Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Azt hiszem gondoskodó ösztönből hord haza a macska különféle jószágokat . Ahová hordja , ott az általa gazdának tekintett valaki .
Nem hálátlanok az enyémek , csak meghülyültek mostanában . Vagy unatkoznak , vagy beteg a Mancika (bár semmi baja nem látszik) és ezt érzik rajta , s el akarják távolítani . Mittomén' ... majd rákérdezek a dokinál .
Nem tudom .... majd a doki megmondja kell-e szuri .
Nem kijárósok (a 9.-ről bajos lenne) , én meg vigyázok ...fertőtlenítek , utcai cipőben nem mászkálok a lakásban . Unokám is tudja már , hogy cipő le , papucs fel . Hálisten' sok éve nem voltak betegek .
Az előző gazdámnak 4 hónap kellett, h teljesen leamortizálja az utódomat. Most még ő rúgta ki... Teljesen elment az esze... A kis nővel hetente többször beszéltem telefonon. A karakán, életvidám, szorgos kis nőből két-három hete egy komplett őrült lett... :( Már a legelemibb kiszolgálási feladatokat is zokon vette, annyira ki van készülve a volt munkaadóm stílusától... Ennek köszönhetően már éjszaka is morogva igazítja meg az emberen a takarót, vagy az elcsúszott lábát... (Pedig ez elemi, h ilyesmit kedvesen, gyorsan teljesítünk, legyen bármilyen utálatos is a gondozott) Szóval kapott a jóból a volt gazdám is... Most megint vad keresésben van, érdekes lesz figyelni, h hogyan fog találni újabb áldozatot... Nagyon örülök neki, h nem kaptam meg tőle a kért béremelést... Talán még mindig ott rohadnék... :) Elégtétel ez nekem...
Azért Németországban vagy Svájcban nem mernek ilyen pofátlanul lopni mint nálunk, ahol maga a kormány szervezi meg a korrupciót, nem őket vesztegetik meg a vállalatok, ahogy más országokban szokás.
A fő hátránya, hogy mivel nincs ellenzék annyit lopnak a hatalmon levők amennyit akarnak és a diktátor hülyeségeire korlátlanul lehet pénzt költeni, mint a stadionokra, tudom hogy az Orbán rendszerre is elmondható ez, de nálunk a három kétharmad miatt olyan mintha legális diktatúra lenne, a hatalmon levőknek nincs ellensúlya.