Keresés

Részletes keresés

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15973

négy, szellősen teleírt spirálfüzet-oldal elolvasása 18' a kollegínának ... 

és nem, nem egyedi esetről van szó ... 

eddig egy kolléga volt ismeretileg kb rendben (ő másképpen volt hülye, de legalább végzeccsége volt 54-s OKJ ... de ő pl. tagadta, h az Aspirin lázcsillapító, és annyira, h el kellett olvasnom mind a papír, mind pedig a digitális ismertetőt 3-3x, hogy elhiggyem, h nem vagyok hülye ...) ... kilencet volt alkalmam megismerni ... a felhozatal olyan, h én leszek hiteltelen ... pedig tényleg ez van ... 

de most!! SZABADSÁG!!! és gyilkos sem lettem!! yuhéyy!

Előzmény: Space Hamster (15972)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15972

merthogy az egészet olyan embernek kellene átadnom, akinek, ha azt mondom: "behatási idő", asziszi, vmi disznó dologról van szó, és elpirul ... 

nekem nem dolgom írni-olvasni megtanítani embereket ... 

az sem lett volna dolgom, h J. napi szinten xarjon ... 

Előzmény: Space Hamster (15964)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15971
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15970

a kis hami 4 db 3szögszendó volt, és 1l kóla ... fél doboz kecsöp ... Félix ... 

minden le van xarva!

ha holnap ápolnom kell a váltómat, leszúrom vajazókéssel, mert csak az van ... 

Előzmény: Space Hamster (15969)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15969

uhh .. huhh ... nyahh, most egy kis hami, és tente ...

Előzmény: Space Hamster (15968)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15968

szerintem beveszem a nyannyer Tiapridal-ját ... 

ohh b+! ... ohh b+! ... 

nem ... 

előbb kirándulok a lépcsőházban ... hátha ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15967

nade miért kell ebbe behívni másokat? 

Előzmény: Space Hamster (15966)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15966

egyszerűen, ha emberek 8 évtizeden át, és fél évszázadon át élnek egymás megevő dinamikákban, akkor a lényeg nem az, hogy az életük hossza  - legalább amikor a végét járják -  kitolódjon minél tovább, és azt kellemes időtöltésekkel rakják teli, hanem, hogy ezt a dinamikát minél tovább játszhassák ... 

combnyaktörés -  270/ 140 RR  - hányás - világnátha, havi 6-7-800 K, rezgő munkahely az anya "ápolása" <<< körbelihegése miatt ... most török, most agyvérzést kapok, most hányok, most belémreked a szar, most nem eszek, most falok, stb ... 2 év 16,8M Ft ... és rágjuk a botmixelt levest, mindenféle szervi probléma nélkül nem nyeljük le, a saját kölykünk csontjáról is rágjuk a húst, és ő odatartja nekünk ... 

mindezt fél aggyal ... de a játékot, annak szabályait pontosan tartva ... 

Előzmény: Space Hamster (15965)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15965

meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ... 

meg eddig sem voltak olyan nagyon kíváncsiak rám, és még most sem kapom amit kértem (Julikának!!! könnyen értelmezhető, és nyelhető ételek helyett, kapok pl. bulgurt, és csszrmrzsát, stb ... ) szóval amúgy sem vennének nagyon figyelembe ... így legalább meglesz az az illúzióm (mi más is lenne az élet), h a kalamajkának, aminek elébe néznek, én okozhattam ... 

nagyon olcsó, és gyalázatos örömke ... dehát örüjjünk annak, ami jut ... 

Előzmény: Space Hamster (15964)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15964

hehhe! csak azért, mert amióta vannakezeka zemésztési ügyek, amikortól a kedves kolléga agyontömte zéró rost kombinációban finomított szénhidrátokkal, és fehérjékkel, zsírokkal a nyannyert, sírva könyörögtem, hogy hadd próbáljam ki egy ciklus alatt, amit most, 3-4 hónap után nagykegyesen engedélyezett a kedves megbízó ... mermivelhogy a professzorok megállapították, h J-nak kutyabaja a zsémben, meg a rossz tápláláson, kevés mozgáson kívül ... 

nosch ... a nyannyer, most három hét után minden délután 16.00 és 16.10 perc között szarik! hehhewöehhe!

és mindent, de mindent elmondok, leírtam az ápolásiba, hogy hogy, smint ... deee ... egy egészen icike-picike dolgot saAjnos kifelejtettem ... mindent nekem sem kell összeszednem ... 

meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ... 

nem, nem voltam ilyen, de tudok olyan lenni, amilyennek akartok engem ... wöehhehhe ... 

Előzmény: Space Hamster (15962)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15963

de lásd: 15951

hm ... édes lesz ... :DD

Előzmény: Space Hamster (15962)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15962

egyébként egész érdekes, h külső forrásoktól érdeklődik a módszereim iránt, és nem tőlem ... 🤣

Előzmény: Space Hamster (15961)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15961

a ma reggelről jut eszembe, egészen hangosan hallgatva ébredünk Chris Rea: The Road To Hell c. számára , és valahogy a kolléga tudomására jutott, h velem is hangosan hallgatja anyukája a zenéket, mert ezzel felelt meg, amikor én kértem arra, h ne tegyen olyat Julikával, h hírműsorok kifejezetten izgató, figyelemfelkeltő zajait kelljen hallgatnia. Tehát nem tudja értelmezni a szórakoztató, harmonikus dallamokat, és nem tud különbséget tenni a kifejezetten triggerelő zajok, és a jó kedélyt, "táncikát", vagy éppen lecsendesedést elősegítő, harmonikus hangok között. Csak azért mondom, mert lehet, hogy nem fogja tudni értelmezni, h az M1-Kossuth kombó miért nem = Chris Rea pokolba vezető útjával, vagy esetenként Halász Judittal, vagy Mozarttal ... most Black Wonderful Life-ja megy ... hangosan! De anyukája még lapít ...

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15960
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15959

mi lesz velem nélkülem? 

Előzmény: Space Hamster (15958)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15958

annyira szeretem magam, és olyan jólesik, h senki nem pofázik belém, h én hogy gondolom ... 

múltkoris (mindig) a kasszások megzavarodnak, mert kétfelé vásárolok ... nem tudják értelmezni azt a választóbaszást ... mindég meg akarják nekem mondani, h én hogy gondolom ... annyira kínos, és olyankor vicsorgok, meg hörgök is ... és elhiszik, h én vagyok hülye, mert ők nem tudják alkalmazni a választóbaszkurát ... 

nyahh ... ezért nem szeretek másokkal dumcsizni, mert alapvető dolgokat kell betűről betűre magyarázni ... sőt! van, akit írni-olvasni meg kell(ene) tanítni ... 

nincs csudálatosabb magamnál ... kár, h nem tudom elsiratni magam ... annyira szívszíggatóan tudnám siratni magam ... senki nem fog úgy, ahogy én tenném ... 

Előzmény: Space Hamster (15957)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15957

börihöri ... 

ez a ketrec azér' ... lehet rossz ómen ... 

ámen! 

Előzmény: Space Hamster (15956)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15956

holnapi címlap: 39 késszúrással ... 

Előzmény: Space Hamster (15955)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15955

jaj, de szép őrjöngés! nyahh ... körbelépcsőztem 5x a főlépcsőt, meg a cselédlépcsőt .. körbe-körbe ... 3 blvrsi emelet ... 

huhh .. igazán jót tett .. erecskéimben csörgedezik az oxigénnel teli véÉr ... és még kituggya miket csinyálok ma éjszaka ... 

mindenesetre sokkal nyugodtabb vagyok ... vagy valamivel legalábbis ... egy picikét ... mingyár .. kicsit lihegek, és megyek még ... 

Előzmény: Space Hamster (15954)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15954

ártatlan embereket szívatok majd ... elsőként egy üzletben kicserélem az árcédulákat ... hehheEEwöehhee ... 

ésssh!!! tejjesen meg fogok hülyülni, de úgy igazibólám! merteddigis monták, h hülye vagyok, hát most akkor táDÁMM!!! hülye leszek IGAZIBÓLLL 

megőrülök frankón, hoty hülye letyekkk  !!! 

Előzmény: Space Hamster (15953)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15953

és hazug leszek, és alattomos, és sunyi!! sunyisunyisunyisunnyyííí ... 

ártatlan pislogással, kedves mosollyal, ami remélem nem lesz vicsor .... nyeheheheee ... nyihhííí

Előzmény: Space Hamster (15952)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15952

megérzem édes ízét a gonosznak ... csak kár, h van rá okom ... milyen lehet ok nélkül baszakodniiííí??? 

ilyen kis pattanós-durranós petárdával ki lehetne próbálni, sunyiban mások alá dobni ... (persze nem az igazi petárdát, csak azt a kis műbalhét ... wöehhehheeEE)

víuipisztollyal már csinyátam ílyet ... wöehhehheeE ... hehhe ... nyáhháHÁhÁáá!!!!

baszakodni fogkok ... MINDENKIWell ... hehheE 

bAsSzkurA!!!! 

Előzmény: Space Hamster (15951)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15951

hhyeEeyy ... kidühöngtem magam, és olyan bosszút állok, hogy mindenki belekoldul ... 

hheeHHewöehheewehhehHeeeEE <<< SÁTÁNhörikacay !!!

és édes lesz, finom, és melengetni fog ...   lesz annyira keserű, mint amilyen édes voltam eddig ... hmmm nyáminyáminyámmííí .... ggyááÁÁ :))))))))

wöehheHHeeehheeEE 

Előzmény: Space Hamster (15950)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 -2 0 15950

FASZOM! BÜD9SISTENFASZÁT! FASZOM! KURVAÉG! BÜDÖSPICSA! x5674!!!!

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 1 15949

igen, köszönöm!

és én is téged! 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15948

ha meg gazdás az illető, akkor eleve köszöntöm, és engedélyeztetem a kutyijával való buzulásomat ... nem? és, ha azt mondják, h nem, akkor azt tiszteletben tartom ... 

Előzmény: Space Hamster (15946)
dos48 Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15947

"kedves ifjú hölgyek, HA(!) férjhö' akartok menni, tanuljatok japánul ... "

Itt vagyok, kedves ifjú hölgy vagyok, ki szólított? 

Férjhöz akarok menni, japánul tanulok meg szuahéliül, hátha a japán férjnek túl kicsi lenne a farka.     :))))

Előzmény: Space Hamster (15942)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15946

mondjuk az igaz, h amelyik kutyit meg akarom simogatni, és ő nem akarja ezt, én is basztatom, h "VIRSLI!" "SÉTA!" ... de aztán szépen tovahaladok ... nem basztatom huzamosan, h deléccilécci, na, legyél jó kutya! 

Előzmény: Space Hamster (15945)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15945

az űrhörcsög nem volt mérges, mégis kifejezte tartózkodási helye (az Űr), hogy egyedül van, és nyilván felszereléséből ítélve ott akart lenni! nem kellett rá jelzőket aggatni, h dúl-fúl, vagy bármilyen indulati indíttatása lenne, egyszerűen csak tartózkodott ... ott, ahol ... miért tartozik bárki is magyarázattal bárkinek is valamilyen állapota miatt? idegen embereknek ... #jajhátpedigéncsakjótakartamaszittemkellemestrssgleszekitt,deezegyhülye! jöttemegykissimogatásér' hát nemkapszbazdmeg! 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15944

élet-e, ha egy dobozból beülsz egy másik dobozba, amiből egy harmadikba, és a negyedikben tartózkodsz jóesetben 8,5 órát, mire elindulsz visszafelé a harmadikba, onnan a másodikba, és végül megint az elsőbe, és akkor csak egy átszállásod volt ... 

Előzmény: Space Hamster (15943)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!