Klikkelj a nevem mellett az "adatok"-ra, aztán nyálazd végig a majd 800 hozzászólásomat, azok között megtalálod vagy 10x a szabályokat. :-))
Asszem jövőre átadom a KSH-nak vagy a Szerencsejáték Rt-nek a tippverseny bonyolítását - nekem már úgyis megvan az ingyenpijám az elkövetkező 5 topiktornára. :-)))
Ha Ferának ekkora gond a tippverseny /vagy inkább csak az a sok feles,majd nyáron ??/,akkor most kisegítem:
Vagy itt nézz utána Fera valamelyik "hajdani" hozzászólását kutatva,vagy pedig a bckormenden.U.is ugyanazok a játékszabályok,mint az ottani tippversenyben.
Ha utol akarsz érni valakit a tippversenyben,akkor arra a leg1xűbb megoldás a következő mondat sűrű ismételgetése : "Mit iszol Fera?"
/ui.:Fera azt hiszem ez a "besegítés" megér egy: "MitfizetszFera?"-t :-)) /
idézet a forduló krónikájából: "Az első kör megnyerésére a Kaposvárnak és a Debrecennek van a legtöbb esélye, de beleszólhat a kérdésbe az ASE, a Debrecen és az Albacomp is."
ezek szerint akkor a Debrecennek van a legnagyobb esélye :)
Sziasztok!
Stefi is szokta magyarázni a bizonyítványát, de ebben kecskemét edzője messze a legjobb. Állandóan, de állandóan sír. Én még ilyen faszit nem láttam. Mindig sérül 3-4 kulcsjátékos. Ha meg így van, akkor gondolkodjon el az edzésmódszerein. Belfera: mi a 10-0? Kilenc jó! Már itt is csaltok! :) Vagy tényleg volt tizedik?Tippek:
Falco - ASE +7
Szolnok - Körmend -6
Kaposvár - ZTE +8
Albacomp - Sopron +25
Debrecen - Szeged +18
Kecskemét - Dombóvár -3
No! Csak a félreértések elkerülése végett ( plusz mert nem tettél szmájlit)
Nagyon sok olyan élményt kívánok neked, mint amiben akkor nekem, és a velem utazóknak volt részünk. Remélem a gyerekeid is kerülnek olyan helyzetbe, hogy 20-an körbeállják és összerugdossák a kocsijukat, vagy őket. Azt is remélem , hogy te is ott leszel akkor. Majd utána írd le az érzéseidet...élvezettel fogom olvasni.
A másik hogy nekem nem szokásom telefonálgatni, elintézek egy az egyben mindent. Plusz nem mutatom magam kemény csávónak , hanem az vagyok..:-))
Ui: ez az "eccerű"-zésed kissé gyanús, csak nem...??
Emléxem én, hogy szombathelyen majdnem lett egy kis dá-dá. Még a meccset se tudtátok megnézni a barátnőiddel együtt. Bár az ezt megelőző telefonálgatásnál még keményebb csávónak mutattad magad.
Látod mi mindent tudok?
Falcos topicot meg csináljon Neked a Jani62X, semmi közöm hozzájuk. A szurkolóik kisszámúak, a csapatban meg pont az az Alexe nem szimpi, akit Te meg istenítesz.
Látod mennyivel eccerűbb, ha nem utáljuk ellenfeleinket?
Azért Belőled is megpróbálom kihozni a maximumot. ;-)
Nem volt itt semmi felháborodás, gondolj csak bele, ha minden egyes kritika után felháborodnék... :-)))
Nehogymán térden állva kelljen csúszkálnod azért, hogy elnézést kérj! Egyáltalán miért kéne elnézést kérned? Te csak leírtad a véleményed teljesen korrekt hangnemben. Én állom a kritikát, csak - mint azt régebben is mondtam - kultúrált legyen. Az meg, hogy saját magad javítod, miután megnézted a meccset, nagyon ritka dolog, és ezért én igenis becsüllek Téged! Nagyon sok szurkoló ezt képtelen megtenni, de sajnos sok az ilyen játékvezető is... Egyébként ez tényleg így van, ahogy leírtad: a helyszínen sokkal kevesebb dolgot lehet látni a nézőtérről az ítéletek helyességéről, mint a TV-n keresztül. Ezt már én is tapasztaltam.
Sporttárs helyében én csinálnék egy bőröndnyi másolatot, aztán a szüntetekben 2000Ft/ db-ért árulnám.
Azért a kazi végére rányomatnék vmi videovírust. ;-)
Persze persze sporti, hát mondanom sem kell, hogy a Kofi az Isten meg a hajrá Albacomp már csípőből megy, Krisszel meg csak zöldágra vergődök valahogy...:-)))
Tényleg szívesen átvenném a kazit...Az mekkora problémát jelentene, ha lehoznád a kupadöntőre? Már ha jössz...ill. már ha megyek...:-))) Különben meg vagy hozod, vagy csúfos véget érsz...Belferával karöltva közösen fogunk előtted titkolózni az ASE támogatás ügyében... :-))))