Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Ezek egész jó kis tervek, de lássuk be, hogy a felsoroltak közül a legnagyobbakért hajt a fél világ. Én a Barcáról tudom, és rajtunk kívül szinte minden nagyobb klub keresi Riquelmet, Nestát, Thuramot és Ronaldinhót.
Mind horribilis pénzekbe kerülnek, és pl. Thuram és Ronaldinho kapott már megfelelő ajánlatot, ha a klubvezetők el akarták volna engedni őket. Ez persze nem jelenti azt, hogy megvehetetlenek (Figo óta senki nem az), hanem csak azt, hogy nehéz lesz őket megszerezni.
És ne higgyetek az átigazolási híreknek, csak annak, amit la. 80 helyen olvastatok és a tévében is láttatok!
Pontosan erről van szó. A gól a déli kanyarból nézve biztos simlis gólnak látszódott. Az északiból viszont csodálatosnak. Ilyesmi előfordul. Én előtte azt mondtam: "Onnan nem tudja belőni, messze van." Aztán meg: "Di Biagionak? Nincs messze..." :-)
Milan are close to signing 23 year
old Goran Drulic from Red Star
Belgrade. the player is capable of
playing both midfield and striker
roles. His transfer is rumoured to be
worth around 30 billion Italian lire.
Pablo Garcia
Milan have still been unable to sign
Pablo Garcia, although the player
has been training with the side for
months. The player is still awaiting
an EEC passport, probably Spanish,
to be able to be registered as a
European player.
Bevallom, mikor megtudtam, hogy ilyen gólon ment el a győzelem, arra gondoltam először , hogy ezek a sunyi kékek csak így tudnak elbánni velünk, de az az igazság, hogy ha mi lőttünk volna ilyet, akkor azt mondtam volna, hogy igen, ez az Albertini ettől ilyen nagy játékos, hogy ilyen helyzetben is feltalálja magát, és röhögnék az Interen. Szóval ez is ugyanolyan gól, mint a többi. (És sokkal jobb, mint egy lesgól.)
Az nem érdekes. Ha nem kéri a bírót a játékos, akkor nem kell várni a sípszóra. Ezt mondja a szabály. A Sport1 egyébként sem mérvadó, mert kezdő még a porondon. A szabály pedig szabály marad még akkor is ha a Milan az ellenfél.
Igen, de ha már elkezdték állítani a Milan-játékosok a sorfalat, akkor a bírónak ki kellett volna mérnie a távolságot, ezt mondta a szakkomentátor is a Sport 1-en.
Teljesen jogos és szabályos gól volt. Gigi nem kérte, hogy a bíró kimérje a 9.15 métert. Ha nem kéri, akkor a szbályok szerint bármikor elrúghatja a labdát. Ha kéri, akkor várni kell a sípszóra. (Köszönet Tibi-nek a szabályok ismertetésére vonatkozóan.) Egyébként itt van egy interjú Di Biagio-val.Megtudhatjátok, hogy Gigi szerint haragszik-e rá Ambrosini és Abbiati a gól miatt.
http://internazionale.virtualave.net
A Friss hírek között.
Teljesen jogos és szabályos gól volt. Gigi nem kérte, hogy a bíró kimérje a 9.15 métert. Ha nem kéri, akkor a szbályok szerint bármikor elrúghatja a labdát. Ha kéri, akkor várni kell a sípszóra. (Köszönet Tibi-nek a szabályok ismertetésére vonatkozóan.) Egyébként itt van egy interjú Di Biagio-val.Megtudhatjátok, hogy Gigi szerint haragszik-e rá Ambrosini és Abbiati a gól miatt.
http://internazionale.virtualave.net
A Friss hírek között.
Di Biagio gólja teljesen szabálytalan volt. A bíró még nem fütyült, hogy elrúghatja a labdát, a kapus még a bedobált narancshéjakat szedegette, amikor berepülta a hálóba az egyébként gyönyörű lövés.
Jaj-jaj, de nagy hülyeséget írtam. Fatih Terim a Fiorentina edzője, és nem az Interé. Természetesen a lilákra gondoltam, nemrég jutott eszembe ez a félresikerült hozzászóás, de csak most kerültem gépközelbe.
Egyébként láttátok Di Biagio gólját?Aki látta az láthatta a közeli ismétlésnél(Abbiatit mutatták), hogy Abbiati épp hogy csak fel tudott nézni a labdára, ami már a hálóban volt.HIHETETLEN!
Helyes, csak írjon alá a Fiorentinához. Ide nem kell, ekkora szégyen nem lehet. Szerintem Zac-kal hosszabítani fognak, bár ez nagyban függ majd az évközi helyezkedésünktől a tabellán, no meg a Bl-ben
Az egész edzőkérdésnek annyi valóság alapja van,hogy állítólag Zac év végéig marad és időben elkezdik keresni az utódját.
Bár nem értem minek ezzel most előjönni,kinek jó ez?
Ráadásul pont Fatih,hogy került pont ő a képbe nem értem.
A hétvége után meg amúgyis elmegy a kedve a Milan-tól miután elintézzük a csapatát.
Megnéztem a leveleimet és a Milan-éknál lévő autómata már küldte is a választ:köszönik a kérdést(mert kérdést vártak,de a kérdés mellé egy beolvasást is kaptak)Oliver nevében és remélik én leszek a szerencsések egyike akinek a kérdésére válasszol az oldalon/interjúban(?).
Ezt valószínüleg nem kaptam volna ha valaki elolvasta volna a mail-t az autómata válasza előtt.
Van egy olyan érzésem,hogy nem az én levelemre,kérdésemre fog a kedvesdrágaaranyos Olivér reagálni.:)
Players Teams Goals
1 A. Shevchenko Milan 11
2 G. Batistuta Roma 10
3 E. Chiesa Fiorentina 7
4 C. Lucarelli Lecce 7
5 R. Sosa Udinese 7
6 E. Bonazzoli Verona 6
7 D. Hubner Brescia 6
8 F. Totti Roma 6
9 D. Trezeguet Juventus 6
10 N. Amoruso Napoli 5
Riquelméről, és Ronaldinhóról már eddig is szó volt, viszont nem hiszem,hogy Zacot leváltanák.
Bierhoffról azt mondtam, hogy akkor vonom vissza a kijelentéseimet, hogyha gólt rúg és nyerünk.Hogyha sípol a bíró Di Biagio góljánál, akkor minden el lenne felejtve, de így:)
Most ez egy kicsit önző lesz, de török embert a Milan-hoz soha nem merjenek vinni. Bár szerintem az egésznek annyi alapja mint az, hogy engem megkeresett a Milan Zac helyett.viszont akkor vinném az Illés Bécit:)))))))
Bocs, nem írtam jó ideje.
Egy jó tanács mindenkinek: nem csak a pletykák hazudnak, hanem az is, amit az újságok írnak vagy a játékosok nyilatkoznak. Újságokban olvastam márm, hogy pl. Cris a Barcába jön, erre még most tárgyalnak róla.
És akkor Figóról nem is szóltam. :((
Azóta ott van a szekrényemben a nyáron apám által vásárolt Barca Figo-hetes mez. :((
Fatih Terim? Nem hiszem. Annyira nem vált be az Internél.
Állás? Következő meccs? Az argentinokért pedig (ugye Riquelme is az) harcol a fél világ. Minedenki meg akarja szerezni Aimart, Saviolát, Riqulmet, Palermót... És akkor még nem szóltam Ronaldinhoról. Nem lepődnék meg, ha a következő napokban hírbe hoznák őket a Milannal vagy bármelyik nagy európai sztárklubbal.