Épp készültem volna jegyet venni. Már másodszor marad el Joey. Volt az A38-on 2005 júliusában, majd Veszprémben 2006 augusztusban.
Ezután visszajött volna 2006 októberre - elmaradt. Most is - elmaradt. Négyből kettő.
Jó, 1993-ban Siófokon is szépen nyomta John McLaughlinnal.
Magyar Termék:
Vas Bence szervezi a november 8-9-i big band találkozóra egy Hammond szakosztály vendéxereplését!
Olyan Jimmy Smith, Joey-módra. Az új FMH-ban, ingyenesen. Kismillió big band szombat és vasárnap délutántól késő estig. Lesz köztük 4-5, amelynél rendhagyó módon egy plusz hanxeres fog vendégeskedni 1-2 számban, természetesen a színpadra telepített B3-mal. (A100/145). A beugró orgonisták: Vas Bence, Hegedűs Gábor, Sóós Norbi, jómagam.
Ezenkívül dél,- kora délután egy másik teremben egy másik B3 összeállításon orgonabemutatót tartunk. Még nem döntöttem el hogy A100 vagy A101/142 legyen az eszköze.
off. Amikor Picibácsinál kipróbáltam a V-Pianót, ott döbbenetesen szólt. Nekem nagyon bejött ez a mintavételezésen túli modellezéses hangja. Na most a fejhallgatóban a zajban csak csattogott. Ebben a kakofóniában mindent a szemnek semmit a fülnek :-)
Hp 2800,3800, fp sorozat 20 éves konstrukcioja a Rolandnak, de a zongora mechanika
a billentyű alatt elhelyezkedő kalapács talán az egyik legjobb konstrukciojuk volt .
A kalapács végén ólom nehezék volt /Eu-ban nem használható/ az ujakon müanyag suly pilinckázik amely közel sem egyenértékű A legujabbakat amit az Olaszok raknak össze nekik , abban meg a Fatar . Sokat a hanghoz sem tettek hozzá, ebbe is volt metronom,felvételi lehetöség, és a két 20cm hangszoró mely orgona,string hangoknál meglebegteti a gatyád szárát.
Csatornáznak, azért van ez a fennakadás. A következő hozzászólásodra megjelenik az előző. Elég csak 1db. karakter, pl. egy pont elküldése is ehhez, ahogy korábban írtam Trambinak.
Javítsatok ki, ha nem így van, emlékeim szerint az ilyen happeningeken rendelt termékekre szoktak engedményt is adni. Most mintha ez kimaradt volna.
Más: OFF: Rettenet mennyiségű "zongorát" láttam, el lehetett volna falazni vele a csarnokot. 10 körüli darabot kipróbáltam, de vagy a hely zajossága, vagy a fejhallgató hiányossága volt, egyik sem ragadott magával, -persze én is inkább Hammondos ügyben mentem oda-miért is? . Az én roncsból felélesztett fillérekért vett HP2800 zongorám nem sokban marad el a soxázezres daraboktól.
Az index mig ingyenes /nem sokáig állitólag/ addig szivathat tiszta szivvel, max egy két müködtető, nöi felmenői ágát emlegethetjük jelzös szerkezettel
más
A statisztika szerint Hangfoglaláson 47 ezren voltak jelen , ami szerintem nem is egy kicsi szám ahhoz képest hogy a forgalmazok szerint érdektelenség jellemzi a piacot. Hogy mennyi lesz ebből potenciális vevő mondjuk nem tudható. Én inkább a gitáros standokon láttam "átszellemült" arcokat , de valahogy a csoda ott is váratot magásra ,pedig volt kint saját magát felhangoló gitár is ...
A billentyüs hangszereknél , a kiséretes, az egyszemélyes zenekar , és softver szinti image volt elötérbe, az eladásnál állitolag ezek a dominánsok vagy mik ....
Aki meg "réteg" hangszerre vágyik az meg menjen Mosonmagyarováron tul, ahogy elödeink tették
Mostanában milyen jó ez a felület ugye? Ha következő hozzászólásként akár csak egy pöttyöcskét, pontot elküldesz, akkor is látni fogod hogy nem a falra hánytad a... mit is? :-)
Tényleg alig volt néznivaló a HF-on. Még jó hogy nem kértek belépőt!
Joeyból tényleg hiányzik az az őserő ami a kilncvenes években jellemezte. Helyette méretes derékkerületre váltott nagyon sajnálatosan.
De örülök hogy neked is megér 10 ajrót hogy jelen lehessünk, hátha vigaszt kapunk a korábbi rossz MűPa emlékeinkre.
Az egyik kollega vidékről hozott fel nekem egy CASIO Cz1 öskövületet a 80as évekből és a Syma elött találkoztunk.Sikerült leparkolnom is , igy gondoltam mult évben is voltam gyerünk nézzük meg a felhozatalt a hangfoglaláson Az volt az érzésem mint ha egy évvel ezelötti kiállitást láttam volna ,talán még szegényesebben is . Ismerös forgalmazoktól kérdésemre hogy most mi van , a jól bevált szöveget kaptam a gazdasági válság, érdektelenség . Mindenesetre megnyugtattam öket , hogy az igazi gazdasági válság csak most kezdödik szerintem.
A Premecz müvész úrat nem láttam , de a XK3, XK3c meg volt nekem is , és magamnak azt a következtetést vontam le hogy ne kezdjem összehasonlitgatni a tg-s hangszerrel
Más
Magán véleményem , Joey De Francesco jól képzett , tanult zenész. Megtanulta a szakmát talán tulságosan is , és nekem néha hiányzik belőle az őserő /a kisugárzás szótól kileveledzem de az is hiányzik legalábbis nekem / És Uram bocsá vannak zenéi ami nekem pl dög unalom tud lenni
De három ezer forintott megér hogy fikázhassam a hangositást Szabó Péter hangositási fönököt ,
és elmondhassam hogy az én orgonáim kategoriákkal jobban szólnának ...
És most már biztos hogy öskövület vagyok, mert a jogtiszta Windows 8-at 24 nap vajudás után
letöröltem , és a primitiv XP-telepitettem , és ujra müködik az internet. Az indapass meg továbbra is az agyamra megy. Éljen és virágozzék a töretlen fejlödés, még ha hűlyére vesznek is ....