Sziasztok, tök libabőrös volt a hátam, ahogy egy darabig visszaolvastam.
Tündér mozi, Fény, alkotmány, Jégpálya a csemege mellett ott vot rajtam először kori
nagy szám volt 36-os svéd hoki használtan, ahol a salakot nem lepte el a jég ott téglával volt elkerítve, aztán írány a dózsa műjég.
Én 81 -ben költöztem el újpestről, apai nagyapám 189? -ben született újpesten. Na meg kell néznem.
Bűn volt azt apatika épületet lebontani a Rezi Károly sarkán. Mennyit bámészkodtam ott mikor a munkásőrök onnan indultak gyakorlatra (pártház) A másik sarkon lakott Mkra bácsi munkásőr és önkéntes rendőr és a TV- szoba özője. Egeresy Vince cipészmester üzlete
na mára ennyi még jövök
Ja az Erzsébetbe jártam, Majd szakmunkástanulónak a 22-es be a postánál
Áááááá, ne tud meg, hogy azóta hogy itt volt, még mi mindenen mentünk keresztül.
Alig, hogy tudtam pár órát a Neten lenni, megszünt több mint másfél napra az ADSL vonalam. Mikor végre visszakaptam a Matávtól, alig hogy csatlakoztam, olyan virusokat kapott be a gépem, hogy teljesen tönkrement a teljes Winchesterem, és tegnap vadi újat kellett vennem.
Egész este azon dolgoztunk a fiammal, hogy mindent újra telepítsünk és indítsunk.
Már csak a webkamerával nem tudok zöldágra vergődni, pedig az üzletben hozzá kapott CD-vel telepítettem, mégsem akarja elfogadni a kódokat, és így nem is működik.
Már tökéletesen megtanultam a méregtől való falra/falon való mászkálást, sőt már a plafonon is tökéletesen tudok ugrálni/járkálni a kíntól.:(((((
Azért megígérem, hogy amint minden rendben lesz, most már tényleg átlátogatok kicsit.
A Nálad 3 emelettel lejebb lakó barátosnőm is hiányol már nagyon. Tényleg ideje lenne már végre egy igazi kis "összeröffenésnek":))))
Én is Újpesten születtem húúúúúúúúú de sok éve már, ott is laktam sok x évig, míg majd 5 éve elkerültem más kerületbe. De azért a szívemben továbbra is újpesti maradtam.
Kicsi lánykám továbbra is ott él, ott maradt:))), így hozzá is, meg az ott maradt, ott lakó barátnőimhez is elmegyek időnként.
Ugyi drága barátosném?;)))) Jó, hogy itt is látlak.:)))))
Nekünk most egy ilyen előkertes tarsasházi lakásunk van,nem is mennek vissza a panelba.Gyereknek kint a medence,kutyát sem zavarja.A férjem kiszokott feküdni
sziesztázni a padra.Stb...
A panelba mi is egyszerre költöztünk és így jól kijöttünk a szomszédokkal.
Sziasztok.
Ezért volt meg a hangulata a régi földszintes bérházaknak. .Majdnem mindenkinek megvolt a kicsi kertje kiültünk kártyázni sörözni beszélgetni. Mindenki ismert mindenkit az
ajtót még éjszaka sem zártuk be. Jó pár éve amikor panelban laktam a közvetlen
szomszédokon kivül senkit sem ismertem. Sokszor beszálltak a liftbe úgy ,hogy még el sem büffenteték magukat.
lilák.
:) lehetni lehet, de én nem a jókat fogtam ki. Habár már az egyiket 7 év alatt sikerült megnevelni nagyjából. :) Idén már megcsináltatta a zárat a bejárati ajtaján ,és már nem csapkodják annyit az ajtót. Most már nem csilingelnek a poharak a szekrényemben , ha hazajönnek v. elmennek . :) Ez már a második ház amiben lakom utcán belül. Az első vadi új volt és ott még volt társasági élet , jó kis összeszokott banda volt. De itt már nincs. Itt én vagyok az "új" és nekem kell elviselni a többieket. :(
Hát a panelba is lehet jó szomszédokat kifogni.Én eddig hétszer költöztem itt Újpesten,és szerencsére minden alkalommal jó szomszédokat fogtam ki.12 évet káposztáson laktam,bár onnan 8 éve álltam tovább,de még most is összeszoktam futni a régi lakótársakkal.
:) Gratulálok! Én a IX.-ben gyerekeskedtem. Nem szívesen jöttem ki ide a "világ végére" anno :) , de most már nem is mennék máshová. Egész jól érezném magam , mondjuk a kertvárosi részen. Itt a panelban is elvagyok , csak ne volnának szomszédok. :) Jól kifogtam. :(
A képeket úgy kell felrakni,hogy a hozzászólás alján van a Tallózás...Ott kiválasztod a képet,utánna feltöltésre kell kattintani.Akkor megjelenik a képlent,aztán a kép mellett van a beszúr,és akkor lesz a hozzászólásba is a kép.
Szia!Nem tudom,hogy még aktuális e a kérdésed.IV.kerületi elérhetősége a lapnak a következő;Astra-Ház Ingatlan Iroda 1042 Bp. Gábor László u.2.Nyitva:h-p 9-18 sz9-12 .Lapzárta:péntek 14 óra.Telefon:231 0368 astrahaz.kft@chello.hu
Sziasztok. Igen nem ugyan az a helyzet hiába, csak a másik utca. A Temesvári és Berda u / volt Gellért utca / részére valóban illetéktelenek beköltöztek. Az Aradiban a lehetöségekhez képest normális körülmények vannak és nincsenek lakásfoglalók és sok olyan idős él aki már évtizedek óta ott van, többekközt egy barátom is ott lakik. lilák.
Üdv, kollegák. Látom, az Aradi u-ról beszélgettek, nagyszerű mert pont erről akarok kérdezni :-) Az utcának a déli vége felé ugyebár az egyik oldalon panelházak vannak, a másikon meg a kb. százéves, földszintes, sok kis udvarra tagolt háztömb. Itt nézegettünk egy eladó lakást, egészen szimpatikus méretű és jellegű és a ház sincsen nagyon lerobbanva (néhány hasonló udvarba benézve láttunk egyet-kettőt ami borzasztó állapotban van, és a lakókból se nézem ki hogy minden gondolatukat a felújítás töltené ki). Viszont ellentmondó híreket hallottunk a környékről. Állítólag ezek a lakások eladhatatlanok, mindenki menekül a környékről, tele van illegális lakásfoglalókkal, építési tilalom van meg efféle... (Igaz hogy az első lakás amit néztünk, a túloldalon a Temesvári u-ban van és ezeket erről mondták, de hát az Aradi sincs túl messze onnan.) A ház lakói szerint a házat egy-két év múlva lebontják. (Nem törne össze a szívünk érte, nem végleges lakásnak szánjuk.) Az önkorin viszont azt mondták, hogy ez csak egy lehetőség, tényleg szeretnének oda egy új épületet, de ameddig nincs befektető, addig bontás sincsen. Szóval bármiféle infót szívesen fogadunk a környékről, mert az infrastruktúra meg a környék jellege tetszik, de egy eladhatatlan lakásba azért nem szívesen invesztálnánk. Előre is köszi!
Az én családom az Aradi és Munkásotthon utca sarkon élt.A nagypapám még lovaskocsival fuvarozott,a Mártirok és Nyár utca sarkon volt istálló a Könyves gimi után.Ahol most a Helytörténeti Galéria van.A házunk Aradi utcai oldalán még cipész is volt.