Nagyon szép lesz. Nem lesz cakkos. Az autókon lévő feliratok nagy része így készül. Én helikoptert is matricáztam így, gyönyörű volt még 6-7 évvel később is. A gőzborotva sem árt neki, csak felrakás után egy kis ideig nem szabad sikálni. Mégcsak nen is drága, egy járőrautó komplett feldekorálása (4 felirat + fényvisszaverő sávok) 5 ezerből kijött (nem a mostani piros-fehér-kék, hanem a régi).
A Vanish az mosószer? Nemtom, én nem mosok otthon. Vmi közelebbi infot adj róla légyszi és a mosási műveletről is. A diesel egyenlőre talonban, majd beszélünk róla ha van kézzelfogható ajánlat
Én is ezt hittem,ezért szerettem volna venni,de azt mondták ez komplett kormánnyal kerül szállításra+ még az új lacsinak sem ilyen emblémás a kormánya gyárilag.Amúgy gyanítom hogy ez csak Magyarországon van így,lásd tőlünk nyugatabbra a lacsinak olyan felszerelés katalógusa van,hogy csak tátom a számat azóta is mióta megláttam! Mi meg idehaza mit tudunk hozzá venni!?Utángyártott lábszőnyeget!Egy konkrét példa:napfénytetővel szerettem volna venni az autómat,mire a kereskedőm az árát sem tudta megmondani+azt mondta arra legalább fél évet kell várni!Azóta is bánom,hogy nem vártam ki,de hát türelmetlen voltam mint mindig!No de elég legyen az elégedetlenségből,mert erről nem a kis kocsink tehet,csak hát elszomorít a szitu!
Ha szövetszerű a szerkezete, akkor szerintem pamut (több rétegű) de pl. urethane-ból is gyártanak. A lényeg hogy jól hordozza a megfelelő mennyiségű olajpermetet.
A tisztító szetet kihagyhatod, a normál mosószerek is jól oldják a lerakódásokat kézmeleg vízzel - én Vanish-sel fogom mosizni. Az olajpermet legyen gyári.
A szetben oldószer vegyületnek kell lenni, bármilyen a sűrűsége, vízben jól oldható. Hogy szaga van az szinte biztos, de nem illanhat gyorsan, mert a fellazítás a cél és nem a szétkenés. Benzint, agresszív oldószereket ne használj!
kb. 5000 km-t mentem a sajátommal, elszineződést/szívási akadályt nem látok és nem érzékelek.
Nekem van komplett logó és CHEVROLETT LACETTI feliratom!!! De ehhez össze kellett törni az autót! Amúgy biztosan lehet venni, hiszen ez alkatrésznek számít.
Szia R*R! Ennek az embléma témának én már utána kérdeztem a márkakereskedésben(mondjuk csak egy márkakereskedésben,úgyhogy lehet,hogy nem mérvadó!)és nemleges volt a válaszuk a vásárlást illetően.Valami totálkáros Aveo-ból ki kell kukázni,ennél sajnos nincs normálisabb ötletem.
Üdv R*R! Újra direkttéma. Még nem raktam vissza (még nincs kitisztíva). Milyen anyagból van egyébként? Ha jól tudom többrétegű (3-4) pamut. Ez igaz lehet a 4-6000 forintos noname-ra is? Nekem PILOT márkájú van,bár gondolom ez nem mond semmit. A másik kérdés pedig a mosószerre vonatkozna. A hozzávaló szer gyorsan illó mint pl. a benzin, vagy enyhén olajos? Köszi, georgbob
Utólagos engedéllyel átmásoltam a listát, ahova lehet iratkozni.
Tessék, tessék!
Sziasztok!
Mivel tulajdonképpen már fix időpontunk van, ezért arra gondoltam, hogy elindítom a jelentkezési listát.
Az időpont: 2007. 04.28. Gyülekező:7.00-7.30 Auchan parkoló Budaörs a tábla alatt a szokott helyen Az indulás időpontja: 7.30 mert 10.00-ra lent kéne lennünk Kaposváron.
Tudnátok-e Chevi embléma vásárlási lehetőséget -légzsák nélküli konstrukcióban- pl. amilyen az EPICA-ban díszeleg?
Köszi
Elkészült az utólagos kormány bőrözés, kárpitos 3 műszakóra 6000,- villanyos kormány le- és vissza 1000,- egy bőrdarabból kivágva, összetoldással alúl. A bőrt választottam/vittem.
Szuper jól sikerült. Persze már rutinból csinálta. A bőrös mester szegény csak félszemű, de az mint a sólymé, élmény volt nézni kb. 1 óra hosszat láttam, hogyan készül.
Jahogy plotterrel...értem..szerintem túl cikk-cakkos lenne a felirat körvonala és hamarabb beleakadna valami mosás, törölgetés során. Ez egy sima téglalap alakú matrica tul.képpen.
Amiről én beszélek, azalatt semmilyen átlátszó fólia nincsen, nem nyomdai úton, hanem programvezérelt vágógéppel készül. Az összes hordozót a felrakás alatt eltávolítod.
Látszik is a képen, hogy egy kb 25*4 cm-es transzparens fóliára lett készítve a nyomdában, egyben felrakható. Nem kínlódok én a betűkkel, eszembe sem jutna!.:-.))
Cápa, nem kell annak a matricának átlátszó alap. Elmész egy fóliavágós feliratkészítőhöz, az szépen kivágja Neked. Egy fehér hordozófelületen kadod meg a kívánt feliratot, aminek a tapadós oldalán is van egy védőréteg. Ezt lehúzod róla, felragasztod a hordozóval együtt a feliratot a kocsira, majd a hordozót is lehúzod róla. Rém egyszerű és praktikus, nem kell a betűkkel egyesével bajlódnod, és nagyon tartós.
A matricák nem átlátszó alapon vannak hanem egyenként leszedhető és felragasztható. Mint a képen is látható az ablakra ragasztható. Fehér szinben van.
Ezeket és vannak még kicsit amik 10mmX200mm esek, adjuk illetve 1db nagy 1 db kicsi matrica, 1db rendszámkeret, 1db nyakpánt jár a tagság mellé.
A vidéki tagok részére sajnos nem tudjuk elpostázni a rendszám keretet a postázás során fellépő sérülések miatt. A többi az menni szokott. Meg kell adni a jelentkezés során hogy milyet igényelsz és olyat küldünk.
Nos akkor jól elbeszélgettünk a semmiről, vagyis nem volt értelme ennyi időt áldozni a dologra. A technika ördöge jól kibabrált velünk! Éreztem én ezt, hogy személyesen pár perc alatt letudtuk volna az információcserét már rég és nem lett volna kavar. :-)
Nos ezúton is elnézésedet kérem, lehettem volna én is annyira figyelmes, hogy még egyszer elküldjem a mélt, valamint gondolhattam volna erre az eshetőségre, hogy valamiért nem kaptad meg. Jó tanulság nekem.
Ami a válaszokat illeti, köszönettel vettem, bár némileg aktualításukat vesztették azóta. :-) Képet küldök, illetve hozzá kódot majd kérek valamikor a tali után, előtte szeretném megismerni a résztvevőket, a tali hangulatát, főleg Téged és Marsyt ha ott lesztek.
A matricáról lehetne valamit megtudni? Hova ragasztható, milyen színű? Átlátszó alapon van? Külső, vagy belső? Esetleg képet tudnál róla feltenni?
Köszönöm kedvességed, de annyira nem sürgős, hogy elpostázd nekem, tökéletes lesz ha tudsz hozni a talira Kaposújlakra. Hálás köszönet érte, a tagságom meg úgyis alakul, ha már lesznek személyes tapasztalataim a klubról.
Bár még nem 100% a tali-részvételem, de remélem ott tudok lenni...amolyan odacsullánkodósan..:-)))
Rákérdeztem a szervízben az övfeszítőre. Nektek volt igazatok, van benne. Ebből adódóan az öv be nem csatolásának némítására csak a bimm-bamm lekötése jöhet szóba. Az általam említett másik lehetőség (ülés alatti csati széthúzása) innentől (biztonsággal) nem járható út. Kösz a figyelmet!
A kérdéseim tehát olyan irányúak lennének, hogy mi a feltétele a talikon való részvételnek? Lehetséges-e, hogy kezdetben tagsági nélkül amolyan "odacsullánkodósan" ellátogassak egy-két ilyen rendezvényre, ahogy időm engedi?
A talikon való részvételnek abszolúte semmi feltétele nincsen. Az a célunk hogy tagság nélkül is el jöjjenek a Daewoo-Chevi tulajdonosok és ha megtetszik nekik a mi kis közösségünk akkor esetleg csatlakozzanak hozzánk.
ezt én is csak megerősíteni tudom. akkor is vettem részt találkozón amikor még nem voltam klubtag. a részvétel feltétele csupán annyi, hogy szerezz tudomást a taliról, és gurulj oda a kocsiddal :) ennyi tagsági előnye akkor jöhet elő, amikor vmelyik támogatónál akarod érvényesíteni a pénzbeli kedvezményt. és ilyenkor előfordulhat, hogy kérik a kártyát ;-)