Sporttárs helyében én csinálnék egy bőröndnyi másolatot, aztán a szüntetekben 2000Ft/ db-ért árulnám.
Azért a kazi végére rányomatnék vmi videovírust. ;-)
Persze persze sporti, hát mondanom sem kell, hogy a Kofi az Isten meg a hajrá Albacomp már csípőből megy, Krisszel meg csak zöldágra vergődök valahogy...:-)))
Tényleg szívesen átvenném a kazit...Az mekkora problémát jelentene, ha lehoznád a kupadöntőre? Már ha jössz...ill. már ha megyek...:-))) Különben meg vagy hozod, vagy csúfos véget érsz...Belferával karöltva közösen fogunk előtted titkolózni az ASE támogatás ügyében... :-))))
Ezeken a tippeken gondolkodtál 1 óra 25 percet?
Baeg még így is elrontottad! Alba győzelem? Mi van Veled? Mi lesz, ha Krisz Kléj meglátja, pont Olaj-Körmend előtt? Ebből öri-hari lesz. :-)))
Szia BTom!
Most én is olyan leszek, min Sterbenz, mindent megmagyarázok, ha nem is kell. Hiába Sopron az Sopron! :-)))
Ma reggel olvastam enyhe felháborodásodat, oszt nekiálltam gépelni, mint egy kisőrült, erre a másfél oldal után benyögi, rossz a passzom, vagy valami lépéshiba, és az egész gajdeszra ment, utána meg csináltam a szokott dolgom és csak most jutottam billentyűközelbe. ez az első, de lényegtelen része a magyarázkodásnak. Jöjjön a második:
Tegnap megnéztem a felvételt a városi tévében, és szomorúan meg kell állapítanom, a helyszínen sokkal nagyobb hülyeségnek látszik minden egyes fújásotok, mint tévén keresztül. Jobban mondva tegnap este az eredmény és az események ismeretében már külső szemlélőként tudtam végignézni a meccset, és utána hamut szórtam a fejemre, ruhámat megtépdestem, és elhatároztam, térden állva csúszkálok feléd bocsánatért esedezve. Ezt vedd úgy, ezennel nyilvánosan elnézést kérek, valamint kijelentem, nem voltatok rosszak, és az összevont bírói karnál is rosszabb volt a GySEV. :-(((((
Többször elhatároztam, sem írásban, sem verbálisan nem foglalkozom a bírókkal, erre tessék, mi lesz belőle, ha nem fogom vissza magam.
Valamint azt is kijelenthetem, nem miattad küldték el a Dirk-öt, és nem miattad ment vissza Fehérvárra a Farkas Sanyi, szóval nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen! :-)))
Az az igazság, hogy volt nekem némi anyagom abból az időből (Olajbányász aranybányász újságok, talán még videó is), de a tizenx év alatt elhányódtak. Egy életre (na jó, egy félre...:-)) leköteleznél, ha valamilyen formában a rendelkezésemre tudnád bocsátani a videjókazit. Vagy ez ilyen speckó sztriktli konfidensöl dunatévés archívum? Sporttárs, most már tuti, hogy találkozunk Debrecenben...:-))))
"Sejtettem, hogy ha nem jönnek az eredmények, mennem kell, ugyanakkor továbbra is úgy vélem, Székesfehérváron sokakat megtévesztett, hogy élen áll a csapat. Szerkezeti gondok voltak és szerintem vannak is, nem titok, korábban többször megfordult a fejemben, hogy tovább kellene lépnem."
Ezt azért nem teljesen értem:
- Nem Ő volt az edző a csapat öszeállításakor? Vagy nem kérdezték meg a véleményét? Ha megkérdezték akkor most ne panaszkodjon, ha nem, akkor meg nyáron kellett volna lemondania...
- "szerkezeti gondok"... Időben veszi észre:(((
A fentiek ellenére remélem nem haraggal megy el. Sok sikert kívánok a további munkájákoz.
Fú... Nekem ez sok. Miért kell Sterbenz Lacinak folyamatosan elméleteket gyártania? Most már elárulom, engem a másfél éves fehérvári edzősködése során végig eszméletlenül zavart, hogy ha kell, ha nem, magyarázkodott.
Most nem kellene. Pláne ennél a játékoskeretnél... Amire nyáron ő is azt mondta, hogy szuper és bajnokesélyes.
Miért nem képes elismerni, hogy ő is hibázhatott???
Sterbenz edzőtől közös megegyezéssel vált meg az Albacomp
Farkas visszatért Fehérvárra
S. T. R.
NS, 2003-04-01
Újra Farkas az úr Székesfehérváron
Noha hivatalossá csak hétfőn vált, szombat este óta nem volt titok, hogy Sterbenz Lászlót felállítják az Albacomp kispadjáról. A 39 esztendős tréner tisztában volt vele, ha a csapata veszít, útilaput kötnek a talpára, mint ahogy a kosarasok is szembesültek vele, az újabb kudarc bizonyosan lezár egy fejezetet.
A Sterbenz-érának vége, hétfőtől új időszámítás kezdődött.
"A legutóbbi öt találkozónk közül négyet elvesztettünk, mint ahogy kénytelenek voltunk lemondani az első helyünkről is – mondta Nagy Gábor, a klub elnöke. – Ebben a helyzetben valamit lépnünk kellett, márpedig a kerethez nem nyúlhattunk hozzá, hiszen szorít az idő. Sterbenz Lászlóval szerződést bontottunk, a csapatot hétfőn Farkas Sándor vette át, aki az évad végéig irányítja a gárdát. Biztos vagyok benne, hogy őt nem kell bemutatni senkinek, jó és felkészült edző, aki nem is olyan régen ragyogó sikereket ért el az Albacomppal. Emellett Sanyi pont az az ember, aki egy ilyen szituációban segíthet, képes rá, hogy hitet adjon a játékosoknak és rendet tegyen a fejekben. Ami pedig a játékosokat illeti, a csapat csak abban az esetben kapja meg a prémiumot, ha a rájátszásban bejut a legjobb négy közé.”
Az edzőcsere furcsasága, hogy Sterbenznek abban a pillanatban mennie kellett, ahogy az együttese elvesztette az első helyet. Az Albacomp ugyanis az első forduló óta vezette a tabellát, ám a zalai vereség után visszacsúszott az ötödik pozícióba. "Az idény legrosszabb teljesítményét nyújtottuk Egerszegen, ez vitathatatlan, az évad során még nem fordult elő, hogy úgy kaptunk ki, hogy egyszer sem vezettünk – így a búcsúzó szakember. – Sejtettem, hogy ha nem jönnek az eredmények, mennem kell, ugyanakkor továbbra is úgy vélem, Székesfehérváron sokakat megtévesztett, hogy élen áll a csapat. Szerkezeti gondok voltak és szerintem vannak is, nem titok, korábban többször megfordult a fejemben, hogy tovább kellene lépnem. Ôrlődtem, de mindig maradásra bírt valami: leginkább az, hogy első helyen állt az együttes. Sajnálom, hogy így alakult, hiszen több mint száz meccs és hatszáz edzés után szívesen befejeztem volna a munkát, de ez van, tudomásul veszem a döntést.”
A hétfői edzést tehát már Farkas Sándor vezette, aki három bajnoki aranyérmet és két Magyar Kupa-győzelmet szerzett az Albacomppal, legutóbb pedig a GYSEV női csapatának szakmai munkájáért felelt. "Nem sokat gondolkodtam a felkérésen, ugyanis az Albacomp majdhogynem a családom része – mondta székfoglalójában az edző. – Az biztos, hogy nem az eszemre, hanem a szívemre hallgattam. A csapat utolsó két meccsét láttam, voltak jobb és gyengébb pillanatok, majd meglátjuk, mire megyünk együtt. Az biztos, ahhoz, hogy az első négy hely valamelyikén zárjuk az alapszakaszt, ezen a héten két meccset kell nyernünk. A hangulat? Én még nem láttam olyan tűzoltót, aki mosolyogva ment volna tüzet oltani