Hosszú távú tapasztalatokkal nem rendelkezem LC4 ügyben, de nekem 2002-es LC4640 endurom van, leírom az eddigi tapasztalataimat:
10.000 km körül van a gépben, előtte egy Honda XLR 200, majd egy vadi új Kawasaki KLR 650 után jött ez.
Mindenek előtt, ha szakszerűen megkap mindent ami elő van írva, akkor sokak szerint elpusztíthatatlan gép. (olajszintek, szűrők cseréje, tisztítása, stb)
A Kawa után egy igazi versenygép. Vibrál ahogy az kell, megy mint az állat, a futóműve elsőosztályú, 1xx kg gép létére egy 100 kilós motorossal, olyan manővereket lehet vele csinálni, amiről a Kawával nem is álmodtam, óriási élményt tud nyújtani.
A földutas keményebb ENDURÓZÁSRA csupa nagybetűvel, a legtökéletesebb választás, a nem üzemórás szervizciklusok miatt is. 3.000-ként olajcsere, azt kész. Minden terephasználat után légszűrőtisztítás, láncápolás, olajak, (bár én még egy decit nem töltöttem utána).
Ha ilyen gépre vágysz elérhető áron az enyém eladó!
2002-es narancs-fekete LC4 enduro tartalék fekete idomokkal, nem karcmentes, de kitűnő műszaki állapotban stb. Iár: 1.300.000,-
Ha érdekel írj az itt megadott címemre, amit az adataimra kattintva érhetsz el, sőt a KTM tapasztalatok tablón is megnézheted.
...ja és még annyit, hogy nem tudsz vele olyant borulni, hogy valami baja legyen................na jó tudsz, de ahhoz túl nagyot kell más perecelni.
Hat nem tul jo hallani, de azert vmennyire megertem, en is a f***ba kivantam a motoromat ott es akkor, meg igazabol most is. Egyebkent elottetek megallt meg ket masik motoros is (kulon-kulon), az egyik adott motorszallitos telefonszamot, a masik meg mondta, hogy ott lakik 200m-re, ha nem tudom elvinni a motort, betolhatom hozzajuk ejszakara. Aki meg nem onszantabol allt meg es segitett, attol utolag is elnezest, bar gondolom ugysem olvassa ezt a topicot. :)
Még tegnap is! Akkor lettem gazdagabb 20-20 matrival!
Kicsit megdöbbentett, hogy a GMC guruláson egy csomó típusidegen emberen viszontláttam. Semmi kifogásom ellene, de azért aki odaadja nekik elmagyarázhatná, hogy mit is jelent.
PL: egyik srácnak nyomtam egy . . _ , de nem értette, a másik meg végig nyafogott, hogy hagyjuk már Pinguz motorját ott, és menjünk gurulni. :-/