No! Mik nem vannak! Kihozták a VB3 műlaciját egy dobozba?! Csinálhatták volna már teljesre is, azaz a komplett mű-hammondot is beleépítve mint orgonamodul. A neve elég furcsa és a kinézete is, de legalább van így ellenfele a Ventillatornak és a Boss RT20-nak is. :)
Sajna eladó sorba került egyik nagy kedvenc hangszerem, egy Roland VR-760 (V-Combo) még az igazi, jó öreg eredeti. Egy SRX 07 Ultimate Keys kártya is van benne.
A keverőpult mellett álltunk, az első két számnál a fiuk keresgélték az arányokat, főleg Gilian mikrofonjánál. Valóban lehetett volna jobb is... A Hammond úgy szólt, ahogy Airy beállította, persze nem Lord apánk hangszinei, de azt gondolom nem is volt a célja hogy úgy szóljon. Ez nem AZ A DP. ez már egy másik, más a gitár,más a billenytyű, csak a számok a régiek.
Mindent egybevetve profik, profi módon, a közönség vette a lapot és a zenészek is jól érezték magukat. Kell ennél több??
Na a környzet, az viszont valóban katasztrofális volt...
Úgy jött ki a lépés, hogy nem volt jobb dolgom :) és milyen jól jött ki!
Baráti társaság, szűk hely, viszont kellemetlen forróság, de mindez feledésbe merült. Az Organism trio (akik most 5-en voltak) brilliáns koncertet adtak. Mind a saját, mind az ismert standardok nagyon jók, már felfedezni a saját stílust. A Hammond remekelt, aki mögötte ült úgyszintén. Nem emelnék ki külön senkit. Az ének üdítően lopózott be az instrumentális zenébe, a fuvola új színt adott. A gitár, dob ott van, ahol kell, látszik sokat gyakorolnak. Köszönöm nekik ezt az estét.
Az 1,67 trió volt a 2. etap. Tehtube teljes lendülettel uralta a Hammondot, ha magam választhattam volna a műsort, kb. ez lett volna a végeredmény. trio ez is, az is, de egy kicsit másabb. Az örömzene jött át. Néha az 1/3 triónak kellett egy kis utasítás, de ez csak feldobta a hangulatot.
Szép volt, jó volt, még sok ilyet!!!!!!!
(a fotóim teljesen használhatatlanok, a telefonom okosabb volt, mint én, de sokan fényképeztek, hátha vki feldobja őket a fórumra)
Szóval ha valakinek nincs ma jobb dolga, szeretettel várjuk a VI. Izabella u. 83 alatti sörözőben Vas Bencével 8-tól 10-ig. Lesz ott B3 és B3 trió, nem is egy! (1,67)
Én is hallottam őket egy botrányos koncerten a BNV A-pavilonjában. Csak állóhelyek voltak, a hodály zengett a visszhangtól, nagy csalódás volt (nem a zene, hanem a szervezés).
Igen a szokásos. Ezt a guglifordítósat is küldi a török.
Szegény nénikém, házmesterem, kutyám, csirkém, tubifexem,...... (a kívánt rész behelyettesítendő) megbetegedett és a kórházi ápolására kell sürgősen a pénz, csak azért adom el gyorsan és ár alatt :-)
Ezt a levelet Magyar ip cimről irták , Debrecen környékéről /utána nyultam a szolgáltatónál/
válasz a B3 hirdetésre
Hello,
Az elem továbbra is eladó, és 100%-ban eredeti. A termék jó állapotban van. Vettem a terméket,amikor dolgoztam Budapesten két évig, mint írnok egy csereprogramot. A csereprogram vége, és itt vagyok Angliában. Én értékesítési, mert azt szeretnénk, hogy a kifizetést egy új autót, és azt akarom, hogy eladja a Magyarországot, mert úgy vette, és azt minden a papírokat. Annak érdekében, hogy a folyamat az értékesítés, akkor használja a hajózási társaság, és akkor mindent elintéz. Sajnálom, de ezaz eladás a vészhelyzet, árulok, mert azt kell, hogy a kifizetést a két hét az autómat, és nem akaromelveszíteni ezt a kocsit. Ha tényleg vásárolni cikkem tudassa velem a lehető leghamarabb, de kérem, nem kínálnak nevetséges veszít az időmet, hogy tegyen javaslatot, és nem azért, mert az idő fogy egy kicsit rövid nekem, és egy gyors eladó van szükség. Lehet továbbra angolul? köszönöm