Ha érdekli a művészet, vagy az irodalom, akkor ott a Bródy Gimi az Attila utcában. Nem a legerősebb, de ha szeret tanulni, akkor könnyen "átsuhanhat" azon a pár éven :))
Kérdésem lenne nekem is, de főleg gimnáziumlal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. A gyermekemnek szakmailag fogalma sincs mit szeretne csinálni, ezért gondolkodom a gimibe. Azt hittem ez olyan egyszerű dolog mint annak idején az én időben, de most szembesültem vele,hogy ez nem így van.
A gyermek nem kitűnő tanuló, de nem is a legrosszabb olyan jó erős 3- 4es. Sok függ a kedvétől is(sajnos).Központi előkészítőt elkezdjük, hallottam a művelődési házban lévő bemutatókról is.Engem kifejezetten személyes tapasztalatok érdekelnének, 4 ill. 13 kerületben.
Milyen az átvettek aránya? Mi azt már mindenféleképen tudjuk, hogy max negyedikig maradna ott. ÉS megírnád, hogy hívják a tanitónénit? Mert akkor őt mindenféleképpen megnézném. Írhatsz mailben is: lekref kukac freemail pont hu
Igen, nem tanulják magasabb óraszámban, pl az ének kar heti kétszer van, és nem kötelező, (a lányom sem jár). A harmadik osztály igény szerint van mindig. Az egyik gyerekem negyedikes, most 6-an probálnak felvételizni gimibe az osztályból,
az ő tanító nénijük egy tündér, tanulás területén szigorú, de csak amennyire kell ,mindenki azt mondja aki nála járja ki az alsót annak nem lesz gondja felsőben, szó szerint megtanítja tanulni a gyerekeket. Nagyon imádják a gyerekek,féltem tőle mikor hallottam milyen szigorú, mert elég érzékeny a gyerek lelkileg és gondoltam na sokat fog sírni, vagy valami. Ezzel ellentétben imádja, sosem volt gond vele.Sőt, már most bánják, hogy jövőre nem ő lesz, ez azért negyedikben szerintem nagy szó.
S én is maximálisan megvagyok vele elégedve, sőt mindenkivel aki tanítja a gyerekeimet(pedig hidd el van tapasztalatom.)
Szia! Csak abban szerettem volna segíteni, hogy hol van a Pécsi, ill. egyáltalán merre találhatod az igényednek majdan megfelelő sulikat. Egyébként meg nem akartam a Lean kenyerét elvenni :-))
Magyarul, úgy járnak ének ill rajz osztályba, hogy még sem tanulják magasabb óraszámban? Így már jobban hangzik.
Hallottam olyasmit, hoyg indítottak egy harmadik első osztályt is, erről lehet tudni valamit? És milyenek a mostani negyedikes tanítónénik? Van köztük jó? És milyen arányban vesznek át negyedik után gyerekeket?
csak egy megjegyzés mert sokan nem tudják, az ének tagozatt nem jár együtt az énekkar szerepléssel, ez vonatkozik a rajzra ,is a lányaimnál a fél osztály nem él ezzel a lehetőséggel mégis rajz ill. ének osztályban járnak. Semmi kiemelt tanítás nincs, ha valaki akarja akkor a kötelező óra után van az ének kar (pl) de akkor a lányom már haza jön. Ezt csak úgy megjegyeztem,hogy tudjátok