AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Multkor itt ezerrel szidtatok az MHH-sokat , amiert folyton felsofoku
jelzoket hasznalnak a zeneszekre, meg halalra dicsernek mindenkit .
Mindezt en sem kedvelem , de szerintem sokkal visszataszitobbak
azok a modern szavak, amit a laza gyerekek hasznalnak ezen a mocskos interneten
rendszeresen ,vazzeg, cool , rulez, vanyeg meg meg a fene tudja meg mik .
Ha vannak itt szegediek:
a Török utcában felfedeztem egy metal lemezboltot, egy pince, nem tudom milyen a választék mert csak kívülről láttam, de a tény mindenesetre örvendetes.
Asszem ma felderítem.
Saturn ellopja az élvezetem, de csak beírom újfent, ami bár ismétlés, de az meg a tudás öreg, tisztes édesanyja ugyebár.
A lényeg.
A COC a Sanctuary managementhez szerződött, terjesztő a BMG, nagyon major label, kiemelten fognak velük foglalkozni, lóvé, turné stb. De nem ez a lényeg. 40 új szám közül válogatnak, a producer ismét a remek John Custer ( aki kihozta Pepper hangjából a maximumnál is sokkal többet pl.) lesz, a megjelenés Szept 25., ez szerintem tuti csúszni fog, de ezzel együtt is ISZONYÚAN ÖRÜLÖK, HOGY LESZ ÚJ COC LEMEZ HAMAROSAN!!! és persze ennyit arról a szamárságról, hogy a Corrosion "nem kell" a kiadóknak.
Az A Perfect Circle pedig tényleg zseniális. Az egyébként érdekes, hogy ha Európa köröket ver úgy általában kulturálisan Amerikára, akkor az ún. "populáris" zenében miért fordul meg gyakran a helyzet? Nos, lenne rá magyarázatom, de most ki nem fejtem.
Örüljetek a COC-hírnek, és gyertek Júl 1 Gödöllőre Convoy koncertre.
Sowhat tud valamit.
Ja tényleg ping-pongoztam - készülök a VB-re.
Figyu - akkor 1-én jössz.
És ez mindenkinek szól Júl. 1-én koncert Gödöllő Trafóban, és ez állítólag nem marad el, ez a különlegessége.
A grunge meg kb annyira "Alive" mint a Classic Metal, csak nem 6 láb mélyről szól.
Na megyek mert kapok ezért.
Megint egy hónapra letiltanak majd az Indexről.
Új COC (BMG-nél) - szept. 25. - habár ez Albatross dolga, hogy beírja.
Lehet ide olyat írni hogy A PERFECT CIRCLE?
Illetve eddig miért nem írt róluk senki (eleget?)
Annyira jó a zene, bűn róla lemaradni.
Én, pl. már nem bírtam itthon, amikor folyton elküldtek a boltokból, hogy már elfohyott az a "2" db, amit rendeltek. Érdekes külföldön, külön 20 db-os kupac volt belőle kirakva. Érdekes.
Meg még annyi, hogy szerintem a "Judith" maxi Billboard 5. helyezése is azt jelzi, hogy ott (Amerikában) még értékelik a kultúrát - ott a kultúra a pop(-uláris) zenének egy meghatározó része, jó persze van ott is Britney Spears..., de azért az "igényes" rockzenét ott legalább nyomatják rádióban, tv-ben. Itt sehol semmi.
Na remélem lesz valami abból a Perfect Circle interjúból, és nem abba a sűlyesztős 1/3-os oldalas rovatba kerül.
Még annyit, hogy szerintem a PC nem James Maynard Keenan miatt nagyszerű, hanem egyszerűen profi a zene, és erről Billy Howerdel tehet. Egy Zseni, és kész.
Majd otthon megnézem melyik a klip a Chapter 6-re, a címre nem emléxem, de jó kis csaj van benn. Hazavisz egy faszit, racsniznak egyet (srác persze kikötve), aztán megvakul a csákó a végére. Talán valami Widow a szám...
Amúgy tegnap Machine Head egy pár méterrel odébb rakta az Arena Klubot Bécsben. 1,5 órás megakonci, iszonyat feldolgozások, smirgli az arcba, remegő lábak a végén...
Üdv Emberek!
Van aki már ismer, van aki csak mostantól, na de:
Kérdésem lenne, ismeri e valaki a Carn nevű zenekart, én semmit sem tudok róluk kivéve 1 számot ami viszont iszonyat tetszik. Szóval légyszi egy kis infót ha lehet.
Előre is kösssz!
Hát, ha a kifejtősebb levelek majdnem mind bekerülnek a lapba ...
Csak azért kérdeztem a sztárfotó dolgot, mert korábban azt hittem, rájöttem a rendszerre, ugyanis egy időben kizárólag 1-2 hónapos fotók kerültek a lapba, ehhez képest egy éve felbukkant az én fotóm is, ami azelőtt kb. 2 és negyed évvel készült. Na, itt összeomlott a rendzser. :-)))