Egyébként azzal, hogy írtál, már be is bizonyítottad, hogy nem vagy olyan sértődös, mint... :-)
Szóval jöhet Chris Clay !!! :-))
Mi az, hogy nem fúlyolol nekünk? Lekavartad magad? Ejnye már, ennyire tutira megy az Alba? :-) Tényleg, ki hivatott ráncigálni a sporttársakat? Jó jó, az oké, hogy most az öreg rostás FC közbenjárására megváltozott a felállás, de inkább csak úgy általában kérdezném...
:-)
Mi az hogy nincs időd írni? Úgy látom még nem sikerült elsajátítani az alapvető prioritást indexdkmnk ügyileg... Trájtudújuorbeszt...
Reszkess saabee, hogy miért ??
Nem lesz ott a dobos:-), így azt neked kell majd püfölni, de hiába csépeled majd ezerrel, úgyis kikaptok, plussz még el is fáradsz a nagy munkába, és egy legyengült saabee-t már gyerekjáték lesz elintézni...:-))
ASE - Szolnok +15 ( elmarad a megszorítjuk az ASE-t effektus!:-()
Körmend - Falco +7 ( Zárt kapuk és kivetítő nélkül is szurkolás a parkolóban!!!)
Sopron - Kaposvár -13 (tartalékolja energiáját a vendég a hajrára!)
ZTE - Albacomp -5 ( Sterbencz marasztaló! )
Kecskemét - Debrecen +4 (mindent megpróbál az Univer! )
Szeged - Dombóvár -12 ( a végére állt össze a vendég, most bánhatják, hogy nem kerültek a 8-ba!)
Megijedtél, mi? Egyrészt a piszokerős és agresszív saabeetól, másrészt meg attól, hogy kiderül, már erre a meccsre is Mondeóval jönnél, és a jelentésedet utána ADSL-en küldenéd el! :-))
Ezt te sem gondoltad komolyan...
Legalább EGY olyan meccset mondj,amelyiken nekünk fújt az a yoember! /Ő egyébként tipikusan az a fazon,aki "Na,most jól megmutatom" felfogásban vezeti a meccseket.Értsd mindig fújkál össze-vissza./
Nekem vannak hozzá patch-ek... Bill Gates-ék oldaláról szedtem le... :-))))))))) De még csak a feldobásnál tartok... De jövő hét szerdára tudni fogok a kiment labdák megítélését is!!! Igyexem nagyon!!
Így van! Oilboys eszmefuttatása emellett azért is sántít, mert a szegediek a télen nyertek Dombóváron. Ergo képtelenség összehozniuk ellenünk az oda-vissza vereséget.
Tehát most akár ki is kaphatnának!Lécci, lécci!!:-)))
Csabesz, Csabesz!
Ennek a tippednek kifejezetten örülök, hiszen ezután már tényleg nem kell Veled számolni a tipp-versenyben. Nem mintha eddig nagyon előrenyomakodtál volna.(26. hely? Barátom!!!:-) Az Alba vereségénél, már csak az Olaj győzelme nagyobb tévedés.
De mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.
Azért az első 50-ből ne ess ki! ;-)))
Ja és, hogy minden mennyire relatív:
A feleségem kifejezetten örül az Alba vereségeknek, mert olyankor kicsit keményebb vagyok. ;-DDDDDDD
BTOM!
Mi ez a sok meló hét közben? Csak nem a "Játékvezető 2003" szoftveren gyakorolsz?
Kiderült, hogy nagyon bugos (Faidt is azzal készült az Alba-Körmendre :-)))
Igény esetén szívesen létrehozok egy "Beszólok Chris Claynek" topikot (c.by mum) :-))
Különben, bocsmá, de mit keres egy fehérvári a Körmend-Olaj barátság topikban ??? :-) Sunyin belopózunk hivatlanul más topikjába, majd azt követően már-már az illegalitás határait súrolva nyálazunk azok között, akik társaságában megértést és vigasztalást remélünk?? Hmmm, :-))) Persze ez csak vicc volt, megértjük mink kedves sporti az érzelmeidet...:-) Amit ajánlhatok az nem más, minthogy nevelő célzatú ímélekkel és hozzászólásokkal tereld rá Chris Clay testvérünket az igazság útjára mint tetted ezt az én esetemben is...
Lecsó és az új-zélandi tarajos zöldkagyló kivonat története :-)
Lecsó 30 éves lett!
A csapat pénteken győzelemmel köszöntötte válogatott játékosunkat. Lecsó is kivette a részét a sikerből.
A Falco elleni siker után elmentek a fiúk egy kicsit megünnepelni a héten aratott két győzelmet. Persze nem volt nagy dorbézolás, mivel még nincs vége az alapszakasznak. Csak megbeszélték a történteket és felköszöntötték a szombaton ünneplő Gémes Leventét.
A népszerű Lecsó ugyanis akkor töltötte be a 30. születésnapját. Szebb ajándékot nem is kaphatott volna játékostársaitól, mint a győzelmet. A szülinapos kosarast aktuális kérdésekről faggattuk.
-Először is gratulálunk. Volt már valami nagy buli?
-Köszönöm. Még nem, mert még tartanak a küzdelmek az alapszakaszban. A barátokkal már egy kicsit ünnepeltünk, de az igazi nagy buli majd csak ezután következik.
-Sokat voltál sérült ebben a bajnokságban. Most hogy vagy?
-Köszönöm, jobban. már nem érzel fájdalmat a lábamban. Fél évig szenvedtem, de mára már panaszmentes vagyok. Sok mindent kipróbáltunk, de véleményem szerint egy új-zélandi tarajos zöldkagyló kivonat segített a gyógyulásban.
-Ez volt a mérsékelt szereplés oka?
-Igen. Hosszú volt a rehabilitáció a térdem miatt és így kiestem a lendületből. Kevesebbet tudtam vállalni és nem is volt annyi figura kidolgozva rám, mint régebben. Nagyon nehéz volt a visszaállás. Lehet, hogy kevesebb pontot dobtam a vártnál, de az általam fogott ellenfelek is átlaguk alatt szereztek, amikor én védtem őket. Ezt azért nem szabad elfelejteni!
-Mit vársz a három hátralévő meccstől?
-Csak jót. Nagyon kemény lesz mind, de talán a Kecskemét elleni lesz a legnehezebb. jó kis csapatuk van, ezt már többször bizonyították. Jól kell védekezni, akár a Falco ellen és oda kell figyelnünk a támadásokra is. Pontosabb dobásokra van szükségünk a pálya minden részéből.
-Milyen az idei csapat?
-Nagyon jó. Szerkezetileg és emberileg is. A három légiósról csak a legjobbakat mondhatom és a magyarok is kiváló emberek és kosarasok.
-Kétszeres MK-győztes vagy és összesen ötször voltál finalista. Mi lesz a hatodik alkalommal?
-Be kell jutnunk a döntőbe! A másik meccsen pedig bármi megtörténhet. A Főnixben szerintem a Paks kicsit esélyesebb a Körmendnél.
-Melyik csarnokot szereted jobban?
-Ha a csapat fejlődését nézzük, akkor jelenleg még az Oláh Gábor utcaiban szeretek játszani. De a jövő mindenképpen a Főnixé.