Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Nos, szerintem a Barca mindezzel nem fog éppen fair play-díjat kapni, nem mintha bármi kivetnivaló lenne a dolgban, meg is lehet érteni őket, csak hát ugye mégis rossz íze van az egésznek..
Én úgy vagyok vele, hogy az egész BL-nek jót tenne, ha a Barca benn maradna, de viszont iszonyú idegesítő lenne, ha végül ők ütnének el minket a kupától...
Egyébként holnap érzésem szerint simán győzünk, prémiummal vagy anélkül.
Hi itt van egy újság cikk. Véleményeket várok.
:Barcelona: célprémium a Milannak
A Sport című katalán napilap szerint az FC Barcelona 400 millió pesetát (több mint 600 millió forint) fizetne az AC Milánnak, ha az olasz labdarúgócsapat a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen legyőzné a Leeds Unitedet.
A lap egyúttal megjegyzi, hogy az összeget a 26 játékosnak ajánlotta fel a katalán klub, vagyis a labdarúgók fejenként 15 millió pesetát kapnának.
A lap emlékeztet arra, hogy Angel Fernandez, a Barcelona alelnöke szerint is prémium kilátásba helyezésével kell az olasz csapatot győzelemre buzdítani.
A spanyol élcsapat csak akkor jutna tovább a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek második körébe, ha szerdán nyerne a török Besiktas ellen, és a Milan is legyőzné a Leedset.
Szerintem még nem volt ilyesmi ebben a topicban legalábbis én nem emlékszem rá.
Tisztára elfelejtettem tippelni itt is, de most megteszem:MILAN-Atalanta 4-1
Most először írok a forumba, és dirrekt ezen oldal miatt regisztráltattam magam.
Lenne egy ötletem, miszerint mindenki akinek van kedve leírhatná az általa legjobbnak vélt kezdőtizenegyet.(Ha már volt ilyen játék, akkor sorry vagyok)
Milan-Atalanta:3-0
VAN BASTEN mindörökké!!!
Én az EB döntőt Spanyolországban néztem meg és nagyon sokan szurkoltak az olaszoknak, de végül hiába.
Képzeld el én is Shevchenko mezben néztem a Döntőt.
Kötelező a 3 pont az Atalanta ellen
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!
És még egy kis infó a környékemről:
Itt mindeki olasz ellenes, vagy a Juve szurkolója
Az EB döntő alatt lent voltam haverokkal a pavilonsoron, és ez így igaz ahogy leírom
->amíg az olaszok vezettek mindenki mélabúsan ült, csak én voltam vidám, és virítottam Shevchenko mezben, majd az utulsó pillanatok drámája után én ültem összeroskadva, és mindenkinek virított a feje, és egy rakás Sz**nak néztek. Nem kívánom senkinek azt az érzést!
Egy authentikus Milan fan.
Most irok elösször a fórumba, és sajnos elég rossz idők járnak, a Milan botladozik a Serie A-ban, és még ez a kizárás mizéria.
A lényeg még ha csak szerényen is , de menetel a BL-ben.
Forza Milan!
Amúgy röhej lenne, ha az UEFA kizárna minket. Sétálva nyertük a csoportot, Dida meg inkább csak rontott a helyzeten...persze a szabály az szabály.
Átigazolások:
Luca Saudati from Milan to Perugia on loan
Julio Cesar from Real Madrid to Milan on loan
Piercarlo Bignamini from Pro Patria to Milan
Alessio Sarti from Parma to Milan
Gianluca Zanetti from Parma to Milan
Alessio Sarti from Milan to Ravenna
Ja, meg tippelek is.
Parma-Milan 0-1
Milan-Atalanta 3-0
Azért az érdekes, hogy pont az angoloknak van bajuk Dida kapussal. Ha jól emléxem neki köszönheti a Leeds a 3 pontját. Ha Dida nem ejti ki a labdát a kezéből, most 2 ponttal kevesebb lenne nekik.
01/11/2000 Parma-AC Milan Serie A
05/11/2000 AC Milan-Atalanta Serie A
08/11/2000 AC Milan-Leeds Champions League
12/11/2000 Bari-AC Milan Serie A
19/11/2000 Lazio-AC Milan Serie A
26/11/2000 AC Milan-Napoli Serie A
28/11/2000 AC milan-Atalanta Coppa Italia
Off.
Még egy darabig távól leszek a DK-tól modem hiba miatt, de remélem minnél előbb vissza tudok térni.
Most egy 1napig kölcsön kért modemről Net-ezek.
Nem tudjátok mi történt a Sev képpel?Remélem nem a buzi moderátor keze van a dologban.
A totót ha tudja csinálja valaki mert én ez előbbi okok miatt nem tudom követni.
Én csak az összefoglalót láttam, de inkább a lelátót figyeltem akkor is. :) Meccs közben is remek bunyók voltak a rendőrökkel, határozottan tetszett! Mintegy 3500-4500 gobbo :)))) jött, 1 görögtüzet még fel is dobtak a második szintre a rossonero-k közé, persze a keritésnél a rendőrök is ott posztoltak, igy inkább őket találta el a tüz. :-p A settore ospite-ben is volt 1-2 bunyó a rendőrséggel, remek adok-kapok alakult ki, majd mintha a második szinten is lett volna némi nézeteltérés a rendőrökkel.
Az összefoglalóban a Reggina-Lecce(?) tetszett a legjobban, asszem a Lecce volt az ellenfél, nem tudom, nem emléxem, pedig pár órája volt... Félelmetes volt a hangulat, kiemelkedett a többi meccs közül, nagyon tetszett a hazaiak összeszedettsége, nagy létszáma, és fanatizmusa mely szinte sugárzott az összefoglalóból is!
Most leírná valaki semleges nézőis a játék képét?Nem mintha Zoltánnak nem hinném el, de ha az ember drukkol valakinek valamennyire tudtán kívül biztosan elfogult.
Bár Juve-drukker vagyok, azért remélem tőlem is elfogadjátok a meccs leírását...:-)))
Az első félidőben a Juve nagy fölényben volt, mintha hazai pályán játszottak volna. A Milan nem tudta megtartani a labdát, képtelen volt támadni, ellenben a szürke mezben játszó Juvésok sorra alakították ki a helyzeteiket. Az első félidő 40.percéig kellett várni a Milan első megnyílvánulására, egy szabadrúgás utáni beívelést fejelt Guly kapufára. Na, ennél a helyzetnél rendesen leizzadtam! A 2.félidőre felpörgött a Milan és két perc alatt szerzett két gólt. Ekkor már lélekben én is feladtam, de a frissen beállt Trezéguet egy szép támadás végén gólt fejelt. Még volt hátra húsz perc és a Juve tovább támadott. Bachini lőtt egy kapufát(igaz, a labda a partjelző szerint már a beívelésnél elhagyta a játékteret), majd Zidane riogatta Abbiattit. Aztán amikor a 90.percet elérte az óramutató, jött Conte és egy 20 méteres, jól helyezett lövéssel szállította a teljesen megérdemelt egy pontot a Juvénak- ami könnyen lehetett volna három is a játék képe alapján. Jó kis meccs volt!!!
Nyugodtan berakhatsz sokat is, úgyis ki vannak kapcsolva a képek. :)
Francba, 2-0 volt már, Conte meg a végén belőtte az egyenlítőt. Boban az elsőben kapufát fejelt.
Ba és Panucci megy a ManU -be. Hozzánk jön valami görög félisten(Karagounis), akit a Juve is meg akart szerezni. Az igazi fogás viszont Donati az Atalantától (U-21). Még egy fiatal olasz titán.