Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
FMI én is üdvözöllek, gyertek minél többen a topicba, legyen meg a 100. hozzászólás még a héten. Egyébként a középpályás felvetéseddel nehéz vitatkozni, nyilván jó lenne, ha Figó nálunk lenne, de a realitás az, hogy Berlusconi csak dobálózik a nagy nevekkel, és kimaradunk a nagy átigazolásokból. De nem baj, én jobban örülök annak, hogy 3(!) olasz válogatott középpályásunk van, meg hogy a világverő olasz U-csapatokból jó páran már a Milant erősítik. Ne felejtsük azt se el, hogy amikor nagyon bevásároltunk, és megvettük a fél Ajaxot, akkor voltunk a leggyengébbek, pedig akkoriban Kluivert, Reiziger, Davids és Bogarde mellett ott voltak még a régi sztárok is a 94-es csapatból. Azóta a kisebb igazolások elég jól bejöttek, lásd Helveg, Guly, Gattuso, José Mari, a sztárok, Sev vagy Bierhoff pedig sokkal olcsóbbak voltak, mint a gyengécske Anelka vagy Crespo.
Nowotnynak örülnék, középen régóta gyenge a védelem.
˝Némi meglepetésre a Milan vasárnap megvásárolta Pablo Garciát,az Atlético Madrid uruguayi középpályását...a 23 éves játékos 10milliárd lírába kerül...a hispán sajtó szerint Roberto Carlos, a Real Madrid brazil válogatott balhátvédje is Milánóba tart...a játékos vételára 40milliárd líra.˝
Ugyancsak ebben az újságban olvastam,hogy egyik kedvencem Gianluigi Lentini/Torino,Milan/mégsem hagyja abba a labdarúgást, bejelentkezett érte a Brescia és a West Ham United is !!!!!!!!!!!!!
Ja, és Nowotny-nak nem örülök. Remélem nem veszik meg. Nem való a csapatba. Ahogy korábban a németek (Lehmann , Ziege ) nem találták a helyüket, szerintem ő sem találná.(Bierhoff kivétel) Inkább vegyen egy U21-es dél-európai irányítót.
Sziasztok!
Most vagyok itt először, de nagyon tetszik a topic, királyak vagytok! Én is imádom a Milan-t !!! Én úgy látom, hogy okt.1-ig nem igazán fogják komolyan venni a meccseket. Remélem Berlusconi meg Galiani összehoz még valamit a középályára, mert ez kevés lesz. Minimum egy Lazio szintű középpálya kellene (Nedved-Veron-Simeone-Sztankovics) , szóval remlélem még egy osztogató, támadó középpályást szerválnak valahonnan. Elégedett lennék ha : Totti,Nedved,ORTEGHA,Figo...lenne, vagy egy igazi latinos, meghatározó irányító. Bár Leonardo,Albertini,Redondo esetleg Boban képes lenne ütős középpályát alkotni. Vagy Jose Mari, ha még fejlődik.
Gyerekek, írjátok már meg nekem, hogy szokott játszani nálatok az a drága ember? Ja, Redondo-ról van most szó. Ha már átment, akkor nektek is szurkolok nemcsak neki.
Most olvasom, hogy az UFA felmérése szerint a legnépszerűbb klub Európában .............ki fogjátok találni, a MILAN!! (Második a MU)
Még két hír, hátha nem olvasta mindenki:
Nowotny a legújabb átigazolási célpont.
A másik erősen pletykaízű, állítólag Figó összeveszett az elnökkel, vagy valami ilyesmi, és el akar menni Madridból, úgyhogy a menedzsere kapcsolatba lépett a Milannal.
Szerintem kamu az egész, de nem baj.
Sev bombaformában van, kettőt gurított a Romának is, de kicsit aggasztó, hogy megint büntetőt hibázott. A Besiktast azért simán verjük.
Ez az összeállítás majdnem megegyezik a tegnapi Roma ellenivel.Tehát ez az erősen tartalék csapat 2:2 után tizenegyesekkel 2:3 arányban alulmaradt a fővárosiakkal szemben. A Romat annyira nem ismerem de szerintem ők sem a legjobb csapattal játszottak,bár lehet,hogy tévedek.6 büntetőből 2 az elég siralmas. Mindegy előkészületi meccsnek jó volt.
Ja egyébként az Atalanta ellen nem igazán az A-csapat játszott.
(Rossi, Sala, Chamot, Coloccini, Coco, de Ascentis, Giunti, Serginho, Boban , Comandini , Saudati)
Hello Axl, látom naprakész vagy az ellenfélből.
Kérdésedre válaszolva: Massaro azon a bizonyos athéni meccsen kettőt hintett, aztán Szavicsevics alázta meg a jó öreg Zubit egy húszméteres emeléssel, végül 4-0 lett Dessaley(biztos nem így írják a nevét) góljával. A Barca Romario-Sztojcskov csatárkettőssel állt fel, nálunk Van Basten akkoriban fejezte be, ha jól emlékszem. Az egész meccsből az maradt meg leginkább, hogy a spanyolok nem egyszer percekig rohangásztak a labda után, alig volt náluk a labda, pedig ők voltak esélyesnek kikiálltva. Az volt az 5. BEK-győzelmünk. Idén lesz a 6.
NE HAGYJÁTOK ELHALNI A TOPICOT!!!!!
Több hét után végre netközelben vagyok.
Ha tudjátok légyszi mondjátok már meg, hogy miért játszunk csütörtökön a Roma-val.(EUROSPORT LIVE)
Köszi
Beírok már valamit,hogy egy kicsit felhozzam ezt a topicot.
Hétvégén kikaptunk ettől a mocsok juventustól, bár ahogy láttam eléggé elszórakozták a fiúk ezt a meccset nem látszott valami komoly derbinek.
Örömteli hír,hogy +3 játékos bekerült a csapatból a válogatottba.
Sajnos nektek ebből max. csak 2. hely lesz.Rossz csoportba kerültetek.Ha vagy első,vagy utolsó,akkor utolsó,hiszen ma már semmi nem állíthatja meg a Barcát.A világ legjobb csapata!Második lesz a Milan,hiszen a Besiktas idegenben komolytalan,de otthon igen kemény.Minket nem tudtok megverni,legalábbis remélem,a Leeds pedig legyőzhető.
zsir a dal, amit irtál! nem tudnád elénekelni??? komoian! énekeld már fel egy mp3-ba... elég új keletű... amúgy leszopott az inter, ilyen egy szerencsétlen csapatot, nevetseggesek.... Chi non salta é un'neroazzurro olé, olé!!! qualcuno nem látta a zagrebi cuccot???
Non e' un brasiliano pero'
che gol che fa!
Il fenomeno lascialo la'
gui c'e Sheva!
lalalalalalala Sheva, Sheva!
esélye sem volt a Dinamonak, de nekünk se sok szept.03.-án ha így játszanak. :o(
Visszatértem a számüzetésből és azt kellett észrevennem,hogy kezd egy átjáróházra hasonlítani ez a topic.Van itt már juve,Parma,barca mi jöhet még ezek után?Lassan itt a bajnokság.Végre.Kiváncsi vagyok,hogy az új sport csatorna tényleg fog-e olasz bajnoki meccseket közvetíteni.
na de tényleg, hogy van az, hogy Parma topic van, de Inter nincs?
Pedig nemrég még tele volt Ronaldo-mezes Interesekkel az utca.
Vagy ezt nevezik divatnak?
Axl: Barca Figo nélkül... Hááááát. Vehetnek Gerardokat meg Overmarsokat, de az nem egészen Figo szintje. Ugyhogy szerintem a Realnak papiron nagyobb esélye van a spanyol bajnokságra.