Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
nem is kettőt evett meg, hanem csak egyet. én aszittem, az adag felét ette meg, de ez a nő kettőt szedett ki, és annak a felét ette meg, tehát egyet! egy adag asszem 6 db ...
mostmár értem, miért pipa rám a nő ... a cselédnek nem lehet igaza!!! :DDD csóri anyja majdnem belefullatt ...
némaságot fogadok!
nem szólok semmiről, amiről meg igen, arról hazudok, és akkor szeretni fognak ...
éschhh .. TELJESEN HÜLYE VAGYOK, MERT MEGYEK NÉZEGETNI A CSETET, ÉS KERESGÉLEK "enni", "darabos", "bulgur", "rizs", "főzelék" szavakra, mert letagadta előttem a nő, h én nem is montam neki ezeket ...
hogy az jutott eszembe ma a lidliben, amikor nagyon kelletett sietni, h nehogy lekéssem a temetésemet ... hogy kellene azér' várólista ilyesmikre is ...
ugye műtétekre, diagnosztikára, kezelésekre, idős otthonba, pszichiátriai intézményekben intézményesült már ez az ellátási forma ...
nade mi a helyzet a temetéssel?
a temetésnél is meg kellene rendelni előre, és beállni a sorba, h a temetkezési vállalkozónak ne random jövedelmei legyenek, hanem egyenletesen legyen biztosítva a bevétel. bemegy az ember a temetkezési idodába, felveszik az adatait, esetleg megkérdezik tőle, milyen időpontra gondolt, van-e ezzel kapcs. valamilyen elvárása, és ha teljesíthető (van üres cella arra az időpontra), akkor bejegyzik. egyébként csak szépen sorban lehet haladni. az emberről mértéket vesznek, a tartós (nem vágott virág) kegytárgyakat legyártják, és tárolják, ami persze szintén pénzbe kerül, és havonta fizetendő bérleti díj a koporsónak.
és ha eljön az idő, akkor be kell vonulni, az illetőnek a család tyúkot vág, megeszi utolsó töltöttkáposztáját, és megrendeléstől függően élve, vagy halva, elássák az előírásoknak megfelelően ...