Én is így gondoltam de 4-5 hónap járkálás után 1 szer 1 gödörbe bele és reccs letört a tartó, műanyag kötöző amíg nem jutottam el hegesztőhöz utána villannyal meghegeszteni és festéket kevertetni lefesteni így maradt egy flakon javító festékem!!
A hatso sarfogokat nem tudom rogziteni, ezert felmerult a gyanu nem lacettis adtak...
A ket sarvedo belsejeben levo csavar helye passzol viszont a kulso also nem es anelkul nem fekszik fel a lokharitora es 2 cm-es res van. A luk nem stimmel egyszeruen nem tudom odaig fesziteni :(
Leszedtem az elso mondvan felcsereltem oket de nem, azok oda valoak.
Van olyan hely ahol le lehet ellenorizni ez a muanyag mihez keszult?
Szia! Szeretem a kocsimat ez igaz,de a képek annyiból becsapósak,hogy sajna nem így szokott kinézni a kocsim takarítás ügyileg, olcsó kifogás,de nincsen rá időm mindig ápolgatni,ezért tegnap ki is használtam az alkalmat,hogy tiszta és lencsevégre kaptam,ha meg már lefotóztam akkor meg, megosztom az 'örömömet' a fórumtársakkal! A dicséretedért meg külön köszönet!
Szia! Igazad van, jobban megnézve ez O vagy nulla. ( Ehhez képest valamennyi papíron, adás-vételi, biztosítói stb. G. van, ebből még lehet gondom!) Egyébként 2004. XII. havi 1,6-os kombi, manuális klímával, gyári immo.-val és rádióval (Elite felszereltség) Kösz a segítséget. Üdv.pagy
Szia! Szerintem kibírná hosszútávon is,mert a 'hernyó' önmagában is sok rázkodást elnyel,az meg nonszensz lenne ha az 1cm széles sarok acél eltörne!A direktem nincs egy kiló + az erőkar (a vas és a direkt közötti táv) nagyon rövid:-)
Nissan Primera felni lett kiszélesítve 7x15 a gumi 205/55R15 ez a váltója a télinek 5 emberrel nagyobb gödröknél sajnos beleér a hátulja.Lehet hogy 205/50 gumival nem érne bele de akkor állandóan gumit kellene vennem mert a Bp. utakon mindig defektem lenne.Előző autómon 205/50 gumi volt az első esős éjszakán utak tele tócsával nem láttam a gödröt és mind a kettő baloldali kerék javíthatatlanul ki csípődött volt is bajom mivel csak 1 pótkerék van a kocsiban.Tehát vehettem még 2 db gumit utána 1 szer tempósan átmentem a Kerepesi Hungária kereszteződésben közben sávot váltottam,ott a kamionok kijárták a Hungária körutat és fel van gyűrődve az aszfalt na ezen átszáguldva ujjabb defekt persze javíthatatlan így 7 db gumit kellett vennem röpke 3 hónap alatt a 4 kerekű kocsimra.Tehát szerintem Pesten a nagyon peres gumik használhatatlanok.
Nekem is azt írtad hogy ez az egy konzolos tartó el fog törni,de most már majd egy éve így van és semmi baja,még csak meg se hajlott.Remélem nem lesz igazad ,én így hagyom...
Szépen süt a nap emberek,menjetek kifele a természetbe :))
Ha csak a képen látható konzolos tartó visel minden terhet, akkor átmneti időről beszélhetünk- máskülönben előbb-utóbb a rázkódás miatt valahol el fogtörni.
Fox8 szűrője alapján neked is lehetne elvileg ugyanaz, ha lebontanál az alsó szűrőház csatlakozástól kezdve mindent (rezonátorház, hattyúnyak szívócsonk)
A szűrőtest ekkor is tökéletesen védene, csak valamivel hamarabb kellene tisztítani, viszont jelentősen javítana légáramban.
Nagyon szép és jó dobokat látni, el kell döntened kivágatod-e a lököst (korábban beszéltünk róla: kivágás nélkül hátrafelé lejteni fog a csatlakozási kötöttségek miatt; én nem vágattam ki a sajátomat). Igazán akkor mutat szépen, ha félmélységig be van illesztve, 1 ujjnyi hézag a vég körül elég kell legyen, hővédő fólia felesleges. Iker-, kör vagy ovál lesz (DTM)? Majd képet!
A motoros képet R*R-nek raktam fel,hogy megmutassam hogy szereltem be ideiglenesen a GREEN-t.Az tisztán látszik,hogy a moci még nem kapott mosást!Csak a külsőség:-)
Betetszűrő teljesen jó, mert nem érzek semmi különöset, ha jó benzint kap jól húz és jól fogyaszt TESCo benzinről teljesen leálltam, mert gyenge vele és nem is húz.
A Lacsibanmost lett 3500 km :-) Az alapjaratot figyelem, hoyg neha elkezd ingadozni, oyankor kicsit kimormolom hazafele az Erdi emelkedőn :-)
Szal rendben van sztem!már nézegetm hozzá, hoyg kinél kellene egy sport dobot feltenni, valószínű hű maradok Janóékhoz. csendeset de brummogót és jót vég nem kell nem kell rá :-)
Jobban megnézve nem csak a 'G'-vel, hanem az utána következő számokkal is gond lehet. A G helyére bármely számot írva nem fogadja el a rendszer.
Írd meg az autód felszereltségét (ABS, légkondi, immobilizer,stb. Mondjuk, ha az alvázszám jó lesz, akkor ezt tudni fogom úgy is, de ellenőrzésre jók lennének az adatok)!
Amennyiben a többi (a G előtti rész ) pontos, úgy a géped egy 2005-ös modellévű, Kunsanban öszeszerelt, Euro-III-as motorú kombi.
A szervónak normális (bocs) autóknál pont ellenkezően kellene viselkednie. Álló motornál koppan, működőnél az olaj nyomásának hatására a holtjáték megszünik>kopogás eltünik. Sajnos a Lacsikban sorban dobálják ki a kormányművet (az enyém már a szervízben vár). egyébként ez a kopogás (amíg nem túl erős) semmilyen gondot nem jelent. A kormány rendesen működik, az olaj nem folyik el. remélhetően a sok garis csere hatására előbb-utóbb a gyár módosít a konstrukción.
Szelepcsere elött ez az elvárt hibaelhárítási menetrend. A szervíz a GM-es körlevélből alvázszám alapján tudja, hogy a kocsid beleesik-e a szelepcserés történetbe. Kérdezz rá, és ha igen ragaszkodj a szelepcseréhez. Mondjuk ahogy tudom, olyan autókon is jelentkezett a probléma amelyik nem esett bele a listába, mégis ez oldotta meg a problémát. Ha túl rövid javítási időt igérnek (fél nap) kezdj gyanakodni, hogy nem végzik el a csere szakszerű kivitelezését. (hengerfej szét és összeszerelés + gépmunka nem kevés időt emészt fel)
Lehet, hülye a kérdés. Van összefüggés,kapcsolat a kormányszervó és a motor között? Itt a hajtásra gondolok,vagy teljesen független elektrohidraulikus? Mert ha álló autónál de járó motornál koppan, viszont a leglassabb haladáskor már nem, ez arra enged következtetni, hogy a rendszer (olajnyomás) magasabb (használt fordulaton, tehát 1000 felett) működik üzemi állapotban.
Álló motornál nincs koppanás a kormányt rángatva. Járó motornál (működő szervó) koppanás van ide-oda rángatásnál (álló autónál), útközben megint semmi. Ez a szervó holtjátéka lehet???
Akkor ha jól értem, nem a szervomotorral lehet gond, nem az kezd kikészülni, hanem egy porvédő gumi nyikoroghat? Az had nyikorogjon, nem érdekel! Majd bekenik a 15000-esen, oszt jóvan.
Mondjuk gondolkodtam egy kicsit és én is e felé tendáltam, mivel lassabb tekerésnél nem hallani. Bár ez nem egyértelmű így, mert gyors tekerésnél nyilván jobban kell dolgozni a szervomotornak, no meg több olajat is áramoltat, aminek szintén lehet hangja.
No mindegy. Kissé megnyugtató, ha így van és csak egy porvédő, mert anno az astra-g első szériáin sem volt egyszerű a komplett kormányszerkezet-szervocsere a hibás szériánál. No meg amit már egyszer szétszednek...nem haragszatok meg, ha nem bízom teljes mértékben a szervízes "szakemberekben"?:-))
Egyébként álló helyzetben ha lehet, nem szoktam tekergetni, kicsit mindig meggurítom, kímélem a rásegítőt, ha lehet.