Keresés

Részletes keresés

Szylvus Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28221

Másikon írtam, nálunk is így zajlik, mi is próbáljuk utóbb magyarázni neki, hogy miért történt valami esetleg úgy, hogy az neki épp nincs ínyére. Én is abban bízom, hogy előbb utóbb megértik, hiszen olyan gyorsan nyílik az értelmük, hogy csak na.

Martin drámatagozatos fotója egyébként nekem is rengetegszer eszembe jut, mindig megmosolygom, így utólag is. Élőben még tutibb lehet. Persze gondolom ott helyben - időnként - jól jönne egy távirányító, amivel esetenként lejjebb lehetne venni a hangerőt :)))

Előzmény: tasha (28219)
Szylvus Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28220

Hehe :)))

Már én is erre készülök, jól be is vagyok szarva, hogy mire megyek a fiús anya gyakorlatommal, ha kislányunk születik. Az egész család állítja egyébként, hogy tuti kislány lakik a pocakomban, nem tudom mire alapozzák, de nagy az egyetértés köztük ez ügyben :)))

Uh értékeid szépek, tényleg jól növesztgetted pocakbabát. Egyébként a dokid elképzelhetőnek tartja, hogy esetleg korábban spontán megindul a szülés, még az előrehozott terminushoz képest is? Pusztán a mért értékekre hagyatkozva? Vagy ez azért van, mert nem tudtátok belőni az utolsó menzesz időpontját? Vagy miért?

Nem kötekedek! Kíváncsi vagyok :))

Előzmény: Törölt nick (28215)
tasha Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28219
höhö :)
itt is megy a balhé, nem kompromittálom a gyermeket fotókkal, pedig lehetne :D Ma pl mikor rájött a hoppáré, bemászott a dohányzóasztal alá, csak a feje lógott ki és onnan uvöltött, de bebukta, mert láttuk hogy néha felnézett a TV-re és akkor a sírás is abbamaradt 2 mp-re, majd folytatta :) Kis drámatagozatos dinnye. Azt kell kitapasztalni (sztem) hogy mivel higgasztható le, Martinnál egy ideig ignorálni kell, aztán átölelni, simogatni, utána megbeszéljuk, hogy izé, anya elvette a poharat, mert ledobtad, de ezt nem szabad, sallallalla, aztán majd 1xcsak felfogja. Nálunk persze a kistesó is bejátszik a balhékba :( Még ha Domival kedves is, meg sosem bántja, meg figyelunk rá ezerrel, a pici van háttérben, de mégis.
Viszont én semmin sem csodálkozom, jól emlékszem a saját hisztijeimre gyerekkoromban, hát istenem, valamit tolem is örökölt a gyerek, ha már kívulrol tiszta apja :D

uhh de zagyva, na mindegy, ma késo estig egyedul vagyok veluk, sooot, még le fogok mindjart cuccolni a játszóra is, akkor szép az élet ha zajlik :)

t.
tasha Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28217
tartsd magad a juni 14hez ahogy megbeszéltuk :DD
a másikon kérdezosködtem, de látom itt vannak a válaszok, jó nagy a csajszi :)))
Előzmény: Törölt nick (28214)
nunya Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28213

néztem :-)

és mikorra is voltál eredetileg kiírva?

Előzmény: Törölt nick (28212)
nunya Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28211

tud vki infot az Alexandria könyvesházban lévő gyerekfoglalkozásról?

a neten csak 2005ös infot találtam, de állítólag most is van...

Bahra Creative Commons License 2006.05.07 0 0 28210
  Minden Kedves Anyukának Kívánok Sok Boldogságot Anyáknapja Alkalmából!!
FémFatál Creative Commons License 2006.05.06 0 0 28209
Biztosan lányod lesz ;-)
Előzmény: Szylvus (28208)
Szylvus Creative Commons License 2006.05.06 0 0 28208

Esztus: gyönyörűek a fiaid, és Boldi mekkora csibész lehet! Legalábbis a hamiskás mosolya arra utal :)))

Sapi: tényleg durva, amiket írtál. Vazz pénzbwn mérni...elképesztő, főleg ebben a formában. Arra még nem gondoltál, hogy náluk kócolódott össze valami a processzorban?

Bahra: édes csajszid van :)) . Szerintem olyan nagynak látszik, mint egy ovis.

Tejtéma: nálunk is kávéba fogy leginkább, de Andris kajába azért kapja rendesen. Direktbe abszolút nem kell neki (lehet, tud már valamit az új nézetekről?).

Betöltöttem a 24. hetet, és tegnap is rókákat kergettem este! Megőrülök, komolyan mondom...amennyire gondtalan volt a terhességem Andrissal, annyit szívok most :(

Május 24-re bejelentkeztünk 4D-s uh-ra, már alig várom. Annyira kíváncsi vagyok már a picibabára. Ez a köztes állapot - 18. és 30. heti uh között - a legszarabb, mert gyakorlatilag tudom, hogy terhes vagyok, mozog is a picur ezerrel, mégsem vagyok képben, hogy mekkora, mennyit fejlődött, etc...

Amúgy jó reggelt, és szép napot mindenkinek!

FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28207

Méxép, hogy megérdemled.

Ez a hedonizmus nem baj ám! Nekem legalábbis teccik. Sőőőt :-)

Ennél nagyobb bajod ne legyen sose. Ámen :-)

Előzmény: Törölt nick (28206)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28205

Mé, milyen lettél amilyen? :-)

Különben meg szar ügy ez a sztori.

Amúgy valami hasonló gyerekkori szívás majdnem mindenkivel mexokott történni, ezt csak vígasztalásképpen mondom, pl. én is tudnék gyerekkoromból mesélni ezt-azt. Mégis nagyjából normális lettem :-)

Előzmény: Törölt nick (28201)
haspoki Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28203
Durva! :(
nunya Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28202
no comment :-(
Bahra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28199
Mint a huzat! Nálunk elég csak annyit mondani "kérek egy nagy cuppanósat" s máris adja!:))
Előzmény: FémFatál (28198)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28198

Szerelmesek egymásba? :-)

A fiammal mi is azok vagyunk. Ámbár vele nem lehet így csőrözni, mert harap :-) Humánok még nem kaptak puszit tőle, egyetlen kivétel a nővére.

Az állatok (élő, játék, szőrös és plüss) viszont nyakló nélkül kapják a nagy cuppanósokat.

Emberekkel kapcsolatban főszabály szerint az a maximum, hogy odatartja a képit pusszantásra, esetleg nyakat átölel, slussz. Aztán elrohan, mert ő nem ér rá ilyesmikre.

Előzmény: Bahra (28189)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28197

Sapi,

terheseknek simán meg van engedve (ez is) :-)

Ha kívánja a várandós hölgy a tejet, akkor nincs apelláta.

Hozzátenném, hogy első terhességem idején magam is rágyógyultam a tejre, egyébként fel is szedtem 26 kilót, és még csak nem is csodálkoztam rajta. Ok-okozati összefüggést szimatoltam!

nunya Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28196

most ez vicc, ugye?:-o

miért nem adtak neked tejet?

Előzmény: Törölt nick (28193)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28195

Mekkora? Most Domival szerintem egy dekát se szedtél fel. Fogadjunk!

Majd lemegy, ami korábban felment, nanáhogy! Nordic Walkot nyomod?

Én téged nem féltetek :-)

Előzmény: tasha (28192)
tasha Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28194
dilis vagy te, nem tehén v borjú :DD
Előzmény: Törölt nick (28193)
tasha Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28192
egybol gondoltam, h ezzel a fogyás dologgal nem lesz ilyen szerencsém :DD
Inni meg amúgyis csak vizet, ejj hát h lettem mégis ekkora??? Na majd lemegy.
Előzmény: FémFatál (28191)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28191

Dehogy, annyira nem! Egy-egy féldeci tej vagy tejszín ide vagy oda nem érdekes.

Az a gáz, mikor italnak fogyasztják, rendszeresen, 2-3-5 deciket vagy akár literszám, naponta, ééérted. Ahogy itt a hölgyek is írták kicsit lejjebb.

(Másképp is mondhatnám: inni csak vizet)

Nekem fényesen bevált.

Szóval ez a feketelista-ügy Rád nem fog vonatkozni, mert ti nem isszátok a tehén levét :-)

Előzmény: tasha (28190)
tasha Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28190
ezt hogy érted? a tejet full feketelistára, ha fogyni akar az ember, értsd ez alatt se fozésnél ne használja az ember, se kávéba? Tejszin/tejföl?

/me szeretne fogyni idovel
Előzmény: FémFatál (28188)
Bahra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28189

Köszi:))

És amit az apjával tudnak művelni ahoz no comment:))

Előzmény: FémFatál (28188)
FémFatál Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28188

Bahra,

nagyon édes kis huncut lánykád van :-)

Esztus,

dicshimnusz és kalaplengetés a srácoknak, Bo csibész tekintete egy külön misét megér, Barnus meg milyen komoly úriember :-D Nagyon édesek!

Tej:

Nunya, az a cikk, amit tegnap belinkeltem, csak egy példa arra, mi mindent mondanak, ráadásul ez a cikk pont elég véresszájúra is sikerült, szóval én se hinném el egyazegybe. Mint ahogy azt se, hogy élet-erő-egészség.

Akinek jólesik, és semmi baja tőle, hát csak igya. Senkinek nem használ, de valószínűleg nem mindenkinek árt.

Én nem iszom, de a kávéba nanáhogy beleköttyintek egy féldecit, meg főzéshez is használjuk, stb. És akkor még ott a kakaó-ügy, szóval szart ért a gyerekkor kakaó nélkül, ez tény :-)

Mondjuk ha valaki esetleg le akarna fogyni (neadjisten), annak szívből ajánlanám, hogy legelőször is a tejet tegye feketelistára (rögtön a cukros/édesítőszeres üdítők után, vagy inkább előtt), és alaposan meg fog lepődni ;-)

nunya Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28187

Bahra

nagyon helyes a kislányod. Kis huncut a nézése :-)

esztus

De jó, hogy végre mutogatsz. Barni már nagyon nagy lett. Bo-ról ne is beszéljünk. édesek!

tasha

neked is akartam írni, hogy a vodkás kép nagyon jó!

tej

na ez volt a másik, amit kérdezni akartam, hogy aki ad az forralja? én eddig mindig fölforraltam, de ezek szerint mindegy...?

Mi minden nap iszunk, kvba, kakaó....hiányzik ha nincs, na....

furcsa volt olvasni a cikket. fene tudja...

a gondom az, hogy gyakice mindent szid valaki. szóval ha minden meghallgatok, akkor semmit sem fogok enni....kész vagyok

a zöldség ugye permet, érlelő, mittomi

a hús az ami

tej is. ...hát

sok tartósító mindenben meg adalékanyag...szóval passzolok. kezdek begolyózni.

mostanában struccpolitikára álltam át. tudoom, hogy nem jó, de ez van. nem kívánok belegondolni, hogy mibe mi lehet, van...vagyis de, de elhessegetem, mert nem bírom.

tasha Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28186
végre :)))))))))))))
jaj de szépek :) Milyen nagy lett Barni :-o és hajasbaba o is!

tej: terhesen én is kakaóztam sokat, a savamnak jót tett. Nálunk a pasim és b. családja a bottleneck, laktózintolerancia meg minden ami kell, szóval mi óvatoskodunk.
Előzmény: esztus (28185)
esztus Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28185

Sorry, csak tegnap töltötte le Zsolti. De a gép meg bemondta az unalmast. Ide teszek kettőt.

Előzmény: tasha (28180)
wywywy Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28184
csatlakozom sapihoz! én alapból is nagyon tejes vagyok, ilyenkor meg úgy csúszik le, mint a sicc. :) de apu, öcsém, nővérem is ilyen. a legtöbb kaja után irány a hűtő tejért. :) mivel a páromnál sem gond a tej, én nem féltettem Kiarát tőle, igaz nagyobb menniységben csak év eleje óta kapja (akkor maradt abba a szopi), de asszem kb 2* forraltam fel az elején csak. különben is hidegen szereti.
ha viszont lett volna tejérzékeny a családban, vagy nehezen emészetné vki, vagy bármilyen problémát okozna, biztos sokkal óvatosabb lennék.
Südve Creative Commons License 2006.05.05 0 0 28182
Köszi mindenkinek a tejes hozzászólásokat, most már értem. :-) Mondjuk mi férjjel szeretjük a tejet, bajunk sincs tőle, Marcinak se. Már el sem indul reggel a 2 dl kakaója nélkül... ilyen direktben még tejbegríz formájában kapja néha vacsorára, olyan 3 dl körül, egyébként ő is joghurtot, sajtot eszik sokat. Viszont nem és nem itta és issza meg a tápszert/babatejet.

haspoki, Marci nem hagyja, hogy etessük, mindent egyedül akar, levest is, háááát, érdekesen szokott kinézni - meg az étkező is. :-)
tasha Creative Commons License 2006.05.04 0 0 28181
Bili: az enyém nem ul rá, a wc szukítorol is menekul. Én nem eroltetem.

Egyedul evés: M. nem hagyja h etessuk, ami levesnél pl komoly szívás. De ez van. O az ikeas gyerekvillával tanult meg enni, sztem szuper, mai napig azt használjuk. A kanala is jó, klassz nagy.

Táp: az estit a fogmosás miatt hagytuk el, kakaót pláne nem szeretnék alvás elott adni. Most az van, hogy furdés elott iszik rizs/zabtejet, ha kér, vagy kefírt. Az esti szertartást nem zavarta meg hála ég a dolog, a pizsihúzás, hármasban összeölelkezés+1 Bóbita elég neki :)

Bahra, helyes a csajszid :)

t.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!