sapi ne viccelj, ez tök természetes. Én sem tudtam levinni Martint, tudod, ráad tél volt és du 3-kor sötét :( Ez van, túlélik, pár hónap és mehetsz kettovel :)))) Ne lelkifurdalj.
Még mindig semmi hír, bár sokat keményedett ma a hasam. Ez a minimum így betöltött 42 héttel... Köröm, fülszőr... hmmmm... ez egy lány lesz, úgyhogy inkább köröm, ha lehet választani. :-)
Esztus, előzhetsz, bár jövő vasárnapig én nem várnék... ;-) Gratula az álláshoz!
Nunya, a porszívó és a mosógép nálunk is kivétel, nagy szerelem fűzi hozzájuk Bazsit. Ő is tisztaság mániás. Van takarítókészlete 2féle, és a porszívózás is jól megy már. Abból nem vettünk játékot, úgyis az igazi kéne, gondolom, ráadásul a játék majdnem annyiba kerül, mint az igazi.
Nellimimi, mi van veletek mostanság? Rég írtál... és Como, te is
Igen, most már jobb. Bár picit visszalépés az előzőhöz képest, de legalább van már valami. Ez mellett meg akár lehet még keresgélni. Ja és egyébként finn céghez megy. :)
Fém, nem csak a terhesség miatt vagyok rossz passzban. Csak sok minden összejött, minden a legrosszabbkor. Biztos hamarosan jobb lesz, remélem Barni megszületésével fordul majd a kocka.
Ben aztán egyszer csak beindul, és egész nap mondja majd. Gondolom, nagy dumás lesz. :) Boldi már mondja a magáét rendesen.:)
Kriszta, Boldi haját nyáron még hajvágóval nyírtuk le. Nem volt vészes, csak forgatta a fejét.
Karácsonykor meg az apjával ment fodrászhoz, szépen végigülte, csak akkor kezdett el sírni mikor az apja haját kezdte a csaj mosni. Ja és a fodrász igazi bögyös maca, úgyhogy volt mit nézni. :D
"minden hangos háztartási gép az "búúúú", és nagyon kell félni tőle, és odabújni szorosan hozzám. :-)"
te mázlista. mi meg azért vitázunk, hogy ugyammá ne kelljen egész nap porszívóznom.....:-) de ha talál egy szöszt, hozza oda, vigyük a kukába, söpörjünk és porszívózzunk. na persze mossunk is már egy kicsit. ÁÁÁ tisztaságmániás a gyerekem :-(
gyorsan válaszolok, mert tegnap sem jutottam el odaáig. bár lehet, hogy már le is nyírtad.
amúgy nem tegsz túl. nyugodtan írj Domiról is ovkorsz!!!
hajnyírás:
1. eltartott vagy egy hétig. én nem hagytam félni. minden nap annyit nyírtam amennyit hagyott. naja így pár napig hülyén nézett ki, de akkor "megszerette" és azóta nincs gond. simán hagyja. szeritnem megéri az elején tökölni, mert még sokszor kell hajat nyírni.
na megyek virágot ültetni az erkélyre...itt a tavasz juhéjj!!!
már ilyen korán kezdődik az émelygős-ínyvérzős-mimózalelkű korszak? Húha :-)
CsL,
:-DDD
Jucus,
igaza van különben a dokidnak, amíg jól van a baba, tiszta a magzatvíz, elvileg tényleg nincs ok beavatkozásra.
Akár a 42. héten túl is egybehagy vajon, tehát ezt az elvet bármeddig végigviszi?
Laura pont ezt csinálta, egyazegybe, kivárta a 42. hét végét is meg azon is túl, minden lelet, CTG, flow, magzatvíz totál rendben volt nála, és ráadásul ő tutifix nem volt elszámolva, már az 5. héten voltam ultrahangon, azaz az elmaradt mensi után 1 héttel, és már akkor 5 hetesnek mérték, szóval az a 42 hét tényleg annyi volt plusz 2 nap. De én már a végén tök bénának és szerencsétlennek meg csüggedtnek éreztem magam, meg már tisztára el is ment a kedvem az egésztől :-)
jól, köszi! Én Kiával sem voltam hányós, úgy néz ki most sem. egy állandó rossz érzés van a gyomromban, mint aki enyhén elrontotta, de ennyi. a reggelik mennek nehezebben, de ha rászánom magam, utána jobb. ámde félóránként tuti WCre kell mennem, és olyan erős tud lenni az inger, hogy nem is értem. plusz, ami Kiarával nem volt, olyan érzelmi hullámvasuton ülök, ami teljesen kiborító, én, aki pont az ellenkezője vagyok. már mindenkivel összevesztem, óriási sértődések após részéről. na ezt nem tudom, hogy fogom viselni még jópár hónapig. (úgyhogy vigyázni velem, nem felidegesíteni, mert ugrok :)) ) ínyvérzés, felfújódások és egyéb nyalánkságok azért vannak. :)
Ljucus,azért ez már jobban hangzik.;)))) küldjük a Suvidubivuuuukat,és figyelem a telefonom is.:)))
Nemtom ti szeretitek e a régi meséket,de ma végre kb 1 hónap boltból be-boltból ki után megtaláltam azt a Cd-DVD üzletet ahol lehet kapni az MTV Mesetár sorozatában a régi meséket. (Süsü,Futrinka,Vackor,Dörmögöék és társaik) A bácsika szerint aki a boltban volt,érdemes megvenni a Dvd-ket,mert pl a Vizipókot már nem adják ki. A Westendben van az üzlet. Vettem is vagy 5 lemezt.
Éssss...nagyon hallkan megsúgom,hogy mai infó alapján úgy néz ki,hogy a ház generál átadása 1 hónappal hamarabb,azaz ápr.15.-én lesz. Ez azt jelenti,hogy április végén-május elején lehet költözni,ha minden jól megy. éljen.
Fém, indításról nincs szó, míg minden vizsgálat azt mutatja, hogy jól érzi magát bent Esztikém. Az orvosom azon az állásponton van, hogy nem kell türelmetlenkedni, tudja a baba, mikor kell kibújni.
Mondjuk a doki is tehetne olyat, mint nekem legutóbb, hogy elkezdi kézzel leválasztani a burkot, ez olyan, mint egy jó brutális vizsgálat. Benedek megindult tőle egy napon belül. Mondjuk a Laura nem, annak smafu volt az is :-)
Drukkokat továbbra is köszönöm, bár még nem értek célba... Ma voltam dokinál, vmi végre elindult, kezd nyílni az út és a baba is lejjebb került állítólag, így megvizsgálta a doki a magzatvizet, ami szerencsére rendben volt. Erre elvileg jó eséllyel beindul a szülés, ha már érett a baba, úgyhogy Bazsi anyukáméknál alszik. Persze fájás azóta sem volt még 1 sem, csak keményedések, azok viszont bíztató mennyiségben - talán. Orvosom szerint tutira elszámolás van a dolgok mögött, mert különben nem lennénk el ilyen vidáman 42 hét körül. Már kezdem azt hinni, hogy igaza lehet. Végülis még szoptattam, mikor a baba fogant, és 5-6 hetes ciklusaim voltak legtöbbször. Szóval végülis lehet... A lényeg, hogy szerencsére nem kell befeküdnöm egyelőre. CTG lesz holnap, ha addig nincs más, aztán szombaton, és akkor flowmetria is. De már nagyon elég... Eszti-Eszti....
Wywywy, nem is tudtam, hogy nálatok is útban a kistesó, szóval hatalmas gratula!!!
Bazsinak is babahaja van még, de most már igencsak rendetlen. Neki hátul vannak hosszú fürtök, de azok tök göndörök. Mivel én igen ügyetlen vagyok, így a terv szerint amíg kórházban leszünk a tesóval, anyu levágatja a fodrásznál. Persze nem lesz túl rövid és marad emlékfürt. :-) Szerintem a géptől frászt kapna, mert minden hangos háztartási gép az "búúúú", és nagyon kell félni tőle, és odabújni szorosan hozzám. :-)
Tasha, Bazsi haja is akkor erősödött meg, meg besűrűsödött, miután először levágtuk. Addig ritkás volt és nagyon különböző hosszúságú. Azóta már 3x is vágtuk, mert annyira megtáltosodott az első vágás óta. És én is ollóval a fürdőkádban csinálom. Roppantul utálja, fodrászhoz nem is merem vinni, mert minen ollós dolog elől menekül. Rémes állapotban vannak pl. a körmei, azt csak anyámnak engedi meg levágni, a baj csak az, hogy ugye kb. 3 hetente utazunk haza....
Szlivvia, wywywy: még nem is gratuláltam a pocaklakókhoz, szóval akkor most nagy gratula!
Bea boldog névnapot, Sapi neked meg boldog szülinapot!
Csl: zene 1-jétől lenne? vagy hogy is? Kicsit el vagyok mostanában veszve...bocsánat! Ja és a jövő hétre szép időt mondanak, nem jöttök vmikor erre sétálni? A szerda, péntek nem jó nekünk, a többi elvileg igen.
Én Annának levágtam annak idején a hosszú babahaját. (Kopasz krapek frizurája volt, ha még emlékeztek:))) Azóta nagyon megnőtt a haja, többször vágtuk már a frufruját, de most megint esedékes. Hátul elég nehéz nyírni, mert mindig begöndörödik, úgyhogy csak vizesen bírom kicsit egyenletesebbre vágni. Nagyon rövidre nem lenne szívem, ezért nyáron copfozni fogunk. (Apja nagy örömére. Copfmániás.:DD)
no de nektek furtjeitek vannak! :) Haspoki Petirol nem is beszélve :)))) Martinnak meg vékonyszálú kulönbözo hosszúságú babahaja, ezt muszáj egyszer géppel letolni, aztán majd vágjuk késobb ollóval.
Ha már fodrászélményről van szó,elmesélem,hogy pont a múlt héten vágtam le fájó szivvel Barna fürtjeit. Ollóval vágtam kb fél óráig tartott. Gyereket az etetőszékbe beültettem,Süsü bekapcsol,kezébe egy kinder tejszelet belenyomtam,és Barna egy hang nélkül hagyta. Nagyon jól sikerült,szépen fel tudtam nyirni hátul neki. Kifejezetten szép lett a fejformája.:)) Én géppel nem akarom vágni neki...
Tasha, mi fodrászhoz járunk :) Most voltunk harmadszor, vagy fél óráig vágta a haját a csaj, Peti meg csak nézelődött, mondogatta, hogy fodász néni, tényleg nagyon ügyes volt :) Egyszer sírta el magát, mikor bekapcsolta a gépet, akkor gyorsan ki is kapcsolta, maradt az olló.