7-én volt egy videó, egy izraeli katonalányt hurcoltak körbe, a platón. Hosszú hajú, halántéka véres. Majd megjelent ezután az újabb videó, ahol már raszta hajú volt a nő.
Nem tudom, hogy volt, csak kb. megtippeltem, utalván, hogy ma már nem biztos, hogy elismernénk, az volt a lényege. Nem mondtam, hogy függ tőle, hanem hogy a §eggébe van.
A Hamasz ma már lényegtelen(arról nem is beszélve, hogy Bibi nevelte), a nemzetközi közvéleményt a népirtás érdekli.
Az usak minden állam belügyeibe beleszólnak, de ez nem belügy. Viszont Izraelt meg ők pénzelik.
Nincsen Palesztin állam, csak Izrael van. Az pedig zsidó állam, abban csak zsidók lehetnek. Át nem veszi a palesztinokat senki, érthető módon, tehát megpróbálják őket kiírtani. Ezt nézzük.
A harmadik módszert választotta az izraeli vezetés, ez van az egész konfliktus mögött. A ki nem mondott cél: Gázából elüldözni az arab lakosságot, mert ez az egyetlen esély arra, hogy Izrael vallási/nemzeti alapokon maradhasson.
Ezt Izrael elbukja, már szerintem az állam fennmaradsa is tét.
Ezzel játszik Bibi, abban igazad van, de most már kezd úgy nézni ki, hogy az oroszok, Kína és a Közel-Kelet államai sikeresen hárítják a III. VH-t, tehát túl fogja élni. Na, még ez fordulhat, nem vagyok a bölcsek köve, de az usa már elállt Irán megtámadásától.
"Meghiúsult menekítés. Magasrangú amerikai kormánytisztviselők megerősítették: a hét elején a Hamasz 76 súlyosan sebesült gázai civil mellett a szervezet mintegy 40 vezetőjét akarta Egyiptomba csempészni azokban a mentőautókban, amelyeket a Vöröskereszt és a Vörös Félhold bocsátott rendelkezésre. A Palesztin Hatóság által összeállított névsort ellenőrző amerikai és egyiptomi hivatalnokok azonban résen voltak, a trükk nem sikerült, a mentőautók csak a valódi sebesülteket szállították Egyiptomba."
„Ha eljön a béke, talán idővel képesek leszünk megbocsátani az araboknak, amiért megölték a fiainkat, de nehezebb lesz megbocsátani nekik, amiért arra kényszerítettek minket, hogy megöljük a fiaikat. A béke akkor fog eljönni, amikor az arabok jobban fogják szeretni a gyermekeiket, mint ahogyan minket gyűlölnek.”