Panaszkodtam már itt az erőtlen vivarom miatt, akkor azt tanácsoltátok hogy csináltassak egy rendes diagnosztikát. Hàt megtörtént. Opel szervizben maszekban megnézték hiperszuper géppel és bizony SEMMI!
Elektronikusan tökéletes s gép. Minden érték OK, minden elektromos kütyü (jeladó,érzékelő...) jó.
A villanyász szerint talán a vezérműszíjat rakták fel egy-két fog elcsúszással.
Szerintetek lehetséges ez?
Előzmény: Vivaro 1.9dti vezérműszíjcsere óta erőtlen,2400tól kezd húzni. Pöccre indul,nem füstöl...
NA végre meg csináltam sok autó szerelőt hiába kérdeztem mind azzal jött vigyem be és majd 5 ez ki olvassa érdekes már anélkül meg áll az élet vagy csak kell nekik is a lóvé na mindegy de azért voltak jó indulatúak is meg persze itt ti is adtatok ötleteket amit köszönök .Ha valaki nem tudnál én voltam az akinek az autója be indult de le is állt . a következőt tetem hátha valakinek jól jön még ez az infó A közös nyomó csővőn ami van a végén nyomás szabályzó a neve mondták csere ami nem kevés mivel át engedte nem tartotta meg a nyomást így szét szedtem és meg nyújtogattam a rugót legalább 1cm ere nagyobb mint amilyen volt rögtön nagyobbat tudod nyomni ami el zárt de a kicsi nyomó csöveket is ki fújtam így a kettő egyben csodákat művelt nekem szépen jár és megy .REMÉLEM VALAKINEK HASZNOS TANÁCS LESZ MÉG VALAMIKOR ÜDV SRÁCOK .
Tehát a vezető oldali főkapcsolót is szétszedtem(leakartam forrasztani az érintkezéseket itt is)csak közben megnéztem mivan alatta,a kapcsoló két lábánál elvolt égve a forrasztás.Újraforrasztottam és minden OK.Gondolom a sok nyomkodástól meglazul és elég v gyárilag gyenge.Köszönöm szépen a segítséget Srácok!
A közös nyomora gondoltál ami bal oldalon található ÉS fűgólegesen megy bele ....HŰM köszönöm már ezzel is sokat segéltél legalább aszt nem vetetik meg velem.
közvetlen a jobb oldali ablakmotornál(pólusainál) tápfesszel próbáltad direktben a motort? egyébként a jobb oldali motor, alaphelyzetben, a bal oldalról is irányítható jobb oldali ablak kapcsoló, nyugalmi érintkezőin kap feszkót, még van olyan hogy a (miltax) kapcsoló elromlik, volt vivarómnál például
Helló,
Megpróbáltam a forrasztást,de semmi változás.Mielőtt nekilattam,megfordítottam az alaplapot,le is gördült az ablak.de tovább semmi.Valahogy nemjut el az áram a másik polushoz.csak nemtom hogyan kellene leellenőrizni.
helló.
vedd fel a kapcsolatot vargamunkával (budapest és környéke) vagy vanyekkal (pécs környéke) ők a mesterek, visszább találsz telefonszámot, ha nincsenek valami "projektben segítenek neked, remélem a fiúk nem veszik le a fejem, hogy reklámozom őket
HELLÓ NEKEM VOLT EGY PROBLÉMÁM A JOBB OLDALI ABLAK NEM JŐTT LE FEL HÚZNI FEL BIRTA MIKKOR LE BONTOTTAM ÉS DIREKTRŐL KAPÓT ÁRAMOT DE NEM IS EZ A LÉNYEG HANEM FELŐLEM TEHÁT A SOFŐR FELŐL GONDOLTAM MEG HALT A KAPCSOLOM ASZT KI CSERÉLTEM ÉS AZÓTA IS NYUGSZIK ......
MÉG A NYOMÁSTARTÓ SZELEPRE IS GONDOLTAM DE NEM TUDOM MIT TESZ AZ HA NEM JÓ ILYEN JELE LENNE ANNAK IS BE INDUL DE ALACSONY A FORDULATA MAJD EGY PERC VAGY MÉG ANNYI SE ÉS LE ÁLL MAJD 2X3 SZÓR RÁ IZZÍTOK BE INDUL DE MEGINT LE ÁLL HA ESETLEG VALAKI TAPASZTALT MÁR ILYESMIT MEG KŐ-SZŐNÉM HA SEGÍTENÉTEK ÜDV MINDENKINEK..
KÖSZI HÁT NEM ÉG AKKOR AZ LESZ de be indul és kb 1 perc és szép lassan esik vissza a fordulat majd meg áll valami gázolaj fogyás lehet az oka. de hogy oszt hol .
Renault Trafic 2002-es 1.9 dci-m van, problémám, hogy 1500-2000-es fordulaton gázadásnál az egész autó rezonál, olvastam, hogy másoknál is volt hasonló jelenség, de a hiba okát senki nem írta le egyértelműen. Elvittem márkaszervízbe diagnosztikára, ott azt mondták, hogy az alsó motortartó bak az oka, később szétszedtük, de az alkatrésznek semmi baja. Valami ötlet?
Köszi a gyors választ,az tényleg korrekt,egyszer énis ráállok a témára:)!
Nemtudnátok segíteni el. ablakemelő problémában?Először csak a vezetői oldalról nem működött a jobb oldali,de mostmár onnan sem,fenti pozicióban maradt.levettem az ajtóburkolatot,felfele megmozdul a motor,de lefele megsem moccan.bizt-t,kábeleket átnéztem,nemtom mi lehet.köszönöm,
Ugy tudom,hogy 3 lépcsőben tuningolja KC a 101le motort.~130le,~140le és ~155le.Az első kettőnél csak szoftver csere,de a harmadiknál már az nem elég és csak olyan motort csinál erre ami még nincs széthajtva.Én csak ajánlani tudom az első lépcső is sokat dob a rugalmasságon előzésnél és fogyasztásban.