Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lenne még egy kérésem.
Égre földre kerestem Milanos, vagy esetleg Shevchenko-s elő+hátlapot nokia 3210-hez, ha valaki tudja, hogy hol lehet beszerezni kérem írjon.
Előre is thanxx!
Most már emlékszem, hogy miért tippeltem 3:1-es győzelmet. Vettem a te tipped gólkülönbségét,mert nem akartam ugyanazt tippelni. Akkor most 3:2-re győz a Milan.
A kép az egyszerű dolog, de most nincs időm leírni. Van egy topic ahol szépen leírta valaki, asszem mash, a topic címe kb. 'Képek belinkelése a kocsmába"
Bocs hogy még mindig ezzel sza*akodok, de hogy a fenébe lehet képet betenni.
Nem akarom teletömni képekkel a forumot, de jó lenne tudni.
Amúgy meg a SERIE A góltotón 3 HÁROM telitalálatom lett.
Benne a Bari-Milan 1:3 -al!!!!!!!!!
Eltaláltam az eredményt, de ez tiszta véletlen volt. Azért mégse olyan rossz ez az Oliver, mert most ő lőtte az első gólt. Nem tudom, hogy kilóg-e a csapatból, de szerintem nem lehetne kezdő, ha nem illene bele a Milanba. Egyébként az teljesen igaz, hogy a csapat a lényeg. Én a Bierhoff miatt néztem meg a Milan-Roma meccset / centenáriumi /
és megtetszett a csapat játéka. Nagyon sok jó csapat van, és valami indíttatás kell ahhoz, hogy el kezdjünk szurkolni egy csapatnak.
Lassan szomorú évfordulóhoz érünk.
Azért mert majdnem 20 éve történ(pontosabban az 1981/82-es bajnokságban)az a szörnyű dolog,hogy a Milánnak meg kellett barátkoznia a kiesés gondolatával.
A pontok alapján ebben az évben a Milan volt a 3.legrosszabb olasz csapat.
Az 1982/83-as idényt a második vonalban kellett töltenie de azután visszajutott és azóta tart(sok ellendrukker legnagyobb bánatára) a "szárnyalás".
Milánóban 20 éve új időszámítás kezdődött...
Jól van, Juve-Lazio duótól csak 3 pontra vagyunk, bár a Róma eléggé megugrott.
A totót szvsz most még nem nagyon kell számolgatni, majd valamikor összesítünk.
Ha már felhoztad a témát én személy szerint az AC Milan-t szeretem.
A CSAPATOT, a KLUBBOT!!
Nem egy-egy játékost vagy edzőt.
Bárhogy hívhatnak egy játékost,lehet bármekkora világsztár ha nem illik bele a csapatba-közösségbe eltakarodhat más csapatot nézni magának.
Én akkor is ugyan úgy fogom szeretni ezt a KLUBBOT.
Mert a CSAPAT az első nem a játékos.
Nem gondoltam volna, hogy nem szeretitek a Bierhoffot, akkor miért linkelitek be a képét a topicba? Nem igazán tudom, hogy mostanában hogyan játszik, csak azt tudom, hogy Eb bajnok klasszis.Úgy hallottam, visszavonul nemsokára, ezt a kis időt kibírjátok.
Hát,ez már tényleg gáz! Ennyi baromságot összehordan! Hol dolgozol? Sonda Ipsos?
Bierhoff miatt kedvelik az emberek a MIlant? Egy igazi Milan drukker már régen kitagadta ezt a szerencsétlen germánt,mivel nem csinál semmit. Tavaly pl. Del Pieróval játszottak "Ki húzza tovább akciógól nélkül?" c. játékot.
Persze,mindenki Olivert rohanná le egy aláírásért,Maldini és Albertini pedig csak megkövülten irígykednének,igaz?
Ennyire te sem lehetsz buta! Valld be őszintén:Direkt csinálod!