Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.06 0 1 682

Ha mély változások állnak be Törökországban, akkor utánuk is. Izrael csatlakozási kérelme is valószínűsíthető, még a szigetországi népszavazás előtt, előszobaként léptek be a Nemzetközösségbe.

Előzmény: Törölt nick (678)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -13 0 681

Szerintem járjál úgy, mint a röhögő hiénák a Roger nyúlban! >:-DD

Előzmény: Fzolee (679)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -13 0 680

Jelenleg az EU tagállamok többsége az Európa Tanácsban elutasította a Brexit határidejének a meghosszabbítását,

tehát november 1-én már nem lesz EU tag Nagy Britannia. A skótok már a kiválásra készülnek. Johnson még

október 19-ig a kilépési megállapodásról akar tárgyalni. Ha nem sikerül, akkor október 20-án lemond. És akkor

felállhat még október végéig gyorsan egy szakértői kormány, akinek mégis megengedik, amennyiben baloldali,

hogy hosszabbítsanak , de Macronék már jobban félnek a britek benntmaradásától, mint ha kilépnek. A választásoktól meg retteg a baloldal, mert a többség ki akar lépni, ezért akarják halogatni, de a további Brexit halogatás az EU-t

fogja destabilizálni, ezért Macronék inkább megszabadulnának a britektől, és Merkel már új Hansa szerződésről

beszélt, a britek lecseréléséről a multi cégeket , a britek helyett más EU tagállamokkal szerződnek, és a briteket

kizárják, a Tesco kurvára meg fogja szívni! >:-DD

Előzmény: Törölt nick (678)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 -1 2 679

Előzmény: The Lazy SwordFish (677)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.06 0 2 678

A parlament megtiltotta a no deal Brexitet, így két lehetőségpük van. A parlament hatályon kívül helyezi ilépési szándékot, vagy új népszavazást írnak ki, akár október 30-ra. Lehet hogy Johnson, lehet hogy más Brexit-párti tory mondta, hogy ha történetesen negatívnak találtatik az EU-n kívüli lét, akár vissza is léphretnek, mondjuk 10 év múlva. Azonban Macron, Merkel és Juncker közölte velük, az nem fog menni legelőrlől kell kezdeniük, tehát a Nyugat-Balkán és Ukrajna után következnek.

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -13 2 677

Szóval a fideszesek szektások, akik az egész normális liberális világ ellen harcolnak, köszönöm, liberális barátom,

a kommunisták is elmegyógyintézetbe küldték a normálisan gondolkodókat, és a hülyéket nevezték normálisnak.

Te is ilyen vagy. Kommunista vagy.

Előzmény: Fzolee (676)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 -1 4 676

Elnezve az itteni alkotasaid, te legalabb ot eve nem vagy semmilyen kapcsolatban a valosaggal... Legfeljebb a te kis alternativ belso vilagoddal, ahol mindenki a szent viktorviktor ellen van...

Előzmény: The Lazy SwordFish (675)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -12 1 675

A valóság a legkeményebb drog, amit ti nekünk okoztatok, hogy csak mi szívjuk. Hát most ellenetek fordítjuk,

genyák! >:-DD

Előzmény: Fzolee (673)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 -1 1 674

Miert akarsz meg jobban kib*szni velunk? :D Nem eleg ide Rees-Mogg, meg Piers Morgan, Borisrol nem is beszelve? :D

Előzmény: Vevegyő (671)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 -1 1 673

Perszepersze... Mondtam mar, h. tedd le a sziput...

Előzmény: The Lazy SwordFish (672)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -12 0 672

Már Macronnak is elege van a britekből. Merkel sem hajlandó tárgyalni, a holland kormányfő már szívesen

fogadja a brit cégeket, tegyék a székhelyüket át Amszterdamba. Új Hansa szerződés lesz, nem én találtam ki, igaz! :-))

Előzmény: Fzolee (669)
Vevegyő Creative Commons License 2019.09.06 -1 1 671

úgy odaküldeném németh szilárdot, hadd tudják meg, hol lakik a jóisten...

:)))

Előzmény: Fzolee (665)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -12 0 670

A Zindex most se bírta ki, hogy ne orbánrezsimNERezzen! >:-DD

Előzmény: martinaxe7 (660)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 0 1 669

Hat nem tudtad, h. buzi leszel tole? Oh, wait...

Előzmény: The Lazy SwordFish (668)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -12 0 668

Ne magadból indulj ki, balliberális! Én iszom, de csak kólafüggő vagyok! >:-D

Előzmény: Fzolee (667)
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 -1 1 667

Persze Tibike... Na hess, szipuzz mashol...

Előzmény: The Lazy SwordFish (666)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -12 0 666

Friss rendkívüli! Az Európai Tanács túlnyomó többsége elutasította a brit kilépés dátumának meghosszabbítását!

Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 0 0 665

Csak, mint lentebb emlitette valaki, az a baj, h. barmit tesz a parlament vagy Boris, valaki biztos hoborogni fog, h. nem errol volt szo... Es ami meg szebb, h. jogosan...

Előzmény: Vevegyő (664)
Vevegyő Creative Commons License 2019.09.06 0 0 664

na ezért utálom a sorozatokat, sosincs végük:

https://444.hu/2019/09/06/brexit-az-ellenzek-nem-szavazza-meg-az-elorehozott-valasztast-johnsonnak-eszeben-sincs-lemondani

A Brexit kezd egy igazán jó sitcomra hasonlítani. Ahogy a tévés vígjátéksorozatokban, úgy itt sem fejlődik semmit a főszereplők karaktere, mindenki stabilan hozza a tőle elvárható figurát. Pénteken például az ellenzéki pártok megállapodtak, hogy október 17-e, a Brexit aktuális, október 31-i határideje előtti utolsó EU-csúcs előtt nem hajlandók megszavazni az előrehozott választások kiírását, míg az éppen Skóciát járó Boris Johnson pedig közölte, hogy esze ágában sincs lemondani addig, amíg nem teljesíti három ígéretét: kilépteti Nagy-Britanniát az EU-ból; egyesíti pártját, amiből éppen a héten rúgott ki 21 lázadó képviselőt, illetve választásokon, amiket kiíratni se tud, legyőzi a Munkáspárt vezérét, Jeremy Corbynt.

Pedig a jelenlegi helyzetben nem igazán látszik más megoldás, mint a kormány lemondása vagy a parlament feloszlatása:

• Johnson elveszítette többségét a parlamentben;
  • amely éppen törvénnyel próbálja megakadályozni, hogy Johnson október 31-én akár megállapodás nélkül is kilépjen az EU-ból.
Fzolee Creative Commons License 2019.09.06 0 0 663

Igy van, az nem fog megtortenni...

Előzmény: Roh Anna (662)
Roh Anna Creative Commons License 2019.09.06 -2 0 662

Egy esetben lenne elfogadható a halasztás. Ha NB garanciát kapna az EU-tól, hogy újratárgyalják a kilépési szerződést záros határidőn belül. Erre azonban nem látok esélyt.

Előzmény: Dr Systole (661)
Dr Systole Creative Commons License 2019.09.06 0 0 661

Node miről is tárgyalna Brüsszelben BJ? Megtrágyalt megállapodásuk van és kizárólag a parlamenten múlik az elfogadása. Ezt nem érti az ucca embere, Lópici Gáspár.

Előzmény: martinaxe7 (660)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.09.06 -2 0 660
Előzmény: Jaka46 (659)
Jaka46 Creative Commons License 2019.09.06 0 0 659
methylcytosine Creative Commons License 2019.09.06 0 0 658

Persze, az erőviszonyok a parlamentben úgy vannak, ahogy irod.

De az EU tényleg mindent megtesz, hogy bentmaradjon UK. És perpillanat az északir határral való gecizés minden, amit az EU meg tud tenni.

Előzmény: 0.5bit (640)
Dr Systole Creative Commons License 2019.09.06 0 0 657

Ez a Gyurcsány nevű ember észrevehetné, hogy BJ mindent megtett eddig is hogy megbukjon, csak a parlament nem hagyja. Ma délutántól pecázni mennek mert a maradék jóidőt (ha az UK esetén egyáltalán van ennek értelme) ki akarják élvezni, a jövő hét meg elég rövid lesz és csak lézengenek a parlamentben, úgyhogy október 15-től lesz nyílik új alkalom a bukásra.

Előzmény: The Lazy SwordFish (655)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -10 0 656

http://www.atv.hu/belfold/20190906-gyurcsany-orban-baratai-sorra-buknak-el-europaban?source=hirforras

A teljes cikk , Gyurcsány szerint Boris Johnson Orbán Viktor barátja, és az előrehozott választás szélsőséges

populizmus, és Európa ellensége az, aki nem akarja az Európai Egyesült Államokat! Ez az Feri, szétvered

az EU-t, köszönjük! >:-DD

Természetesen Strache és Salvini is az egyesült Európa ellensége, és Orbán is bukni fog, és Európai Egyesült

Államok lesz, igen! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :-DDDDDDDD

Előzmény: The Lazy SwordFish (648)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -10 0 655

Friss! Boris Johnson napokon belűl meg fog bukni, ha így folytatja, mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke most az ATV-n!

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -9 0 652

A SSY kartács volt, nem én, én utáltam Barniert eddig is! :-)

Előzmény: Törölt nick (651)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.06 -10 0 650

Helyes, mert akkor Katalónia és Székelyföld is szabad lesz! :-D

Előzmény: Törölt nick (649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!