Most hiába kattintok a feltett képekre, nem nyílnak meg. Nem az ezen az oldalon lévő régiekre gondolok, hanem amiket mások raknak föl mostanában. Ha ráviszem az egeret, ott a kézfej, de hiába nyomok rá, nem történik semmi.
Tegnap még megnyíltak, igaz, hogy visszalépéskor nem a topikba jutottam vissza, hanem az eggyel előbb megnyitott oldalra.
Most Explorellel nézem, elromlott a gépem, a cégesen csak ez van, és nem lehet rá telepíteni semmit.
No, nem kell teljesen elölről, ahogy legutóbb csináltam, úgy még megy. Nem szeretem, ha a kép megnyitása után csak a vissza nyíllal lehet visszajutni a topikba.
Az új fajta megint nem tetszik. Most sem fér rá nekem a kép a képernyőre, a gördítősáv sem működik, nem tudom a kép alját megnézni, marad a CTRL mínusz. Viszont így, ha a topikba visszalépve könnyen olvasható betűméretet akarok, CTRL plusz.
Ezek szerint egy lépésben nem megy. Bár néha látok a fórumon normális képeket is, sőt, időnként gördítősáv is van. Azt vajon hogy csinálják? Lehet, hogy nem tűzrókával?
A feltöltéshez nem kellett lekicsinyíteni? Nekem nem fogadta el.
A kisebből ilyet már sikerült, de nem ez az, amire vágyom. Olyan kellene, ahol maga az ablak is kisebb, mint a képernyő.
Mikor valaki feltesz határozni pl. egy rovart, gyakran előfordul, hogy van rá tippem, de megnézek még a fajról más képeket is, és összehasonlítom a feltettel. Ilyenkor az a jó, ha a tippelt faj képe mellett nyílik meg, amit feltettek, ehhez pedig az a jó, ha az egész ablak kicsi. Régen ez prímán ment, még részletet is ki tudtam nagyítani úgy, hogy közben magát az ablakot összébb húztam. Most ez nem megy, a képet tudom kicsinyíteni, de alatta ott a nagy, fehér, üres ablak.
A képernyőm 1440x900. Ennél kisebb kép kell, a régi tulajdonképpen pont jó volt. Legyen mondjuk 600x800. És fehér alátétmező nélkül, csak tiszta képet szeretnék, ha már a kívánságoknál tartunk.