“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Mér, nem ezt látod?:-) A másik részét (nem kizárólag a nőkön múlik a döntés) már lentebb írtam. Azaz, nem a palik miatt nem születik elég gyerek, hanem inkább a nők döntése ez, legalábbis nálunk, ahol ebben a kérdésben kizárólag rajtuk múlik (egy nő mindig találhat faxxt, ami megtermékenyítse). :-))
Bocsáss meg, de sztem ezekben a nagyonnemjóléti társadalmakban nem azért szülnek a nők egy rakat gyereket, mert annyira alfa a pasijuk, hanem mert a szegénység és iskolázatlanság miatt nem igazán foglalkoznak családtervezéssel. Sőt, azt sem tudják, mi az.
:-) Tilccsátok be a ffiakat:-) De csak azokat, akik még tetszenek nektek, mert dominánsabbak, vagy magasabb pozíciójúak nálatok, és képesek vattok kekszuálisan is vonzódni hozzájuk:-) Komolyan nem értem a nők kommunikációját: mintha a pasik azt követelnék, hogy tiltsák be a szexi nőket, mer zavarja üket, és direkt hízlaljunk csatakancákat, akikre senki nem vágyik:-)
A ffiaknak többnyire nincs igényük a női erőfölényre, hát lásd, számtalan főnök-titkárnő, vállalkozó-takinéni kúrást. De a nőknek nem tud megtetszeni olyan ffi, aki alattuk helyezkedik el a rangsorban. Így aztán adódik a konklúzió, hogy azok a társadalmak, amik a ffiakat tolják előre, és a nőket meg le, ott sok "alfahím" lesz a nők számára, akinek szívesen szülnek gyereket. Ahol meg fordítta van, a nőket tolják előre, ott meg megy a szingliskedés, meg a hoválettekaférfiak nyekergés:-) Ez pedig kihat a szaporulatra is, a korábbi beirkából következően. Így aztán megállapíthatjuk, hogy a nők mesterséges 'előretolása' a társadalomban valójában zsákutca a ffi-nő kapcsolatok, és ebből következően a szaporulat terén.
Gondoltam, hogy betiltanád a fogamzásgátlást a nőknek, ezzel tennéd kiszolgáltatottá őket és állati sorba taszítanád megint. Nem csoda, ha a nők meg erre beintenek a férfiaknak. :))
Ezért adtam meg a FB oldalamat, és nem a mail címemet, amire mindenféle vírust is küldözgethetnek ugye ezek az állatkák... Ehh már! Mit tudnak csinálni egy FB oldallal... Árva kutyákat osztok meg rajta többnyire, h gazdit találjanak... Nem posztolok magamről... De mind1... Megértettem.
Hát mivel többnyire felmerül, hogy hiába a nőjóléti társadalom, mega feminizmus, mégis kéne vmi apaszerű, akire közvetlenül is lehetne számítani, nemcsak egy virtuális államapparátus mosolygó bajsza:-) Nos, ebből adódik a konklúzió, hogy azok a társadalmak, ahol inkább rászorulnak a nők a ffiakra, és ebből következően a ffiak kezében van a döntés, jobban prosperálnak szaporulat terén.
Az egész beszélgetés onnan indult, hogy az európai nők nem akarnak szülni, bezzeg Afrikában...
Te azt mondtad, hogy ennek a problémának a megoldását a férfiak kezébe kellene adni, mert akkor biztos, hogy lenne szaporulat. Ezt csak egyféleképpen tudnád elérni.