Csak kíváncsiságból meg tudná nekem valaki mondani, h a BSE motorkóddal szerelt vasam 8 avagy már 16 szelepes???
Meggúgliztam, de igazán nem tudom eldönteni, nem találtam igazi mérvadó forrást, hol így, hol úgy emlegetik.... én eddig 8-nak tudtam, de lehet tévedek.
Ha van a közeledben nagynyomású kézi autómosó akkor egyszerűen mosd ki. Én annak idején a fabia-mat meg még az elején az octit is rendszeresen mostam. Mostanában már csak akkor csapatom ki ha szervizbe viszem.
Hogy lenne ammá beteg? nem olyan családbú származik az :-))))
Időnként én azé felnyitom, önteni bé oda ezt azt :-) Bár sajnálattal látom, hogy az egy évvel ezelőtti gyári tisztaság igencsak múlóban kezd lenni odabent :-)
Egy kerdesem lenne: irtal-e telefonszamot a leveledben?
Ezt csak azert kerdezem, mert amikor még en voltam a Milotec, kaptam egy csomo emailt, gyakran komplex kerdesekkel. Ha kuldtek telefonszamot (az esetek 1 szazalekaban) inkabb felhivtam a kerdezot, es telefonon megbeszeltuk.
Az email oriasi talalmany, megvaltoztatta az eletunket, de bizonyos dolgokra egyszeruen nem alkalmas. X ido alatt nagysagrendekkel kevesebb informaciot lehet atadni, mint mondjuk egy telefonhivassal.
Nem is olyan régen Minit védett meg engem és most itt az ideje, hogy viszonozzam.
Komolyan, megértem a "sértettségedet", de ha te sem kerested őt (telefon vagy személyesen) akkor amikor esedékesé vált a munka.... hát akkor te sem voltál elég alapos.
Látod, ez a kis szösszenet is bántó lehet neked úgy hogy nem ismerem a történeted részleteit, de mint Minit elmondta te sem tudhatod, hogy akkor ő miért nem jelentkezett.
Tehát, béke!
(egy évekkel ezelőtti sérelmet előhozni nem túl elegáns, szerintem nem ez a te stílusod. Kár az idődért amíg begépelted. Sajnálom, hogy emlékeztettelek a dologra azzal az ártatlan kérdésemmel. Bocsánat.)
Érdekes hozzáállás.:-(((( Persze megértem, az a kis pénz nem számit.:-( Mondjuk nem tudhatod, hogy hány kuncsaftot küldtem volna hozzád.:-))) Értem én, van ezer munkád, egy nem számít.:-)))
Ui. Ne éld bele magad ,nem jutottál eszembe, a zárdugózás miatt írtam:-)))) Bár….. mondhatnám azt is, hogy nekem legalább eszembe jutottál, én neked (kuncsaft) ennyi idő alatt sem.:-(((((
Válaszolt, hogy most sok a dolga de majd Januárban jelentkezik.:-)))
Ja és neked is kifogyott a tinta a klaviatúrából? :-)
Kedves TUZI! nem akarok mentegetőzni, de ha nem érkezett meg a második válasz, miért nem szóltál rám. Lehet hogy nálam is közbejött valami, és ez miatt maradt le a válasz, és nem a rossz szándék....
4 csillag csavar a tetején. Ezek kicsavarása után a fedő felfelé leemelhető. Ekkor láthatóvá válik a légszűrő. Ezt, bal kéz felől egy ék-rendszerű szorító tartja a helyén. Ezt a szorítót is csavar tartja. 1db. Csavar ki, ék alakú félköríves felfelé kihúz, és már cserélhető is a szűrő.
Véleményem szerint ha kicseréled, az semmi de semmi következményekkel nem jár! (Sport direktszűrő más kategória)
Konkrétan a cseréhez le kell venni a légszűrőház fedelét (négy kapocs tartja, adja magát), a szűrőt kiveszed, az úőjat beteszed, tető vissza, kapcsokat bezárni, mesterszerelővel munkalapot aláiratni, hó elején minimálbért felvenni.
Ja, a vége csak a szakszervizes alkalmazottra vonatkozik.
A régi, gyárit elteszed, szakszerviz előtt visszateszed.
A gari megmarad, az autód tiszta levegőt szív és a kézügyességed is fejlődik :-)
Mondjuk kétlem, hogy a gyárban beszerelt légszűrő betétek sorszámát is rögzítené a nyilvántartó rendszer, és azt a szervizeléseknél a szemétbe dobás előtt lekérdezné a szerelő, de nincs kizárva :-)))
Vagy mennyire lenne erdemes most! projektorosra kicserelni, hamar ugyis venni kell.
Nagyon durva a felára (ha jol emlekszem, valami haromszor annyiba kerul), es furni-faragni kell hozza, mert a projektoros az alapbol xenonos, automata magassagallitassal.
Majdnem elfelejtettem azt, amiert feljottem. Betort a bal elso lampam. Nincs valakinek elfekvoben egy? Vagy mennyire lenne erdemes most! projektorosra kicserelni, hamar ugyis venni kell.