Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
én simán csak vennék vmi virsliszínű anyagot, varrnék belőle egy csövet a kiscsaj nyakától a térdéig, kétoldalt egy-egy lyukkal a karoknak, alul-felül gumit tennék rá, és kicsit kitömném, hogy virsliformája legyen. a kezébe mega adnék egy nagy mustárosflakont.
Mondtam neki, hogy a Kolos anyukája is Dóra, de azt mondta, hogy ő a felfedezőre gondolt, nem rád :) lesz még más neve annak a kecskének, ne aggódj :) 2-3 név mindig felmerül.
Egyébként a másik kérdésem az volt hozzá, hgoy mi akar lenni farsangon, aszondja, virsli :)))) izgi, remélem, azért ez még változni fog :)
Jó, hát akkor ha eleged van, hogy a kölykök nem takarítják, hozd ki őket, elférnek a karámban ők is :)))))))
Egyébként meg milyen gyerekeknek való rágható, ízesített halolajbizbaszról beszéltél odaát? Mert nem emlékszem, és biztos hülyén keresek, de nem találom :)
Hát jelen állás szerint van Dezsőkettő, Dóra (aki vele jött, és én Tulipánnak hívom, de Bori szerint Dóra), ők a cserekecskék. Van Emerencia, Thelma és Louise. És van Jancsi és Juliska, a birkák. Meg Gubanc, a kutya :) és opcionálisan két macska, mikor épp erre járnak.
Nem, Louise még a nyáron jött, Thelmával együtt, lány kiskecskék voltak, Emerenciának erősítésképp :)
A kisgidák sorsa a nemüktől függ, ha lányok, meghagyjuk, ha fiúk, akkor előbb-utóbb levágjuk vagy elcseréljük őket, megpróbáljuk most elkerülni szegény Jenő sorsát.
Nem tudok róla, hogy olvasnák a topikot, de egy hatalommániás macsóval voltak összezárva, szerintem ez is elég hatásos volt :DDD
Ja, kecskék, elcseréltük Dezsőt két 15 évesre :) na jó, nem szó szerint, de Dezső a télen nagyon elfajult, az egy dolog, hogy a birkák szerelmi életét is ő akarta felügyelni, de még embernek is megpróbált nekimenni. Úgyhogy ember válságtanácskozott a traktorosunkkal, akitől ugye Dezsőt és Emerenciát hozta "kölcsönbe". Az volt a probléma, hogy nem volt rangidős kecske, aki tisztes viselkedésre taníthatta volna Dezsőnket, miután megérkezett, úgyhogy aszitte az állatja, hogy ő a világ császára. Na, felpakolták Dezsőt, levitték, berakták úgy kb. 15 kecske közé, akik nagyrésze mind idősebb nála, és ott az anyja is :) ember mondta, hogy hát meg volt szeppenve eléggé, fülét-farkát behúzta :) és hoztak helyette két kiskecskét, egy fiút, aki az egyszerűség kedvéért Dezső (eredetileg Rezső, de Bori nem volt képes fogni az árnyalatnyi különbséget :) ), meg egy lányt. Mivel már van rangidős kecskénk, van rá esély, hogy Dezső kettő nem fog úgy elfajzani.
Ezen kívül Emerencia és Louis tutifix, hogy vemhes.