Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

cápaFeri Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5936
(csak halkan jegyzem meg....nincs mitől félni...két cápa már van....mi baj lehet?.:-)))
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5935

Tali, Kaposújlak

Az időpont: 2007. 04.28.
Gyülekező:7.00-7.30 Auchan parkoló Budaörs a tábla alatt a szokott helyen
Az indulás időpontja: 7.30 mert 10.00-ra lent kéne lennünk Kaposváron.

A jelenkezést ezennel megynyitom:

1. sznuni
2. sebijoe KAPOSVÁR Tesco parkoló
3. sebike KAPOSVÁR Tesco parkoló
4. Zsolt160 + a púpjai
5. KNova (Matyiklub)
6. Podi (Matyiklub)
7. Shark + család
8. Yusuf + Zsófi
9. Nkr73 + párja (sznunival)
10. koni+zsani
11. Szilárd (Matyiklub)
12. Letho (Matyiklub)
13. Hubi86 (Matyiklub)
14. Balu (Matyiklub)
15. Kornél+párja
16. CápaFeri és család + Poly Silver cápacetti-je (index) (Kaposújlakra érkezik Keszthely felől)
17. Kripic (index)
18. Novi
19.
20.
21.

Jelentkezni kellene! Ne legyetek már ilyen szégyenlősek! Nem kifogás, hogy ennyivel előre nem lehet tudni, ráér-e az ember! Ez legyen a fix, ehhez kell igazítani más programot!:-)))

cápaFeri Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5934

ÁÁáááááádáááááámmmm77 hol vagy?.....Merre csavarogsz?....mintha lett volna egy ilyen dal.:-))))

Amúgy meg szerintem legyen egy szolíd chevy jel...amolyan arany csokornyakkendő.....ha ötletet adhatok:-)))

Előzmény: Fox8 (5933)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5933
Üdv mindenkinek!
Először is köszi a válaszokat és ötleteket.A napfénytetősőket majd fel fogom hívni!
Van egy gyanúm,hogy a listánkról jó néhányan már nem lacsisok,mert az addig oké hogy valaki viszonylag ritkán szól a fórumba de hogy egyáltalán,és elötte pedig aktívan fórumozott, azt azért nehéz elképzelni!Mint már említettem a bemutatkozómban,hogy régóta olvasom a topikot,sőt voltam olyan mazohista(ha jól írom),hogy az elejétől fogva elolvastam,ami nem volt rossz csak nagyon-nagyon sok!Mindenesetre én örülnék ha Adám77 jelentkezne:-)
Adáááááááááááááááááááááááám77 hol vagy???
Előzmény: cápaFeri (5929)
Sarkany Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5932

na ilyen mélázásra nem számítottam :PPPP

Megesett már olyan is a történelemben, hogy elegendő volt egy sörpuccs. Sőt, Ádám77-et akár le is döfheted március ídusán és erre szinte várni sem kell... :))

Előzmény: ooz1 (5931)
ooz1 Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5931
na ilyen mélázásra nem számítottam :PPPP
De továbbra is jöhet pár anim, ha mást is érdekel rajtam kívül.
Én majd otthonról rakok fel mintá(ka)t...
Előzmény: Sarkany (5930)
Sarkany Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5930

Felteszed Ádám77-nek a kérdést itt a topicban, adsz egy ésszerű moratóriumot és ha addig nem reagál...

- a verzió diktátor hajlamúaknak: ...azt teszel, amit akarsz.

- b verzió demokratáknak: ...azt teszel, amit a többség akar.

Előzmény: cápaFeri (5929)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5929
Akkor kérdezzük meg Adám77-et! Persze ha elérhető...:-)) Én nem láttam mostanában...és ilyenkor mi van?
Előzmény: Sarkany (5927)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5928

Akkor egyről beszélünk.

Ugyanis nekem az a hitvallásom, hogy ha egyszer hozzá kell nyúlni a kasztnihoz, akkor már megette a fene! Nincs az a lakatos műhely, ahol ugyanazt a végeredményt elérnék, mint a gyári fürdőben, ahova az összeállított egész karosszériát merítik.

De ha valaki nagyon szeretne utólagosan tetőablakot, akkor ez az a minőség, ami alá nem érdemes menni...szerintem. Így gondoltam a szép munkát..:-))

Üdv! 

Előzmény: t-bird (5926)
Sarkany Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5927

szeretnétek ha a topik karakteres neve helyett egy kis grafika legyen a topik-listán?

Úgy gondolom, ennek eldöntése alapvetően a topic nyitójának a joga...

Előzmény: ooz1 (5925)
t-bird Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5926
Nem vitatom, hogy szép munkát végeznek, csak a galvanizált korrózióvédelem marad el a vágás helyén. Anélkül meg kenegethetik bármivel, ki fog virágozni. Persze, ha tényleg jól csinálják, csak sokára, de megtörténik.
Előzmény: cápaFeri (5922)
ooz1 Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5925
sziasztok,

szeretnétek ha a topik karakteres neve helyett egy kis grafika legyen a topik-listán?
számtalan más topiknál láthatjátok mire gondolok.
ha igen akkor jöhetnek ötletek/minták hogy milyen legyen. (már aki ért hozzá)
nemsoká felrakok egy-két grafikát, aztán ha egyeztettünk h melyik legyen a végső kép, akkor intézkedem :o)
paraméterek: 20kb és "magassag egysegesen 30 pixel, hosszusag maximalisan 300 pixel"
R*R Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5924
Kb. mint egy 20 Ft-os.
Előzmény: Fox8 (5916)
R*R Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5923

Tisztítószer (gél) makacs foltok ellen előkezelőként. A teflonos lánckenőt -fekete ragacs-  kiveszi a fehér kerékpáros gatyából, az pedig nem semmi.

Mosás: kézmeleg víz, beáztatás, gél felodva kis edényben, felhordás puha ecsettel, reakcióidő, áztatás-mosás a mosótálban, ha kell ismétlés, alapos öblítések, a többi ugyanaz szárítás.

A szűrőtesthez, ha lehet nem kell nyúlni csak ecsettel.

Olajpermet csak halványan, épp hogy lefedje.

Előzmény: georgbob (5915)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5922
Természetesen...de egy ilyen beszerelő szakszervízben szebb munkát végeznek, mint egy márkakereskedés karosszériaműhelyében. Ez legalább minőség, bár nem olcsó. Van olcsóbb, gagyibb kivitel, ami pár év múlva beázik, tömítőgumija kirepedezik.
Előzmény: BeZe1974 (5921)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5921
Es ehhez szetvagjak a tetolemezt? Bele sem merek gondolni ....
Előzmény: cápaFeri (5920)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5920

Fox!

Ajánlom figyelmedbe:

http://www.webasto.hu/am/hu/am_automobile_3016.html

A gyárival megegyező minőségű (sőt!) tetők elérhető áron.

Előzmény: Fox8 (5914)
Ormió Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5919

Szóval, alig 15 km-t mentünk a kicserélt kuplung felső hengerrel, és csak ugyanúgy elszállt az a fránya, úgyhogy vissza a Budakeszi szervízbe. Némi szégyenkezés után egy napra ingyen adtak csereautót, 3 nap (igaz, benne volt vasárnap) határidőt mondtak, de előtte egy nappal elkészült - csak nem szóltak ide... Most szétszedték az egészet és a másik munkahengert is kicserélték. Ja, a riadólámpa is megszólalt egyszer, miszerint büdöset pöffenünk, némi adalékkal (3000 Ft) hajtsam meg kicsit, mongyák.

Nos, uraim, illik ez egy 23 ezret ment másfél éves SW-től, vagy sem? Most kezdődik a "fekete szelep" játék? Meghajtom holnap, eddig 1,5 km-t mentem már vele szerencsésen. Hajjaj!

Üdv a fanosoknak: Ormió

Fox8 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5918
Bocsi:öntapadós
JAVÍTVA!:-)
t-bird Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5917
Nagyon szép lesz. Nem lesz cakkos. Az autókon lévő feliratok nagy része így készül. Én helikoptert is matricáztam így, gyönyörű volt még 6-7 évvel később is. A gőzborotva sem árt neki, csak felrakás után egy kis ideig nem szabad sikálni. Mégcsak nen is drága, egy járőrautó komplett feldekorálása (4 felirat + fényvisszaverő sávok) 5 ezerből kijött (nem a mostani piros-fehér-kék, hanem a régi).
Előzmény: cápaFeri (5904)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5916
Akkor annyit tévedett a kereskedő,hogy a 'fél' kormánnyal együtt van.Az öntapadost nem tudod mekkora átmérőjű?
Előzmény: R*R (5913)
georgbob Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5915
A Vanish az mosószer? Nemtom, én nem mosok otthon. Vmi közelebbi infot adj róla légyszi és a mosási műveletről is. A diesel egyenlőre talonban, majd beszélünk róla ha van kézzelfogható ajánlat
Előzmény: R*R (5912)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5914
Én is ezt hittem,ezért szerettem volna venni,de azt mondták ez komplett kormánnyal kerül szállításra+ még az új lacsinak sem ilyen emblémás a kormánya gyárilag.Amúgy gyanítom hogy ez csak Magyarországon van így,lásd tőlünk nyugatabbra a lacsinak olyan felszerelés katalógusa van,hogy csak tátom a számat azóta is mióta megláttam!
Mi meg idehaza mit tudunk hozzá venni!?Utángyártott lábszőnyeget!Egy konkrét példa:napfénytetővel szerettem volna venni az autómat,mire a kereskedőm az árát sem tudta megmondani+azt mondta arra legalább fél évet kell várni!Azóta is bánom,hogy nem vártam ki,de hát türelmetlen voltam mint mindig!No de elég legyen az elégedetlenségből,mert erről nem a kis kocsink tehet,csak hát elszomorít a szitu!
Előzmény: georgbob (5911)
R*R Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5913
Azonos cikkszámon van (!) légzsákkal együtt adják. Kicsiben a váltógomra létezik és kapható öntapadós.
Előzmény: Fox8 (5910)
R*R Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5912

Szia!

Ha szövetszerű a szerkezete, akkor szerintem pamut (több rétegű) de pl. urethane-ból is gyártanak. A lényeg hogy jól hordozza a megfelelő mennyiségű olajpermetet.

A tisztító szetet kihagyhatod, a normál mosószerek is jól oldják a lerakódásokat kézmeleg vízzel - én Vanish-sel fogom mosizni. Az olajpermet legyen gyári.

A szetben oldószer vegyületnek kell lenni, bármilyen a sűrűsége, vízben jól oldható. Hogy szaga van az szinte biztos, de nem illanhat gyorsan, mert a fellazítás a cél és nem a szétkenés. Benzint, agresszív oldószereket ne használj!

kb. 5000 km-t mentem a sajátommal, elszineződést/szívási akadályt nem látok és nem érzékelek.

Hogy áll a diesel?

Jókívánságaim

Előzmény: georgbob (5907)
georgbob Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5911
Nekem van komplett logó és CHEVROLETT LACETTI feliratom!!! De ehhez össze kellett törni az autót! Amúgy biztosan lehet venni, hiszen ez alkatrésznek számít.
Előzmény: Fox8 (5910)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5910
Szia R*R!
Ennek az embléma témának én már utána kérdeztem a márkakereskedésben(mondjuk csak egy márkakereskedésben,úgyhogy lehet,hogy nem mérvadó!)és nemleges volt a válaszuk a vásárlást illetően.Valami totálkáros Aveo-ból ki kell kukázni,ennél sajnos nincs normálisabb ötletem.
Előzmény: R*R (5905)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5909

a "jelenkezés"-be meg lehetne egy t-t rakni, de gondoltam:idézni csak szó szerint szabad...:-)))))

Üdv!

Előzmény: Novi1 (5908)
georgbob Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5907
 Üdv R*R! Újra direkttéma. Még nem raktam vissza (még nincs kitisztíva). Milyen anyagból van egyébként? Ha jól tudom többrétegű (3-4) pamut. Ez igaz lehet a 4-6000 forintos noname-ra is? Nekem PILOT márkájú van,bár gondolom ez nem mond semmit. A másik kérdés pedig a mosószerre vonatkozna. A hozzávaló szer gyorsan illó mint pl. a benzin, vagy enyhén olajos? Köszi, georgbob
Novi1 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5908

Hali Cápa!

A helyén megtettem :o)), bár öléggé bizonytalan még az időpont...

A jelenkezést ezennel megynyitom:

A sok karaktert Te sem vetted észre :))))))))

Novi  >;-))

Előzmény: cápaFeri (5906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!