Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Most néztem meg Di Biagio gólját!Hát...nagyon sportszerűtlen volt,azegyszer biztos!!
A Barca állitólag bejelentkezett SEVCSENKO-ért!!!Serra Ferrer mindenképpen szeretné megszerezni Sev-et!Ha ez igaz és Sev elmegy...Hú,abba rossz belegondolni.A megnyugtató az,hogy 5 éves a kontratusa a csapattal.
hmm..ez azt jelenti, hogy akkor is pontot kaptál volna, ha mondjuk az Inter 5-2-re lever minket?
Ez elég hülye pontozás,de most már ne pontozzunk máshogy, ha már vezetek.
Mostanában milyen sokan vagyunk ebben a topicban, Ez annak a jele, hogy jó úton vagyunk, hogy visszakerüljünk a minket megillető pozícióba. (Mint Európa első csapata.)
Hiba van a kréta körül...
Már megbocsáss, Tom, de hogy van az, hogy ezelőtt is egy ponttal mentem, most meg csak én találtam el az Inter meccsen, hogy iksz lesz, ehhez képest maradt egy pont az előnyöm.
Te a meccsre már nem jutsz be,mert a rossonero brigád már az állomáson elfog és feltesz a főváros felé tartó vonatra a lila sáladdal együtt!:))))
De jobb is így neked mert legalább nem látod a 3 bekapott gólt!!!
Srácok, holnap kimegyek a meccsre és majd beszámolok róla, hogyan vertünk meg titeket. :)
Remélem nem fogtok haragudni. Amugy Pablo Garcia tényleg kezdo lesz, már megirta ma az újság is.
És a mercatoval kapcsolatban annyit, hogy csak azokat szoktam beiirni amit több helyen olvasok :)
-Franchi stadionban eddig 62-szer találkozott a két csapat
-ebből:27 hazai győzelem,17 döntetlen,18 Milan siker
-utolsó találkozó:2000/12/05 2:1(Batistuta,Heinrich ill. Bierhoff)
-eltíltások:hazaiaknál Amoroso,vendégeknél nincs
Tolmácsolom, amit prince mondani akart:
Today, the 12th of January 2001, officials of the Italian Federation of Football have authorised the registration of Garcia Perez Pablo Gabriel in the federation. The Uruguayan centerfielder, who Zaccheroni has called-up for the impending match with Fiorentina is likely to make his Debut wearing number 55.
Ezek egész jó kis tervek, de lássuk be, hogy a felsoroltak közül a legnagyobbakért hajt a fél világ. Én a Barcáról tudom, és rajtunk kívül szinte minden nagyobb klub keresi Riquelmet, Nestát, Thuramot és Ronaldinhót.
Mind horribilis pénzekbe kerülnek, és pl. Thuram és Ronaldinho kapott már megfelelő ajánlatot, ha a klubvezetők el akarták volna engedni őket. Ez persze nem jelenti azt, hogy megvehetetlenek (Figo óta senki nem az), hanem csak azt, hogy nehéz lesz őket megszerezni.
És ne higgyetek az átigazolási híreknek, csak annak, amit la. 80 helyen olvastatok és a tévében is láttatok!
Pontosan erről van szó. A gól a déli kanyarból nézve biztos simlis gólnak látszódott. Az északiból viszont csodálatosnak. Ilyesmi előfordul. Én előtte azt mondtam: "Onnan nem tudja belőni, messze van." Aztán meg: "Di Biagionak? Nincs messze..." :-)
Milan are close to signing 23 year
old Goran Drulic from Red Star
Belgrade. the player is capable of
playing both midfield and striker
roles. His transfer is rumoured to be
worth around 30 billion Italian lire.
Pablo Garcia
Milan have still been unable to sign
Pablo Garcia, although the player
has been training with the side for
months. The player is still awaiting
an EEC passport, probably Spanish,
to be able to be registered as a
European player.
Bevallom, mikor megtudtam, hogy ilyen gólon ment el a győzelem, arra gondoltam először , hogy ezek a sunyi kékek csak így tudnak elbánni velünk, de az az igazság, hogy ha mi lőttünk volna ilyet, akkor azt mondtam volna, hogy igen, ez az Albertini ettől ilyen nagy játékos, hogy ilyen helyzetben is feltalálja magát, és röhögnék az Interen. Szóval ez is ugyanolyan gól, mint a többi. (És sokkal jobb, mint egy lesgól.)
Az nem érdekes. Ha nem kéri a bírót a játékos, akkor nem kell várni a sípszóra. Ezt mondja a szabály. A Sport1 egyébként sem mérvadó, mert kezdő még a porondon. A szabály pedig szabály marad még akkor is ha a Milan az ellenfél.