Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Alapvetően a szürke színnel nekem sincs bajom, csak a sárga-kék/zöld-kék csíkozás így egy elcseszett koncepció. Értem én, hogy "zöld busz", de azt nem így kellett volna kifejezni. Ha már ragaszkodunk az egységes flottához, akkor ugyanúgy kék-sárgának kellett volna lennie a csíknak, max az oldalára kerüljenek zöld levelek, villám vagy valami egyéb matrica.
Nem tudom, mi köze van ehhez Kecskemétnek, de szerintem az az ezüst alapvetően egy jó szín (nem véletlen, hogy az autóknál is ez az egyik legnépszerűbb), csak ez a kék-sárga meg kék-zöld csíkozás nem kellett volna rá, vagy legalább is nem így..
Annak, hogy követi az arculati koncepciót, speciel pont megfelel.
Az más kérdés, hogy az egész arculati koncepció elhibázott. Soha nem gondoltam volna, hogy a kecskeméti városvezetés nyolc évvel ezelőtti lustaságát egészen idáig, és ilyen változatos módon nyögi majd az egész ország...
Ha a szóló eCitaróról nincs infótok, talán megteszitek, hogy tesztelve az eCitaro csuklósát megnézitek: hányan ülnek / állnak fenn a matricán v. alumínium lapon.
És ha már beszélgetünk, tudja végre valaki, hogy tényleg 331kWh az eCitaróitok akkukapacitása és hogy hányan ülnek, illetve maximum hányan állnak az utastérben?
Nem nehéz lecke, az újság szerint az első hat megérkezett április 23.-án.