Keresés

Részletes keresés

tékozló Creative Commons License 2005.06.23 0 0 460

Sziasztok, tök libabőrös volt a hátam, ahogy egy darabig visszaolvastam.

Tündér mozi, Fény, alkotmány, Jégpálya a csemege mellett ott vot rajtam először kori

nagy szám volt  36-os svéd hoki használtan, ahol a salakot nem lepte el a jég ott téglával volt elkerítve, aztán írány a dózsa műjég.

Én 81 -ben költöztem el újpestről, apai nagyapám 189? -ben született újpesten. Na meg kell néznem.

Bűn volt azt apatika épületet lebontani a Rezi Károly sarkán. Mennyit bámészkodtam ott mikor a munkásőrök onnan indultak gyakorlatra (pártház) A másik sarkon lakott Mkra bácsi munkásőr és önkéntes rendőr és a TV- szoba özője.  Egeresy Vince  cipészmester üzlete

na mára ennyi még jövök

Ja  az Erzsébetbe jártam,  Majd szakmunkástanulónak  a 22-es be a postánál

Ja a Totó kerthelysége tényleg jó volt

Szorgos Creative Commons License 2005.06.18 0 0 459
Előzmény: ÖREGANYO (458)
ÖREGANYO Creative Commons License 2005.06.17 0 0 458

Áááááá, ne tud meg, hogy azóta hogy itt volt, még mi mindenen mentünk keresztül.

Alig, hogy tudtam pár órát a Neten lenni, megszünt több mint másfél napra az ADSL vonalam. Mikor végre visszakaptam a Matávtól, alig hogy csatlakoztam, olyan virusokat kapott be a gépem, hogy teljesen tönkrement a teljes Winchesterem, és tegnap vadi újat kellett vennem.

Egész este azon dolgoztunk a fiammal, hogy mindent újra telepítsünk és indítsunk.

Már csak a webkamerával nem tudok zöldágra vergődni, pedig az üzletben hozzá kapott CD-vel telepítettem, mégsem akarja elfogadni a kódokat, és így nem is működik.

Már tökéletesen megtanultam a méregtől való falra/falon való mászkálást, sőt már a plafonon is tökéletesen tudok ugrálni/járkálni a kíntól.:(((((

Azért megígérem, hogy amint minden rendben lesz, most már tényleg átlátogatok kicsit.

A Nálad 3 emelettel lejebb lakó barátosnőm is hiányol már nagyon. Tényleg ideje lenne már végre egy igazi kis "összeröffenésnek":))))

Csókok!!!

Előzmény: Szorgos (457)
Szorgos Creative Commons License 2005.06.17 0 0 457
"barátnőimhez is elmegyek időnként. "

Nah, hát erről azért beszélhetnénk! :) Ezer éve nem voltál nálam!
Látom már jó a géped , hála a szakinak! :)
csók!
Előzmény: ÖREGANYO (456)
ÖREGANYO Creative Commons License 2005.06.17 0 0 456

Sziasztok!

Én is Újpesten születtem húúúúúúúúú de sok éve már, ott is laktam sok x évig, míg majd 5 éve elkerültem más kerületbe. De azért a szívemben továbbra is újpesti maradtam.

Kicsi lánykám továbbra is ott él, ott maradt:))), így hozzá is, meg az ott maradt, ott lakó barátnőimhez is elmegyek időnként.

Ugyi drága barátosném?;)))) Jó, hogy itt is látlak.:)))))

Lean Creative Commons License 2005.06.16 0 0 455

Egy régi kép az Április 4 térről

Előzmény: Lean (454)
Lean Creative Commons License 2005.06.16 0 0 454

Szia.

Nekünk most egy ilyen előkertes tarsasházi lakásunk van,nem is mennek vissza a panelba.Gyereknek kint a medence,kutyát sem zavarja.A férjem kiszokott feküdni  

sziesztázni a padra.Stb...

A panelba mi is egyszerre költöztünk és így jól kijöttünk a szomszédokkal.

Előzmény: lilák (453)
lilák Creative Commons License 2005.06.16 0 0 453
Sziasztok.

Ezért volt meg a hangulata a régi földszintes bérházaknak. .Majdnem mindenkinek megvolt a kicsi kertje kiültünk kártyázni sörözni beszélgetni. Mindenki ismert mindenkit az

ajtót még éjszaka sem zártuk be. Jó pár éve amikor panelban laktam a közvetlen

szomszédokon kivül senkit sem ismertem. Sokszor  beszálltak a liftbe úgy ,hogy még el sem büffenteték magukat.

lilák.

Szorgos Creative Commons License 2005.06.16 0 0 452
köszi!
Előzmény: MightyRASF (450)
Szorgos Creative Commons License 2005.06.16 0 0 451
:) lehetni lehet, de én nem a jókat fogtam ki. Habár már az egyiket 7 év alatt sikerült megnevelni nagyjából. :) Idén már megcsináltatta a zárat a bejárati ajtaján ,és már nem csapkodják annyit az ajtót. Most már nem csilingelnek a poharak a szekrényemben , ha hazajönnek v. elmennek . :)
Ez már a második ház amiben lakom utcán belül. Az első vadi új volt és ott még volt társasági élet , jó kis összeszokott banda volt. De itt már nincs. Itt én vagyok az "új" és nekem kell elviselni a többieket. :(
Előzmény: Lean (449)
MightyRASF Creative Commons License 2005.06.16 0 0 450
Ajánlom figyelmedbe: <a href="http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=news&artname=20050602-cikk-fagylata" target="_blank">Csend-rendelet</a>
Előzmény: Szorgos (448)
Lean Creative Commons License 2005.06.16 0 0 449
Hát a panelba is lehet jó szomszédokat kifogni.Én eddig hétszer költöztem itt Újpesten,és szerencsére minden alkalommal jó szomszédokat fogtam ki.12 évet káposztáson laktam,bár onnan 8 éve álltam tovább,de még most is összeszoktam futni a régi lakótársakkal.
Előzmény: Szorgos (448)
Szorgos Creative Commons License 2005.06.15 0 0 448
:) Gratulálok! Én a IX.-ben gyerekeskedtem. Nem szívesen jöttem ki ide a "világ végére" anno :) , de most már nem is mennék máshová. Egész jól érezném magam , mondjuk a kertvárosi részen. Itt a panelban is elvagyok , csak ne volnának szomszédok. :) Jól kifogtam. :(
Előzmény: Lean (446)
Lean Creative Commons License 2005.06.14 0 0 447

Szia Lilák!

A képeket úgy kell felrakni,hogy a hozzászólás alján van a Tallózás...Ott kiválasztod a képet,utánna feltöltésre kell kattintani.Akkor megjelenik a képlent,aztán a kép mellett van a beszúr,és akkor lesz a hozzászólásba is a kép.

Előzmény: lilák (444)
Lean Creative Commons License 2005.06.14 0 0 446
Én is "csak"32 éve vagyok itt.Igaz a családfám több mint 100 éves itt Újpesten.
Előzmény: Szorgos (445)
Szorgos Creative Commons License 2005.06.13 0 0 445
Sziasztok!
Igaz, hogy még csak 26 éve vagyok újpesti, de gondoltam bejelentkezek közétek, ha nem gond. :)
lilák Creative Commons License 2005.06.13 0 0 444

Sziasztok.

Szia Lean.

Ha leírod, hogy csináltad énis felrakok egy-két régi képet igérem.

lilák.

Lean Creative Commons License 2005.06.13 0 0 443
És még egy,mára.
Előzmény: Lean (442)
Lean Creative Commons License 2005.06.13 0 0 442
Itt van egy-két kép a régi Újpestről.Csak a nosztalgia kedvéért.
JUSTFIRE Creative Commons License 2005.05.28 0 0 441

Köszi, már megtaláltam a honlapjukat !

Sajnos maga az ujság nincs felbiggyesztve, csak elérhetőségek meg ilyenek.

Előzmény: Lean (439)
Inner Circle Creative Commons License 2005.05.26 0 0 440
Danke, ez jó hír!
Előzmény: lilák (437)
Lean Creative Commons License 2005.05.26 0 0 439
Szia!Nem tudom,hogy még aktuális e a kérdésed.IV.kerületi elérhetősége a lapnak a következő;Astra-Ház Ingatlan Iroda 1042 Bp. Gábor László u.2.Nyitva:h-p 9-18 sz9-12 .Lapzárta:péntek 14 óra.Telefon:231 0368   astrahaz.kft@chello.hu 
Előzmény: JUSTFIRE (438)
JUSTFIRE Creative Commons License 2005.05.25 0 0 438

Sziasztok !

Segjtsetek !

Valahol megtalálhatók a világnagy pókhálón a Helyi Théma számai ?

lilák Creative Commons License 2005.05.22 0 0 437
Sziasztok.
Igen nem ugyan az a helyzet hiába, csak a másik utca. A Temesvári és Berda u
/ volt Gellért utca / részére valóban illetéktelenek beköltöztek. Az Aradiban
a lehetöségekhez képest normális körülmények vannak és nincsenek lakásfoglalók
és sok olyan idős él aki már évtizedek óta ott van, többekközt egy barátom is ott
lakik.
lilák.
Előzmény: Inner Circle (435)
lilák Creative Commons License 2005.05.22 0 0 436
Sziasztok.
Nem vagyunk egy korosztály ezért így nem ismerem. A cipészműhely igen .
A Palóc utca Aradi sarkán a kocsma. Hu rég volt.
lilák.
Előzmény: Lean (434)
Inner Circle Creative Commons License 2005.05.22 0 0 435
Üdv, kollegák. Látom, az Aradi u-ról beszélgettek, nagyszerű mert pont erről akarok kérdezni :-) Az utcának a déli vége felé ugyebár az egyik oldalon panelházak vannak, a másikon meg a kb. százéves, földszintes, sok kis udvarra tagolt háztömb. Itt nézegettünk egy eladó lakást, egészen szimpatikus méretű és jellegű és a ház sincsen nagyon lerobbanva (néhány hasonló udvarba benézve láttunk egyet-kettőt ami borzasztó állapotban van, és a lakókból se nézem ki hogy minden gondolatukat a felújítás töltené ki).
Viszont ellentmondó híreket hallottunk a környékről. Állítólag ezek a lakások eladhatatlanok, mindenki menekül a környékről, tele van illegális lakásfoglalókkal, építési tilalom van meg efféle... (Igaz hogy az első lakás amit néztünk, a túloldalon a Temesvári u-ban van és ezeket erről mondták, de hát az Aradi sincs túl messze onnan.) A ház lakói szerint a házat egy-két év múlva lebontják. (Nem törne össze a szívünk érte, nem végleges lakásnak szánjuk.) Az önkorin viszont azt mondták, hogy ez csak egy lehetőség, tényleg szeretnének oda egy új épületet, de ameddig nincs befektető, addig bontás sincsen.
Szóval bármiféle infót szívesen fogadunk a környékről, mert az infrastruktúra meg a környék jellege tetszik, de egy eladhatatlan lakásba azért nem szívesen invesztálnánk.
Előre is köszi!
Lean Creative Commons License 2005.05.17 0 0 434
Nagypapámnak a beceneve:Duhi Pali volt.
Előzmény: Lean (433)
Lean Creative Commons License 2005.05.17 0 0 433
Az én családom az Aradi és Munkásotthon utca sarkon élt.A nagypapám még lovaskocsival fuvarozott,a Mártirok és Nyár utca sarkon volt istálló a Könyves gimi után.Ahol most a Helytörténeti Galéria van.A házunk Aradi utcai oldalán még cipész is volt.
Előzmény: lilák (432)
lilák Creative Commons License 2005.05.17 0 0 432
Sziasztok.
Szia Lean.
Nem emlékszem pedig a környéken születtem. Lovakra a Mártirok utcában emlékszem.
de az is igen rég volt.
lilák.
Előzmény: Lean (431)
Lean Creative Commons License 2005.05.10 0 0 431

A Berda J.U.,szellem telep fele.

Előzmény: lilák (430)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!