Ha hétfőn az MDF szívóskodik a parlamentben, akkor erre illene felállítani egy vizsgálóbizottságot. Az más kérdés, hogy ebben az országban a parlamenti vizsgálóbizottságok a "panem et circenses" szellemében a folytatásos szappanoperák színvonalán állnak. (Már ha egyáltalán engedik őket megalakulni.)
Azon somolyogtam magamban tegnap a híradót nézve, hogy Kóka ezzel a tisztázással véglel elásta magát a proliknál: ugyanis az egymilleres buliszámla rosszabb, mint ha tényleg adót csalna valaki.
lehet utólag is ujranyomtatni egy számlát. de csak olyat, ami a gépben van.
1. kóának nem volt számlája 2. mikro botrány lett kellett egy számla. 3. annyi ttudtak, hogy 31.-re kell,és 1 milla körüli. 4. megnézték milyen rendezvények voltak abban az időben, találtak egy kb megfelelőt, és kinyomtatták annak a számláját újra. 5. mivel az más nevére szólt, a nevet kitörölték, de látható, hogy a számlán 4-5 sort emelt a nyomtató, tehát onnan HIÁNYZIK a vevő neve. ha nem adsz meg vevőt, akkor nem hagy ki 5 sort a nyomtató feleslegssen. 6 na megvan az 1 millás számla 31.-re....de micsoda baki, 0:10...
Így van, nem lehet buherálni csak úgy... Az a nyomtatás akkor készült, ami rá van írva... Ha Kóka nem akarta volna bizonygatni az igazát, már régen elhalt volna az ügy. Hogy is van a mondás: A sas nem kapkod legyek után. Hát Kóka sem egy sas, csak egy pitiáner, politikussá avanzsált ügyeskedő...
Az igazán elszomorító dolog az, hogy egy ún. ellenzéki párt és a média, akiknek elvileg ellenőrizniük kellene a hatalomgyakorlást, egy héten át is ilyen huszadrangú kérdéseken bírnak lovagolni
Nanana. Jól működő demokráciában, ha egy ilyen vád bebizonyosodik, akkor az illető befejezte politikusi karrierjét.
4. 9. A taxaméter billentyűzetén keresztül tarifaadatok programozása, dátum beállítása csak szerviz üzemmódban megengedett. A szerviz üzemmódot csak a feljogosított szervizek használhatják.
Friss, ropogós számlát mutatott a kóka. Ügyes és gondos az asszisztense ( minő modoros kifejezés ). Én modjuk rutinból zsebrevágom és összegyűröm. Igaz nekem nincs asszisztensem.