Nem tudom, láttátok-é valamelyik este a Híradót. Egy kutya megvadult, és leharapta a gazdasszony ujját. A gazda vigyorogva mutatta, mekkora láncon volt kikötve a tűző napon. ( az eb) Nos, én őt kötném ki ugyanoda.
Sziasztok, Van egy, az idén 13 éves makkánk. Sajnos az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy kicsit kriplibb, mint amit eddig megszoktam tőle. Tudom, hogy egy ennyi idős macskánál ez természetes, de én/mi imádjuk Gomolykát. Tudtok valami bevált roborálószert, amivel esetleg fel lehet tuningolni a macska átlagos de öregedő állapotát? Szeretném ha minél tovább lenne minél jobb állapotban velünk.
Sziasztok. Miskolcról (valahogy) megtalált egy vakvezető kutyákat képző alapítvány. Csekket is küldtek. Telefonon mondtam, , szarul állok, de ingyen munkát vállalok, mert gyakran járok arra. Ha kedves olvtársak tudtok adakozni, leadnám a kitöltetlen csekket valahol. Sziasztok.
köszi Ilona igen sikerült albérletet találni a Bokor utcában. Nem kell visszaadnod a takarót, még jól jöhet később is. A képeket meg szeretettel várjuk. Örülünk hogy sikerült szerető gazdit találni a cicusnak viszont volna neki egy kistestvérkéje akinek szintén szüksége lenne gazdira. Ja amúgy március 15-én születtek. Nagyon játékos, szeretet éhes nőstény kiscicus.
Azt beszéltük a férjemmel hogy úgyis megyünk össze vissza a városban albérletet nézegetni így inkább beadjuk mi neked a cicust csak írd meg légyszíves a pontos címedet.
Egy kicsit off. Csak hogy szép hétvégétek legyen. XY rádióadó. Csajozós dumákat kellett beküldeni. Az enyém (nem nyert) a barátnőm kiszívta a nyakamat. A másik megkérdezte: mi ez? Én: becsipte a hegedű. A nyertes: szia, cicus! Van gazdid? Nos, szép hétvégét mindenkinek! on.
igen. Már csak 2 van meg. Aki legalul fekszik meg aki fölötte. A kis vörösnek már van gazdija. Aki alul fekszik ő kisfiú. Ha el tudsz jönni Érden a Gergely utcába érte akkor felviszem mert vasárnap megyünk albérletet keresni.
Távolság??? Egy kicsit off Ha valaki,én látok sok kivert kutyát Érd- Kaposvár, Érd-Vizsoly stb útvonalon. Nnnna, az távolság. (Szlovéniai Celje várost most nem említem, de sok ragadozó madár ücsörög állandóan a fákon)
Ja, tudtátok, hogy a sün olyan gyorsan fut, mint a macska??? Én a mult hétvégén tapasztaltam. Hááááát, még lefotózni sem volt időm.
Tudom hogy elég messze laktok de szeretnék ajánlani nektek egy programot május 8-ára Dombóváron. Jótékonysági rock koncertek lesznek az éhező kutyusok javára.