kész van bizony, egy pár számot hallottam róla, elég vegyes a kép (a Gathering például borzasztó bénán előadja az In Power We Entrust...-ot, Jarboe viszont például csinált egy nagyon szép és nagyon Swans-os verziót az American Dreaming-ből), vannak rajta jól sikerült darabok is, de szerintem alapvetően nagyon nagy fába vágja a fejszéjét, aki DCD-t próbál jól feldolgozni. az Ikon csinálta az eddig nekem legjobban tetsző DCD cover-t, szintén az In Power-ből, az új lemezről eddig hallott 6-7 szám között nem volt olyan, ami azt utolérte volna.
Indítunk egy mikrobuszt Lipcsébe, május 27-én délutáni indulással, éjszakai megállóval Prágában.
Akit érdekel, sikítson: (30) 359 7766
zero@negativeart.hu
némileg off:
Tegnap voltam Európa Kiadón az A38-on.
röviden:frenetikus volt!
Aki szereti/szerette mindenképpen menjen el, bár az 5.-i, 6.-i és 10.-i(!!) koncertekre már nincs jegy, de beraktak még egyet-egyet 17.-ére és 18.-ára, amire most pénteken 18.00-kor kezdik a jegyeladást.
AKIT érdekel, legyen gyors, mert az alapján amit tennap láttam a tömeg nagyja sztem repetázni fog!
Nem hinném, hogy Magyarországon bárhol is lehetne Aenima-cd-t kapni. (A Last Exitben nincs, máshol meg nem nagyon tartom valószínűnek). Szerintem érdemesebb külföldről rendelni, mondjuk a kiadótól (www.middlepillar.com) vagy korábbi portugál kiadójuktól (www.equilibriummusic.com). A Middle Pillarnél rohadt olcsón (12 dollár, kb. 2500 Ft) adják.
Emlékszem pont londonba repültem egy koncertre (nem CD) amikor olvastam a narancsban a nekrológot.magukhoz képest naon tisztességes cikket közöltek.aki írta tudta h miről van/volt szó.ez a hozzáértő hozzállás akkor jólesett.
NEKROMANTIKA EST
2004. január 17. szombat
Program:
21.00-22.30
Swans est
22.30-04.30
Dark-Goth-Electro party
vendég:
Virág és Petra
Tombola nyereményekkel!
Be: 600 HUF
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music Club (Budapest)
Csepel, Rákóczi F. u. 89.