Soltika:
Nem hiszem hogy jó megoldás: szerintem perelnek érte. (offtopic: volt már akit BKV bliccelésért és a pótdíj nem megfizetéséért bepereltek. Így lesz az 1500 Ftból 25000)
két makákó:
Nálunk csak behozták a drótot az ajtón és kész. Aztán mi raktuk be kábelcsatornába és vezettük a végpontokig. De így legalább pl. nem fúrták át a vízcsövet :))
Erről az okádék cégről csakis és kizárólag az undor,a megvetés a harag és a mély gyűlölet hangján tudok/lehet írni.
lassan ott tartunk már helyi beszélgetések díjainál is,hogy olcsóbb a mobilom,mint az a szemét,mocsok,pöcegödör Matáv...
Anyámék l967 ben adták be a telefonigénylést,
és mire megkapták,lett l995 !!!
A telkünkön a Bakonyban ezek a tróger barmok
92 táján ígérték,hogy a befizetendő 35.OOO Ft.-ért 4 hónapon belül
telepíteni fogják majd a telefont.
Ja.
Tavaly ősszel már beszélhettünk is.
A l2O éves házunk falára rakták ezek a kib...
pribékek (szakadtak volna abba a gané anyjuk-
ba)az obligát fehér műanyagjaikat,piszok sze-
rencse,hogy anyám épp akkor ment le,és még
időben ott kapta a lumpen nyomorultakat
(Matávosok) és letépette velük ezt az ízléstelen ocsmányságot.Azok persze,mint min-
den proli,hőzöngeni kezdtek,de némi fenyegetésre persze úgy tették fel,ahogy azt
eredetileg is kellett volna.
Matáv kedvezmény!
Ja. Bárcsak jönne már a konkurenciájuk!
Akkor is a másik csapatnak fizetnék,ha mondjuk azok drágábbak lennének,és MIND
pedofilok,csak ne ezt a hányás céget
hízlaljam a pénzemmel.
Ausztráliában ingyenes a városon belüli hívás
akármeddig csüng az ember a kagylón.
Matáv trűkk esetén mi van hogyha nem fizetem ki mondjuk nem is lakoztam ittenség?
Esetleg még ha a telefonvonalat is kitépem és az eddig befizetett számláimra azt mondom
hogy azt a nevemben fizette be a NAGYTESTVÉR
És nekem soha nem is volt telefonvonalam.
Hajléktalanoké a jövő?:
soltika/megpatanni képes/ + Finci kutya nem mobilizálható kisterrorista eb ,mutter falkavezéres
Szerintem nem kezdi ujbol a szamolast.Nezzetek meg egy listat a hivasokrol, latszik mikor kezdted es mennyit voltal fent, ezek alapjan nagyon egyszerü kiszámitani egy egyszerü programmal (Lásd:Zsebi )mennyibe került a hivás.
egyébként
Tudja valaki hogy a Matáv az ISDN adatforgalmat miért helyezi hátrányba a kedvezmény szempontjából 56K alig kevesebb mint 64K.
Nekem evvel kapcsolatban az a legellenszenvesebb, hogy előtte TVből, Teletextből, csapból, Internettóból is az folyt hogy a Matáv ad így kedvezményt meg úgy kedvezményt.
Aztán hogy csúcsidőszakban Pápua-új-Guineába 7,0491%kal olcsóbban lehet telefonálni (kit érdekel? :)), meg hogy kiterjesztették az Internetes kedvezményt. De csak említés szintjén.
Én ott érzem az átverést, hogy nem tudom előre hogy ÍGY számolnak vagy ÚGY. És még ők sem tudják! :)) Akkor minek oda ügyfélszolgálat?
Végül majd kijön a telefonszámla 18620 Ftról, és a reklamációra azt mondják, hogy dehát ők megmondták, hogy úgy kell számolni.
Vajon a monopólium vége és az "egészséges versenyhelyzet" rákényszerít(het)i a Matávot hogy végre normális SZOLGÁLTATÓként viselkedjen? (Mondjuk akinek érdeke hogy a kliens elégedett legyen, vagy el vagyok tévedve? :))))
mondjuk ugy, hogy "informacioim szerint" az elso valtozat az igaz, azaz az egyes idozonak hataran ujrakezdi a szamolast.
ugy tudom, hogy ez nem "atveresi" celzattal, hanem technikai problemak miatt van igy.
(a fentiek _nem_ 100%-os infok, bar en is matavostol hallottam igy)
Az IRC-n a napokban ez központi kérdés volt, de csak azt tudtuk meg, hogy nem tudunk semmit. A MATÁV-osok szintúgy. A 1212-n a válasz erősen függött a telefonoskisasszony személyétől, de dominált a "Nem tudom.".
A MATÁV 150 Ft-os kedvezményével merült fel egy problémám.
Az egyik lapjukon ez van:
http://www.matav.hu/matav-html/company/981226.html
Január 1-jétől tehát a kedvezményes időzónában (18-22 óra, 05-07 óra és a hétvégén)
bonyolított hívásnál már 34 perc után, míg az éjszakai zónában (22-05) 54 perc után
a hívás hátralévő része ingyenes.
A másikon:
http://www.matav.net/support/kedvezmeny
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy hétköznap este 6-tól másnap reggel 7-ig történő
folyamatos telefonálás, illetve internetezés esetén maximum bruttó 150 Ft telefondíj
kerül számlázasra. Ugyanez vonatkozik a hétvégi, pénteken este 6-tól hétfő reggel 7-ig
történő folyamatos telefonálásra, vagy internetezésre.
A második világos. De az első csak azt mondja, hogy a "hívás hátralévő része ingyenes",
de hogy meddig hátralevő? A 150 Ft nem nullázódik az időzónák határán (22.00, 05.00, 07.00)?
Mert ha felbontjuk az első mondatot, akkor:
Január 1-jétől tehát 18-22 óra, 05-07 óra és a hétvégén bonyolított hívásnál már 34 perc után
a hívás hátralévő része ingyenes.
És ez így azt jelenti, hogy hétköznap egy telefon 18.00tól másnap 7.00ig = 3*150 Ft, nem 150.
Ti melyiknek hisztek, szerintetek melyik a kedvezmény?
Átver a Matáv vagy nem ver át a Matáv?