- Szövegre klikkelve történik az elugrás: (target, ha meg van adva, akkor új ablakban történik a megjelenítés A href után kell megadni azt a címet, ahova el akarunk ugrani. Ez lehet egy kép címe is.
Nekem semmi gondom a színükkel, valamikor régebben volt néhány nálunk is és akkor ha jól emlékszem tomsó oldattal locsolta néhányszor a nagymamám hogy szép színes legyen.
Szép lassan elsajátitom itt a kertészetet,előbb utóbb csak összejön,még sokat kell tanulnom!Föleg,ha itt olyan csodálatos fotókat látok kertekről,növényekről,hogy csak tátom a szám!De még csak most kezdtem bele.
Akkor gyönyörködj a virágokban,ha már nagyon fagy,akkor a tövét takard és a természet elintézi a többit.Csak a cserifa a meszet kedveli,de hátha ez nem zavarja olyan mélyen.
Már múlt héten kiültettem!A cseresznyefa alá(a Rododendronom mellé)és savanyút tettem alá!Le kell metszeni?meddig?mikor?még van rajta bimbó,azt megvárjam amig kinyilik?
Ha van fagymentes helyed,akkor jobb már ott átteleltetni és tavasszal kiültetni,savanyítanod kell a talajt tőzeggel,ha meszes és ne tűző napra ültesd, nedvesen tartsd a talaját.Ha nincs fagymentes helyed,gyorsan ültesd ki,de takard a tövét.Ha a kék rózsaszín lesz,ne ijedj meg,mert a talaj kémhatása alapján szineződik.
Ezek az én hortenziáim,csak Guriga tette fel nekem,mert ez én gépemről nem lehet!Nem értek a hortenziához,most szereztem őket.Szerinted nem jó,hogy ilyen lilák?Ha bővebb tapasztalatod van róla legyszi oszd meg velem!!!
Itt vagyok...elküldöm a hortenziámrol a képet Guriga légyszi rakd föl ide,és aki erre jár és látja mindenki légyszi adjon tanácsot hogy kell gondozni!!
Milyen csodálatos a természet! Ez a kék színű virág is nagyon különleges. Imádom a virágokon legeltetni a szemem. De a fű zöldjét is nagyon szeretem :-)
Kösz, nem az én érdemem, a virágoké.
Én az illatukért vagyok oda nagyon.
Anélkül valahogy csak ...de látod, az a piros hajnalka nem is illatos.
Képzeld, ha még az is lenne!
Vagy ez a kék...
Hú, de szépek a virágaid :-))) Különösen a piros hajnalkaféle. Én most szeretnék elkezdeni kertészkedni (eddig nem voltam kertes ház közelében :-( ). A színes virágok különösen lenyűgöznek. Szemet gyönyörködtetőek :-)