Szoktam olyat csinálni, hogy a legszebb virágos képekből néhányat nem zárok be "odaát", csak leminuszolom. Aztán amikor a kedvesem ráér, csak ezeket mutatom meg neki. Ezt "visszagombos" módszernél sztem nem lehet megtenni.
Ez. Amelyik hagyományosan van feltéve, azt nem nagyon érdemes nagyítani.
Ez is visszalépős. Az az igazi, ha a topik is megmarad. Engem legalábbis bosszant, ha folyton vissza kell lépkedni. Pláne, ha több kép is van, bár ilyenkor csak egyre kattintok rá, a többire már nem abban a hozzászólásban.
Bizony, ahogy Nóra mondja - ez nem ugyanaz. A 1158-ban klikkelésre csak a közepes kép jön fel, és eldöntheted, hogy bezárod vagy ráklikkelve feljön a nagy kép. Hogy ezt a fület be szabad zárni (és nem hullsz ki a topicból), ez már ízlés dolga, ezt mi hárman ár megbeszéltük.
"Odaát" valaki kifejezetten ideges lett a topicból való kihulláskor (amikor bezárta a nagy képet).
Nekem ez a változat tetszik a legjobban. Bent maradok a topikban, ha akarom, még jobban felnagyítom a képet, ha nem akarom, nem. Az automatikusan nagyított, topikra terpeszkedő verziót túl erőszakosnak érzem. Ha sejtem, hogy olyan, inkább rá sem kattintok.