Uj szelvedo nem lesz hasznalata utan-ez a baj a magyarokkal....... :-( Viszont az apro karcokat eltunteti es az ablaktorlo is sokkal "hatekonyabban" fog dolgozni.... ;-)
Ha fedélzeti computer van akkor kiirja. De én a helyedben nézném 1000km/1.5-2dl oil. legalábis az enyém e körül eszegeti. Tisztában kell lenned a kocsid tulajdonságával, mert különben érhet meglepi.
Értem , majd megprobálom . Mikor hozzám került ,irta a kijelzön hogy Oelipel control, holland nyelven. Gondoltam ,reklamál mert kevés volt benne,de most meg megtankoltam rendesen. Maradjon igy,baja lehet?? Sokat hajtom városban.
Én lazán leengedtem az olajat,kicsavartam az olajfiltert kézzel. 4 literes kánábol 2dlitert kimértem a többit beleöntötte, és nem nagyon nézegedtem a pálcát. elvileg 3,8 liter van benne de maradhatott benne a régiböl??? mert akkor sok van benne. A pálcá nem negyon látni az olajat, de nem is tudom mikor kell utána tölteni?? Nem régota van nálam a verda, nem ismerem. Talán meg kell várni hogy kiirja?? Castrol magnetic 1,6 16 i 2001év
Az valószinűleg az üveg miatt lesz. enyém is csíkosan töröl, valószinűleg a sok apró kavicsfelverődéstől, meg attól hogy már 11 éves szélvédőről beszélünk, amiben sok millió apró karcolást ejtettek már az ablaktörlők amik megfordultak rajta. Enyémbe hamarosan új szélvédő kerül, mivel 2 helyen is meg van már repedve. Kár a pénzért, de legalább ez a probléma is megoldódik
Ma voltam egy előzetes állapot felmérésen a géppel mivel nemsokára műszakis lesz ! És a jó hír hogy minden rendben van vele úgy ahogy most voltam átmenne műszakin! Jövő hétre tervesem a műszakít!-:))))
most nyomtam le egy prágai kiruccanást a Vecivel (kb 1100 km) és sikerült 7,1es átlag fogyit kihoznom, az 1.6 ből.
Régóta tartoztam már ezzel a képpel, ahol látszik, hogy nekem valami rövid áttételezésű váltóm van: 4.000 ford-on kb 133 km/h - és igen 5. sebességben :))))
Kérdés: egy '96os Vecinél van-e még értelme egy profi alváz és üregvédelemnek? - Elvieg 5-6 évig megoldja a problémát, de nem hiszem hogy 20 évesen még ez az autó futni fog az autakon. Vagy ha igen, nem nálam, ezért nem tom, hogy meg éri-e még 35-40 ezret rákölteni.
Ha szétnézel a mobilen. ott találsz 2004 es-t jo felszereltséggel 6000 euro alatt,ami gondolom a duplája mire elindul a magyar utakon. Nálunk vajdaságban gondolom 8000 eu körül meglenne.
A vectrára gyárilag milyen ablaktörlő lapát való ? Egyforma hosszúságú mind a kettő? Nekem most két 48 cm-es van fent de amikor vettem akkor a vezető oldali 53 cm-es volt és a másik meg 48 cm-s! a leggyorsabb fokozatban össze akadt a végük ezért is cseréltem le!