Persze, hogy ismerem. Így beépítették? Ez már egy más, modernebb környezet. De gyönyörűek a képek is és az épületek is. Köszönöm. Most már csak ki kellene jutni megnézni:-)))
:))) dehogy,a technika megint kifogott rajtam.Ugyan váltottam sort,de a gép nem oda tette a "WR" felíratot.
Citrusnak : Tala-Bay -ha ismered a Royal Diving Centert- azon az úton van kifelé kb.15 km.-re aqabától a Szaudi határ felé.Csodálatos házak,yacht-kikötő,üzletek amik szerintem idén nyáron nyitnak.
Na akkor még teszek fel párat azokból miket ott csináltam,ha nem haragszotok.
Köszi gombócka a bátorítást. Dettyék meg Sharm-El-Seikh-be mentek,mai indulással.
Nézegettem gombócka képeit és elötte haniét is és bizony azt gondoltam talán unhatjátok ha Jordániáról teszek fel ismét pár képetKint voltam csak egy röpke hetet és ha a reményeink bevállnak akkor segétkezet nyujtottam egy új iroda felállásához.
Hát persze, hogy olvaslak benneteket! Azért nem írok, mert mostanában nem utazom sehova. Illetve, mégis. Naponta átkelek azóta is a Vecsés-Budapest határon, - útlevél nélkül - viszont egyre körülményesebben, az építkezések miatt. Nagyon köszönöm a beszámolód, imádom! Folytasd légyszi. Nem tudom miért, nagyon régen Portugáliába szerettem volna utazni, aztán egyszercsak már nem oda szerettem volna. Most talán újra kedvet kapok hozzá. A csempés épületek különösen tetszenek, talán kicsit az arabos stílusra emlékeztetnek. A hullámokról már nem is beszélve:-))) Várjuk - szerintem többen is - a folytatást. Az emberekről jut eszembe, amikor Krétára utaztunk sok-sok évvel ezelőtt, vártam, hogy görög istenszobrokhoz hasonlatos emberekkel fogok találkozni:-))) Erre kiderült, hogy leginkább velem egymagasságú=egyalacsonyságú emberek laknak arrafelé... Nagy csalódás volt számomra.
Nagyon tetszett Fatima, a zarándokhely.
Párnappal korábban,
Mintahogy mi ott jártunk, volt a százezres zarándoklat.
Este kimentünk és megnéztük a körmenetet.
Minden este fél 10 körül mise kezdődik, nem a kegytemplomban, hanem előtte a szabadtéren.
Utána körmenet.
Az egész város
(nem nagy város)
egy szent város.
A boltok 90%-a kegytárgybolt.
Nagyon sok lakóház úgy épült, hogy azt gondolnák hogy terasza is van, de nem! csak a korlátot építették oda, alja nincs a terasznak, tehát kilépni nem lehet,azért hogy eltakarja a kiteregetett ruhákat.