Ha érdekli a művészet, vagy az irodalom, akkor ott a Bródy Gimi az Attila utcában. Nem a legerősebb, de ha szeret tanulni, akkor könnyen "átsuhanhat" azon a pár éven :))
Kérdésem lenne nekem is, de főleg gimnáziumlal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. A gyermekemnek szakmailag fogalma sincs mit szeretne csinálni, ezért gondolkodom a gimibe. Azt hittem ez olyan egyszerű dolog mint annak idején az én időben, de most szembesültem vele,hogy ez nem így van.
A gyermek nem kitűnő tanuló, de nem is a legrosszabb olyan jó erős 3- 4es. Sok függ a kedvétől is(sajnos).Központi előkészítőt elkezdjük, hallottam a művelődési házban lévő bemutatókról is.Engem kifejezetten személyes tapasztalatok érdekelnének, 4 ill. 13 kerületben.
Milyen az átvettek aránya? Mi azt már mindenféleképen tudjuk, hogy max negyedikig maradna ott. ÉS megírnád, hogy hívják a tanitónénit? Mert akkor őt mindenféleképpen megnézném. Írhatsz mailben is: lekref kukac freemail pont hu
Igen, nem tanulják magasabb óraszámban, pl az ének kar heti kétszer van, és nem kötelező, (a lányom sem jár). A harmadik osztály igény szerint van mindig. Az egyik gyerekem negyedikes, most 6-an probálnak felvételizni gimibe az osztályból,
az ő tanító nénijük egy tündér, tanulás területén szigorú, de csak amennyire kell ,mindenki azt mondja aki nála járja ki az alsót annak nem lesz gondja felsőben, szó szerint megtanítja tanulni a gyerekeket. Nagyon imádják a gyerekek,féltem tőle mikor hallottam milyen szigorú, mert elég érzékeny a gyerek lelkileg és gondoltam na sokat fog sírni, vagy valami. Ezzel ellentétben imádja, sosem volt gond vele.Sőt, már most bánják, hogy jövőre nem ő lesz, ez azért negyedikben szerintem nagy szó.
S én is maximálisan megvagyok vele elégedve, sőt mindenkivel aki tanítja a gyerekeimet(pedig hidd el van tapasztalatom.)
Szia! Csak abban szerettem volna segíteni, hogy hol van a Pécsi, ill. egyáltalán merre találhatod az igényednek majdan megfelelő sulikat. Egyébként meg nem akartam a Lean kenyerét elvenni :-))