Hát ez elég érdekes!!!!!
Azok után, hogy Matsui éppen, hogy nem lett az AL újonca az All-Rookie Teambe sem került be. Akiket multhéten simán vert azok kerültek be a csapatba.
Pfffffúúúúújjjjjjj.
Nem hiába kritizálta Steinbrenner a múltheti szavazást. Ezt is fogja. Kivételesen egyetértek vele.
A Sorianoval kapcsolatosan felmerült tradek éredkes fordulatot vettek. Torre nyilvánosan megvédte és cáfolta, hogy megakarna tőle vállni.
Kar erte. A pinstripe nagyon meno tud lenni (jobb volt). A sapkan mintha csak a szinek valtoztak volna. A mezen nem tetszik, hogy kornyaku es tettek ra ilyen V-nyak szegelyt.
De legalabb most el tudnak adni egy csomo merchandiset.
Nem sokkal kapott ki. Az idényfelező All-Star gálán még mindenki Baldelli győzelmére fogadott de ő alaposan lemaradt. Berroa a negyedik KC játékos aki a liga újonca tudott lenni. Sorrendben Lou Piniella '69, Bob Hamelin '94 és Carlos Beltran '99 után. Willis a Fla első játékosa aki kiérdemelte ezt a címet.
Uh! Első a LOKI, de a Vasasnak is drukkolok. Köszi a kazettát (Pöti 1 2/3-os meccse). Ennyi idő alatt még elélvezni se lehet :-))). Amúgy érdekes volt. Köszi még egyszer!!!
Riska! Kis dobód csak egy meccset nyert a Yanks ellen, a másikban Moose lenyomta! Tehát a WS-ben 1 győzelme és 1 veresége volt, úgy, mint Pettitte-nek és még az ERA-ja is rosszabb. Na mindegy. Egyébként kisBeckett engem Madduxra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy Greg az egyik kedvencem. Ha 10-15 éven keresztül tudja tartani a formáját, akkor tényleg nagy dobó lesz.
Jani-wan-nal egyetértek. Habár a Yanksnak szurkolok (bár lehet, hogy nemsokára Astros-drukker leszek...), ez az, amit én sem szeretek Steinbrennerben. Így nem igazságos és nem sportszerű felvásárolni a jó játékosokat. Így az esetleges WS győzelem íze sem olyan édes.Emlékszem, annak idején a rájátszás előtt megvették Jose Contrerast. Igaz, hogy alig játszatták, de "legalább más csapatot sem erősített". Mostanában visszafogta magát a BigBoss (Steinbrenner), és sok jó játékos elment/visszavonult (O'Neil, Tino, Knoblauch, Brosius, ElDuque, Spencer), ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy nem nyertek WS-t. Remélem nem kezdi el előlről a gyűjtögetést és csinál egy "Real Madrid"-ot (habár ők most hál' nagyot sz*ptak a hétvégén).
Stero! Már 2 éve mondom, hogy Knoblauch sokkal jobb volt, mint Soriano. OK, hogy jól üt, de a 2001-es döntőben is nagyon sok elment rajta a védekezésben. Jeterrel nem értik meg annyira egymást. Akkor inkább E. Wilson. Remélem Soriano-tól megválik a Yanks. (Csak nehogy az Astros vegye meg!!!)
Fighting!
Tényleg kiestek az amcsik? Pedig Clemens állítólag ott lett volna! Akkor mégsem megyek az Olimpiára. Ezek után már kit érdekel? :-((
Uh! Első a LOKI, de a Vasasnak is drukkolok. Köszi a kazettát (Pöti 1 2/3-os meccse). Ennyi idő alatt még elélvezni se lehet :-))). Amúgy érdekes volt. Köszi még egyszer!!!
Riska! Kis dobód csak egy meccset nyert a Yanks ellen, a másikban Moose lenyomta! Tehát a WS-ben 1 győzelme és 1 veresége volt, úgy, mint Petitte-nek és még az ERA-ja is rosszabb. Na mindegy. Egyébként kisBeckett engem Madduxra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy Greg az egyik kedvencem. Ha 10-15 éven keresztül tudja tartani a formáját, akkor tényleg nagy dobó lesz.
Jani-wan-nal egyetértek. Habár a Yanksnak szurkolok (bár lehet, hogy nemsokára Astros-drukker leszek...), ez az, amit én sem szeretek Steinbrennerben. Így nem igazságos és nem sportszerű felvásárolni a jó játékosokat. Így az esetleges WS győzelem íze sem olyan édes.Emlékszem, annak idején a rájátszás előtt megvették Jose Contrerast. Igaz, hogy alig játszatták, de "legalább más csapatot sem erősített". Mostanában visszafogta magát a BigBoss (Steinbrenner), és sok jó játékos elment/visszavonult (O'Neil, Tino, Knoblauch, Brosius, ElDuque, Spencer), ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy nem nyertek WS-t. Remélem nem kezdi el előlről a gyűjtögetést és csinál egy "Real Madrid"-ot (habár ők most hál' nagyot sz*ptak a hétvégén).
Stero! Már 2 éve mondom, hogy Knoblauch sokkal jobb volt, mint Soriano. OK, hogy jól üt, de a 2001-es döntőben is nagyon sok elment rajta a védekezésben. Jeterrel nem értik meg annyira egymást. Akkor inkább E. Wilson. Remélem Soriano-tól megválik a Yanks. (Csak nehogy az Astros vegye meg!!!)
Most találtam, hogy az amerikai válogatott kiesett az olimpiai selejtezöb?l, és nem lesz ott Athénban.!!!PPP
Ezek után akár még a görögök is nyerhetnek!:))
Cincinnati outfielder Dernell Stenson was found dead Wednesday on a residential street after he was shot and apparently run over in a Phoenix suburb, police said. Chandler police said the death was being treated as a homicide. Stenson, 25, made his major league debut this season and played 37 games for the Reds.
RIP
Én utálom a Yankees-t és pont ezért amit 934-ben irsz. Colon, Millwood, Vazquez, Schilling, Sheffield, Vlad. Már megint All-Star játékosokat akar venni a Darth Vader Steinbrenner. Még szerencse hogy 200 milliobol se tudja megvenni a bajnoki cimet, de úgy látom nem adja fel. Jövöre elkölt 300 milliot. Ez undorito. És megfogja ölni a Baseball-t. Mert kit fog kimenni a meccsre ha a csapatának esélye sincs. (lásd Florida 1998-2002 ...stb) Márpedig már az összes többi csapat a kötségcsökkentésen dolgozik. Még azok is akiknek van miből költeni (MANNY RAMIREZ !!!!) ...stb. Egyedül azért müködik még a dolog mert hihetetlen szerencsével kis csapatok nyernek az utobbi pár évben. De a szerencse se tart örökké.
Az NBA-ben és az NFL-ben bevezették a "Salary Cap"-et, és csodát tett. Amig nem vezetik be a baseballban is addig nem lehet versenyképes a liga. És szép lassan haldoklik tovább....
The Lineup
Derek Jeter, 3B ($17.0M)
Jim Edmonds, CF ($9.0)
Gary Sheffield, RF ($15.0)
Jason Giambi, 1B ($12.5)
Bernie Williams, DH ($12.0)
Jorge Posada, C ($9.0)
Miguel Tejada, SS ($15.0)
Hideki Matsui, LF ($7.0)
Luis Castillo, 2B ($7.0)
Starting Rotation
Mike Mussina ($16.0)
Curt Schilling ($12.0)
Bartolo Colon ($14.0)
Jose Contreras ($7.0)
Jon Lieber ($2.45)
Bullpen
Mariano Rivera ($10.89)
Steve Karsay ($5.0)
Tim Worrell ($3.5)
Ricardo Rincon ($2.5)
Chris Hammond ($2.4)
All-Star closer Billy Wagner was traded Monday from Houston to Philadelphia. Philadelphia sent Houston right-hander Brandon Duckworth, and minor league right-handers Taylor Buchholz and Ezequiel Astacio.
Két nappal ezelőtt ez még nem jelent meg! Ma ez a hír akkor meg az volt...
Ne hinném, hogy Soriano elmenne pont a Kansasba. Onnan egyedül Beltran jöhetne. Talán.
vagy hogy hívják Beckett nevét jobb, ha megjegyzed, sok kellemetlen percet fog még okozni a jenkiknek (is) ha újra összefutnak. ha csak meg nem veszik a jenkik Clemens helyére :))
miért furcsa hogy ő lett az MVP? ez a "kis dobó" durván mattolta a jenkiket két meccsen is a WS-ben + 3 nap pihire lenyomott egy CG shutout-ot, amivel bajnok lett a FL... nyugi, ha Pettite ugyanezt megcsinálja ő is MVP lesz majd :)
marad a komplett belső sor? aligha. soriano megy majd centerre, ha marad egyáltalán NY-ban, mert pont ma olvastam a hírt egy lehetséges traderől KC-vel!
nem is írtam, hogy köze lett volna a NYY-nek a WS-hez tavaly... lehet, nem egyértelmű, de a hasonló célból készült cuccokat a divízióbajnoki címmel kapcsolatban gondoltam. mivel te annyit írtál, hogy azok a cuccok, amik a redsox győzelmét hirdetik, én itt csak az ALC-re asszociáltam... de ha te a WS-re gondoltál, akkor ennyi erővel tavaly a jenkiknek is meg lehetett az elején már a WSC garnitúra sapiből, mezből... mert gondolom minden csapat készül előre nehogy utána hiány legyen a piacon.
na, ez viszont bejött:
"meg amit idén fognak a yanks WS cuccokkal!"
=;P
De szerinted .New Era sapkákat hol lehet kapni?
mert ök csinálják az Eredeti baseball sapkákat.
Mert én még amcsiban vettem,de az már 3 éve,és e
légé el van használva:(
Elöszöris üdvözlök minden baseball rajongot!
Volna egy kérésem ti felétek,ha valaki tud nekem segiteni annak elöre is köszönöm.Már nagyon régota keresek eredeti: New Era BaseBAll sapkát,de
még mindig sikertelenül:(Ha valaki tud nekem ebben
segiteni kérem irjon,hogy hol lehet ijesmihez
egy igazi magyar base ball fan-nek hozájutni
Nekem elment az életkedvem, hogy a Yanks nem nyerte meg a döntőt. Helyesebb elvesztette. Lehet Pötit bírálni, de igaza van Steronak, az ütők által szerzett 0 pont egy kicsit gázos, pláne hazai pályán.
Szerencsére nyert a Vasas a kupában, így kezd visszajönni az életkedvem.
Azért ez furcsa, hogy a kis dobót - Beckett vagy hogy hívják-, választották meg MVP-nek. Ha a Yanks nyeri a WS-t és Pöti qrva jól dob (egyébként az a WS 0,57-es ERA nem is olyan rossz), akkor is Jeter lett volna az MVB. NY nem érdemli meg Pötit. Itt az ideje, hogy továbbálljon Torre-val.
Huuu, de megerintett, hogy csak 28an ejfel elott kicsivel tudtal ujra postolni! :)))
Garcia egy lusta diszno, amellett hogy bena (lattam egy csomot jatszani Clevelandben), azt sem ertem, hogy kerult a Yankeeshez, ha maradna, az meg meglepobb lenne. Vladimir Guerrero az egyik kedvenc jatekosom, szemetseg lenne, ha ot is megvenne a Yankees.
Nelson is a kedvenceim kozott van, realisan gondolkozva azert ment el Seattlebol, mert WSt akart nyerni, es ugy latta a NY nyeri. De nem lepne meg, ha maradna.