Itt is közzé teszem, hogy a TicketExpress-nél
a Jókai utcában már lehet az áprilisi, bécsi The Cure koncertre jegyet kapni "mindössze" 10320 forintért. 6 fő esetén buszt is szerveznek.
A jegyet megvettem, ha törik, ha szakad ismét kimegyek.
Nem tudom milyen messze lehet Bécs, de kb. oda-vissza 500 km. Ez 7-8 literes fogyasztással kb. 40 liter benzin ez össz. 8000-9000 forint. Ha leosszuk 4 felé, legrosszab esetben is 2500 ft. Ha így megéri nektek, akkor gyertek én még a menyasszonyomat hozom és egy Renault Megane-nal mennénk.
Bécs 2000.április 11. The Cure koncert
Hol lehet jegyet kapni és ki szervez buszt.
1996-ban a TicketExpress a Jókai utcában
mindent megtett azért, hogy egy páran kijussunk.
Nagyon jó koncert volt (bár összehasonlítási alapom nem sok ugyanis eddig ezen az egy Cure koncerten voltam)
Tényleg nem tud valaki onnan való fotókat.
Na, ez jó kérdés. A barátomnak van meg, és azt hallgattam,
azt hiszem, 96-os, és fekete borítója van. Ja, érdekel a
Theatrum October, és persze kazin küldöm az új
The AoD-t, mert hát persze nem álltunk le.
Tényleg, és melyik Darklightot ismered? Csak mert a régiek elég zsérek voltak hangzásilag... Ha érdekel az utolsó (Theatrum October), küldhetek egy kazit. Mikor is lesz új TAoD? Nem mostanában?
Hát bizony, azért feltűnök, nem kell leírni.
Szóval akkor jól sejtettem/sejtettük, ki kicsoda.
A Darklighttól sajnos nem hallottam a legújabbat,
mint ahogy te se az AoD-tól. De ami késik, nem múlik ;-)))
Bár olyan hírek keltek szárnyra, hogy te mostanában nem fogsz felbukkanni a neten, talán mégis. Nos, a KaoTic Prod. mögött ugyan nem én állok, hanem Olivér barátom, én valóban a Darklight-os csóka vagyok (a kettő nem ugyanaz). Én is tudom ám, hogy ki vagy, meg is van a Hymn... EP-tek "originál", a dobosotokkal leveleztem is egy időben.
Régebben a Pecsában is sok Cure ment,de a Borbély óta ennek vége,és ritkán NAGYON ritkán megy.Gruftik cure-osok és darkok is lenn voltak rendesen...most meg......áááááááá.
Talán ha megint lenne Yellow Wave klub.
Van ki emlékszik még erre?
Akinek kell a The Cure - Bloodflowers mp3-ban az dobjon meg egy mailel, meg egy _nagyon_ gyors szervercimmel ahova fel tudom tenni. 90mb, 192kbit.
Hivatalosan Feb 15-en jelenik meg.
Az első lemezük (Wisdom Floats) szintén zseniális, csak
a hangzás és az arányok rosszak. De lélegezhető az
atmoszféra. Az EP-t nem ismerem, de az állítólag
már visszaesés. Aztán földbefordulás.
Egyébként személyedben a KaOtic Prod. vezető személyét
tudhatjuk esetleg (+ Darklight)? Már ezen filózom egy ideje.
www.electro-industrial.org
egy kis onreklam, remelem megbocsatotok.
vegigiolvasva a topicot eszrevettem, hogy emlitettetek jopar kevesbe dark inkabb Industrial zenet... ez nagyon felviditott, keves emberrel talalkozni aki mondjuk legalabb emlites szintjen ismerne pl. a Wumpscot-ot vagy a KMFDM-et.
(a skinny puppy koncert '86-ban volt, errol elolvaskatjatok cevin key beszamolojat (cikket) a fentebb emlitett oldalon)
Adamskij!
Én ismerem a Decoryah-t, a Fall-Dark waters albumuk van meg, nagyszeru lemez! Elotte volt egy albumuk és utána is kijott egy EP, ha jol tudom.
4AD: Throwing muses közül melyik jó ?: én a Hunk papat és a Limbot ismerem. Tanya Donelly is aranyos.David Narcizo meg egyszerüen a világ egyik legjobb dobosa.
Szerintem ebben semmi szégyellnivaló nincs.
Végre eltűnt ez a szemellenzős korszak, és nem is jön
vissza egyhamar. Pl. a Bauhaus és a Moonspell tök jól
megférnek egymás mellett, csakúgy, mint a Sisters és
a Paradise Lost. De egy Die Krupps (Scent) is belefér,
vagy egy DM.
bloodandthunder: már vártam ezt a pillanatot, amikor leesik
a Sopor Aeternus.