Felrobbanok.
A Yankees leengedett mint egy lufi. Sem a dobók sem az ütők nem jászanak jól. És nagyon finoman fogalmaztam. CSak egy pár adat a visszaesésről.
Az utolsó 19 meccsen összesen 6 győzelem. Háromszor is három vereség zsinórban. De a legfájóbb az, hogy a hazai pálya sem hazai pálya. 10 meccsen 1 azaz egy győzelem, az Angels ellen. Örülhetünk, hogy a Redsox is hullámzót nyújt.
Batting
AVERAGE (MLB Rank)
Yankees .273 (9)
HITS
Yankees 460 (5)
Ja, még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy Andy sérült és úgy játszik. Volt már rá példa és meg volt sértődve, amikor Joe Torre lecserélte. A hülye, mindig eltitkolja, hogy fáj a könyöke.
Egyébként a Yankee Fan Forumon is olvastam egy hasonló véleményt.
Zs
Sziasztok!
Marci, én feladom, Pötinek (nemrég tudtam meg, hogy Pipe a beceneve) tényleg nincs most jó meccse, de hosszú se.Úgyhogy nem válogatok, ha meglátod, nyomd be a Rec gombot. Köszi!
Remélem a bénaság nem ragadós (habár Weaver kezdte...) és Moose nyer.
Emlékszem Pötinek volt egy olyan meccse, ahol 6-1-re kikaptak a Clevelandtól. Minimum 3 HR-t kapott 5 inning alatt. Úgyhogy voltak már mellényúlásai. És természetesen nekem ezek a meccsek vannak meg videón...:-((
Az pedig külön pech, hogy a többiek sem támogatják igazán.
:( Tegnap cummantás volt a B'Yajstől... Most olvastam Pettitte nyilatkozatát. Hát, nagyon el van keseredve, mindent megpróbált, rossz döntéseket hozott, etc, etc. Torre is látja a megtorpanást, és az ő megfogalmazása szerint akkor nyerhetünk, ha a starterek jobban kezdik a meccset, mint eddíg!
Néztem Pettitte box scoreját... háááát... :)) 3 2/3 inning alatt 81 dobás (50 strike), míg Halladay 7 inning alatt dobott kicsivel többet (110/76). Jól megdolgoztatták már az elejeén!:) Petnek volt egy sétája, tehát valszeg sok dobását ütötték fallballnak, és inkább dobott outsideokat, amik nem jöttek be. Amit meg benyomott, abból kapott két homert is...:((
Nagyon nem valogathatok, hogy mikor dob jol a nagyorru :), nincs YES Network, csak ESPN, ESPN2, FoxOhio, TBS Superstation, WGN.
Ugyhogy ha kepernyon lesz lesz, ha nem lesz nem lesz.
stero: a Premiere elofizetes mennyibe kerul? (Ha mar mindenki a zsebedben turkal. :) )
Meccset csak az egyik barátomnál tudok nézni neki van Premier otthon. Meg marad a net. Ott van egy rövid összefoglaló minden meccsről. Max 1 perc de ingyenes legalább. Ez van, sajna!
véletlenül megtaláltam ezt a topikot, gondoltam beírom, hogy én is szeretem a baseballt. mivel kanadában találkoztam vele először kb. 14 évesen, nyilvánvalóan csak kanadai csapatok jöhettek szóba, mint "kedvencek", de közülük is inkább a torontóhoz húz a szívem :)
nekünk upc kábeltévénk van, amin van fox kids csatorna, kés este viszont fox sports van helyette, amin gyakran van mlb meccs (pontosabban csak volt, mert most nem a családi csomag van, hanem az alap, amiben este nincs fox sports).
Karsay megsérült valószínüleg ebben a szezonban már nem játszik. Contrerast visszahívták a farmcsapatból.
Mussina "2000. K" a Texas elleni meccsen a liga történetében a 61. dobó volt aki elérte ezt a határt. Az áldozat Hank Blalock volt.
A legnagyobb hírt a végére hagytam. Clemens - aki biztos Hall of Fame tag lesz - bejelentette, hogy mint Yankee akar oda bekerülni akárcsak Reggie Jackson. Mit mondjak? Bostonban csak úgy lelkesedtek a hír hallatán :PP
Létfontosságú meccset nyert a csapat tegnap Bostonban így visszavette az első helyet! Mondesi, Jeter és Giambi is remekül játszott. Emellett Wells is kiválóan dobott.
Most kezdődik a második meccs. A zokniknál nem Pedro dob, amit igazán nem tudok sajnálni. És már 2-0 ide Soriano walkoff HR, Jeter score. Remélem nem kiabálom el :)))