Keresés

Részletes keresés

FémFatál Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28113

Manojoe,

és hova mentetek végül? A majálist, gondolom, elmosta az eső.

Tegnap este már nem sikerült benéznem ide, de ettől függetlenül mégiscsak a Millenárison kötöttünk ki :-)

Igaz, nem a gyerekmajálisos zenekaros mókán, hanem a Csodák Palotája- Jövő Háza mátrixban, és megkockáztattunk egy Mars-expedíciót is.

Namármost az tény, hogy Ben nem élvezte annyira mint mi nagyobbak, bár többször is visítva vetette magát a buliba, de végül erre és a marhanagy tömegre tekintettel többnyire a babakocsiban volt kénytelen gubbasztani. Egy szemvillanás alatt eltűnik a kis bitang. Néhányszor meg is próbálta és ebben a kontextusban elő is adtuk szokásos családi börleszkjeink némelyikét :-)

Előzmény: manojoe (28106)
Szylvus Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28112

Ez aaaz! Sziget utca! Őket keresem.

Már alig várom, hogy holnap hívhassam a számot :)

Örök hála, és köszönet mégegyszer!

Előzmény: wotka21 (28111)
wotka21 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28111

Szylvus!

Szivesen:)))A Sziget utca 4-ben voltak régebben,nem tudom,azóta elköltöztek-e.Kérdezz rá mindenképpen.

Szylvus Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28110

Szia, köszönöm!

Kerestelek ám Titeket is, de Székesfehérvári mamák néven. Persze ezek szerint azért nem hozta a topikotokat, mert rosszul emlékeztem a "nevetekre". Régről rémlett, hogy van külön fórumotok itt az indexen.

A telefonszámot mégegyszer köszönöm, még annyit kérdeznék, hogy milyen utcában van? Valami rövid utcanév van az emlékezetemben, talán lánc...lövész, ehhh nem jut eszembe. Mindegy, a számot holnap felhívom, legfeljebb ha nem az, holnap benézek hozzátok is :)

Köszi: Sz.

Előzmény: wotka21 (28109)
wotka21 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28109

Szylvus!

06-20-242-10-35  elvileg a rendelő száma.Ha nem jó,kérdezd meg nálunk a Fehérvári anyák topikban,hátha tud valaki pontosabbat.

Szylvus Creative Commons License 2006.05.01 0 0 28108

Csajok, hátha tud valaki segíteni:

Van Székesfehérváron egy 4D-s ultrahang rendelő, ott voltunk anno, mikor Andrist vártuk. Sehol nem találom a szórólapjukat, amin a telefonszámuk van.

Egy tízemeletes aljában van a rendelő, közel egy körforgalmi csomóponthoz, ahol egy benznkút is van (emlékezetem szerint). Nem tudja véletlenül valaki a telefonszámukat? Az interneten nem találtam róluk semmit :((

A neve, ha jól emlékszem, talán MammaAlba, vagy valami ilyesmi. Egy telefonszámnak is örülnék :)

Köszi.

manojoe Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28107
.
manojoe Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28106

A Millenáris parkban lesz "Nyakunkon a nyár" címmel egy kizárólag gyerekeknek szóló majális. Többszínpados, lesznek bábosok és népzenészek a kicsinek, a kiskamasznak meg zenekarok és kézművesműhely. Még én is rágódom rajta, hogy kimegyünk, bár egyelőre mást tervezek (sarki majálist konkrétan :)))

http://www.millenaris.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=nyakunkon_05_01_06

Előzmény: FémFatál (28104)
nunya Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28105

naja. hát ilyenek ezek a barátnők.

enyéim attól is lefáradtak, hogy 2 órán keresztül nézték mit művel. :-)

tény, Benőmackó duracellebb az enyémnél. nade neki a szülei is duracellből vannak. :-)

kutya@ tényleg gáz.. fujjj

Előzmény: FémFatál (28103)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28104

Holnap kéne valami programot csinálni, valami olyat, amit egy 9 éves meg a kicsi is élvezne, és nem érinti a Városligetet.

De nincs ötletem.

Ha valakinek van valami tippje, ne fojtsa magába léci :-)

FémFatál Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28103

Hátravetődés rulez. Jajjj.

Ma itt volt egy barátnőm, nézte egy darabig a fiamat, kicsit hitetlenkedett, és mindenáron azt akarta hallani, hogy azért néha-néha csak leül öt percre a duracell-maci.

Mondom bárcsak így volna... Csak annyit ücsörög a Ben, amennyit Chuck Norris sírdogál, vagyis SOHA.

Előzmény: nunya (28101)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28102

Kutyaszar, fujjj.

Az enyim azt egyelőre nem kóstolta, bár szerintem csak figyelmetlenségből. A szappan ízlett neki, a kutyakaja nem, a sár viszont megintcsak igen.

A jáccótéren én még az üvegcserepektől parázok, meg azt se komálom, ha a cigarettacsikkeket eszi (volt rá példa).

Előzmény: Südve (28100)
nunya Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28101

FF

azért együttérzek ám. :-) tényleg. elhiszem, hogy kivagy

meg a többiek is.

én nem szólok semmit, pedig enyém sem áll meg egész nap, de valahogy mégis sokkal lightosabb az élet. ilyeneket szerencsére nem csinál.

na persze ha leszidom ő is kacag. mit kacag, röhög az anyján. de aztán egy pár nap után mégis abbahagyja az adott tiltott cselekevést. már amikor.

mostanában az a király, hogy háttal ül a kanapén, ugrik egy nagyot és vetődik HÁTRA. én meg hozzá....na jó móka, mi?

beszél? hát azért az még túlzás. majdnem minden ugyanúgy hangzik. szóval csak mi értjük. a bébi az egyetlen, amit talán idegen is ért. na persze az anya-apa-mama-papa kivételével. na jó néha egy auto is beficcen de itt megállt a tudomány. szóval most kezd beszélni.

lakás ok-s. egyelőre :-)

Südve Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28100
Döglik, kac-kac, azt te csak hiszed. Bemegy, leszed, kirámol, magára borít, felmászik, feldönt, széttép ("itipöm" :-D), megesz... legalábbis a Marci...

Csl, Levi felmarkolt egy jókora darab kutyasz@rt, még mielőtt bármelyikünk közbe tudott volna lépni... :-(

Egyébiránt a Marci is taknyos, köhög, nagyon rosszul aludt, úgyhogy valószínűleg a jövő hetet a mamánál tölti... legalábbis napközben.
Előzmény: FémFatál (28095)
Bahra Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28099
A csajszim nagyon bealudt még mindig alszik! Hajnalban egyszer fenn volt magyarázott egy sort majd durmolt tovább és még mindig húzza, pedig már igencsak a hasára süt a nap!
tulpen Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28098
Nem lehet,hogy gyerekeinknek valami köze van egymáshoz??:o))
Mintha Barnusról írtad volna a listát.:)

Előzmény: FémFatál (28086)
tulpen Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28097
Áááááá,dehogy.:)) Mi is az a laza kis félév.:))
Előzmény: nunya (28088)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.30 0 0 28096

FF, jót vihogtam Benő kalandjain, bár a helyedben már én is biztos kilennék.

Nálunk a telken asszem nem lesz gond kiengedni Annát, bár persze szemmel kell tartani. Nehogy lelegelje a hóbogyót vagy ilyesmi.

Meg reménykedünk benne, hogy a szomszéd nagydarab, lökött és neveletlen kutyája - másfél éves németjuhász - nem szökken át a kerítésen. (Bár az már lassan úgy meg van erősítve, mint a berlini fal, de ettől a "kutyus"-tól minden kitelik...)

Nunya, tök jó, hogy Norbi már ennyit beszél!

Südve, mi csinált Levi??? (csl.kivancsi.hu)

Minket meg Annácskával ledöntött a lábunkról a takonykór. Szegény csórikámnak láza is volt tegnap, hűtőfürdőztünk, meg kúpoztunk.:(( Biztos a bölcsiben nyaltuk be, bár nem láttam beteg gyereket, de lappangani lappanghatott valakiben vírus. Na mindegy, túléljük, csak éppen a háromnapos hétvégének lőttek.

FémFatál Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28095

Hát persze, de ha leviszem a jáccóra (persze csak full körbekerített jáccótérre lehet vele menni, mert különben az első dolga mexökni), szóval a jáccóterezésnek legalább van eleje-vége, aztán hazamegyünk, és anyuci döglik egy kicsit.

Na most ez nincs, mert folyton kint akar lenni, felkel és már hozza is a cipőjét, hogy ő kimegy. Tehát vagy az ágyában alszik vagy a kertben rombol, ez a két variáció van. És folyamatosan vele kell lenni, mert totál önveszélyes. Pihenés, házimunka, kertészkedés, ááááá, azt felejtsd el.

Jóvan, befejeztem a jajveszékelést :-)

Előzmény: Südve (28093)
Bahra Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28094

Egyedül nincs kertbe kimenetel mert fellöknék a kutyák puszta szereteből mert imádják a kiscsajt s az is viszont őket! Élvezi mikor lovacskázhat a hátukon persze úgy hogy fogjuk, ezt már egész kicsi kora óta hangos kacagással fogadja!

Mi nem tudunk a fűben sem játszani mert a kertben nincs elkerített rész erre a célra!

Eddig egy viszonylag közeli játszótérre jártunk homokozni csúszdázni, de ez most a térd problémám miatt kivitelezhetelen! Sajnálom is szegény csajszimat mert hiányzik neki a gyerek társaság!

Előzmény: FémFatál (28092)
Südve Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28093
:-D :-D És hová költöznétek? Mert ha lakásba, akkor meg viheted a parkba/játszótérre, ott is hihetetlen dolgokat tudnak ám alakítani... mint ma NagyÁLevi, jujjj...

Mi ma anyuéknál kerteztünk, az én gyerekem kizárólag a frissen bevetett kertben óhajtott szambázni, kiskalapáccsal ütni a betont, virágokat, bottal hadonászni... viszont a világ legnagyobb sznobja, a macska, engedte Marcinak, hogy megsimogassa... hálátlan dög, nekem ezt 10 éve nem engedi...
FémFatál Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28092

Bahra,

és akkor nálatok hogy van a kertbe kimenés? Azt írod a két nagy kutya is veszélyt jelentene - most akkor mégse jelent veszélyt?

(Halastó, na igen, nálunk például már csak az hiányozna) :-)

Előzmény: Bahra (28090)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28091

Azt elhiszem, hogy röhögtök a fiam produkcióján, ha valaki más gyereke csinálná ezt, én is röhögnék :-) Egy börleszkfilm, ami megy nálunk naphosszat.

Alig várom, hogy kedd legyen, és az irodában ülhessek a seggemen akár egy egész óra hosszat :-)

Hétvége + kert az nálunk = teljes padlófogás. Na ezt se hittem volna nemrég, ha valaki ilyet mond, aszontam volna, hogy ez hülye, ilyen nincs. Pedig de.

Nemtom milyen elem van a fickóban, de a NASA meg néhány doppinggyártó team már jelentkezett, hogy szeretnék tanulmányozni a jelenséget...

és persze nekem is kéne olyan.

Nem elég, hogy tornádóként süvít fel-alá non-stop, de még csak el se fárad. Hihhhhetetlen.

Nunya,

már Norci is beszél? Milyen ügyes.

Az enyim még mindig nem mond semmit.

Új lakás beválik?

Bahra Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28090

Sziasztok!

Rajzolás: vettem még tavaly neki ilyen irodai könyöklő jegyzettömböt ami ugye méretes papírlapokbó áll, na ezt már szana-szét szedte összefirkálta vagyis inkább rajzoltatta! Én is próbáltam következetes lenni vele és csak arra rajzolhatott de aztán már csak azt vettem észre hogy csöndben rajzolgat ő mindenhova.ha rászólók nevet rajtam és folytatja! Ma előadta az apjának hogy hogy szoktam vele veszekedni! Forgatta a szemét, gesztikulált, a saját babanyelvén kiabált!

Terasz: Nálunk is a terszról csak pár lépcsőfok megtétele után jutunk a kertbe ahol a halastavon kívül még két nagy kutya is problémát, veszélyt jelentene Vivienre! Az egyik kutya különösen mert az addig nem hagyja az embert békén amíg be nem gyüjti a maga simogatás adagját és még az sem elég neki Ő egy dalmata! Trampli aki ismeri kicsit a kutya fajtákat az tudja miről beszélek!

Szylvus Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28089

Jajj, firkálásról jut eszembe: Andris is mindent összefirkál, leláttamoz, leszignóz. Mikor éppen mi akad a kezébe...azt használja. Monjuk elég sokszor elfogadja a fehér papírt, sőt egyre gyakrabban Ő kéri, hogy arra rajzolhasson.

De esett már áldozatául a fehér szekrénysor általa elérhető része, szerencsére csak grafitceruzával :D

nunya Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28088

énis sorry

:-DDDDDDDD

lépcső nálunk is nagyon bejön. még szerencse. így legalább följön a harmadikra gyalog. és mostmár egyedül. kezét sem kell fogni. sőt. közli, hogy baba= ne segíts. na ez azért stresszesebb nekem, mint amikor fogtam a fél kezét fölfele. ugyanis néha meggondolja magát és a 2,5 emeleten úgy dönt, hogy vagy az ölembe vagy vissza. na jó, de a kezem tele :-(

Borcsa nyögés :-DDD

Martin detto :-DDD

jófejek

szia Bahra . aranyos akislányod. üdv itt.:-)

rajzolás: szerencsére nálunk még csak a kisszéket +a saját asztalát rajzolta össze. De rajzolni csak a saját asztalánál lehet papírra. visszük a tolltartóban a cerkákat és abban a pillanatban, hogy föláll, közlöm, hogy akkor pakoljuk be a tolltartóba, csukjuk be és elteszem. szóval eddig még megúsztuk ennyivel.

bölcsi nálunk is játszik szeptembertől. már voltunk megnézni. azóta azt emlegeti :-)

most kezd dumálni.

besz@rás ahogy közli : BÉBI

tulpen

tök király, hogy már költöztök. nem is volt ez olyan hosszú :-))) ugye?

ljucus

miért kell megműteni? nem kicsi még ehhez? (csak kérdezem)

tasha Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28087
bocs de
:DDDDD

FémFatál Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28086

Magam se hittem volna, de ma már amondó voltam, hogy ez a kert meg a terasz csak a bajnak van....

BenőRémnek van homokózója, hintája, van függőágy, motor, kistalicska, nagytalicska, n+1 homokozójáték, 300 négyzetméter fű... mindegyik le van szarva.

Ő lépcsőzik. Presztízskérdést csinál abból, hogy tízpercenként legalább 50 lépcsőfok meglegyen.

Lépcsőt csakis rohanva közelít meg, különösen fentről. 

A kerti széket fent a teraszon a lépcső tetejéhez húzza, feláll rá és ugrál.

Talált egy darab szappant, beleharapott aztán megúsztatta a kutya vizében.

Beszorítja a fejét a locsolókannába.

Seprűnyéllel lekaszálja a muskátlikat.

Lelökdösi a virágcserepeket.

Megpróbálta kitépni a facsemetét.

Téglákat emelget és a lábára ejti.

Kidobja a székpárnákat a kukába.

Ja és persze sáros cipővel rohangászik ki meg be.

És non-stop ám! Aszitted, hogy van kerted meg teraszod és majd szép tavaszi délutánokon a teraszon ülve elolvasod az újságot? Frászt.

Mondtam is az embernek, hogy ez így már nekem túl stresszes, költözzünk el. Legnagyobb döbbenetemre aszonta hogy jó.

Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28085
Na sziasztok megyek elteszem magam holnapra! Kívánok mindenkinek nyugodt éjszakát!
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28084
Nem tudom! Valahogy idegenkedem ettől az egész bölcsi dologtól! Tudom hogy jól fogja érezni magát a többi gyerek között de mégis féltem kicsit!
Előzmény: Südve (28080)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!