Keresés

Részletes keresés

Nogo Creative Commons License 2013.04.10 0 0 12341

BOHUS autószerviz és autósbolt, francia autók szervize. Hivatalnok utca 14, a könyvtár mellett. Merem ajánlani.

Előzmény: sanda balázs (12340)
sanda balázs Creative Commons License 2013.04.10 0 0 12340

elnézést nem találtam más topicot:

megbízható maszek Peugeot szerviz Érden, vagy a környékén hol van?

Nem szakszervíz kell, mert Ők a legkisebb rozsdás csavarnál is kicserélnék az egészet...

csélcsap füzike Creative Commons License 2013.04.09 0 0 12339

1. Rosszul tudod. Az aláírások gyűjtése a Civil Érdek FB oldalán indult el, teljes egészében "Meggyes" kezdeményezés.

2. Csináld meg, hajrá !

Előzmény: ügyefogyottérdi (12337)
riminyák Creative Commons License 2013.04.09 0 0 12338

Végre javítják a Tárnoki utat!

Ami bosszantó! Az elkerülő utak szinte járatatlanok, jórészük nem a mostani csatornázás miatt. A csatorna régi, az út pocsék, azért mert sokhelyen aszfalt volt az istenadta, ez viszont éles peremü mély gödröket eredményez, gödröket amely sürün egymás mellett sorakoznak!

Kicsit nagyobb figyelmet!

Megkérdezem ismét, a közterület fenntartó mit csinál? Lehet csatorna zutáni javításokat, akkor meg mit csinál a csatornát készítő amelyik köteles (lenne) helyreállítani?

Hogy is van ez? Ki fizet, kinek miért stb...szerződések, ellenőrzés...a többit már nem is kérdezem!

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.09 0 0 12337

Kicsit pontosítok,de nem baxtatásból. Ezt a szolisok csinálják, azt mondta a megyesekhez közel álló valaki.

Azért egy papír alapú aláírás gyűjtés is kellene,mert olyan,aki még a TV távkapcsolóhoz is analfabéta,az ez meg sem érti és nem is tudja,hogy van ilyen. Mindenki elhiheti, hogy sokan vannak ilyenek. A település lakosságának legalább az 1/4 része.Én nem hidtem el,de sajna ez a helyzet.

Nos ezért kellene olyan igazán ide szerveződött papíros petíciós aláírás gyűjtés.De mondjuk abban valami kitételt is bele kébne foglalni,mert csak,hogy követeljük,meg kérjük. Hát arra biza a nagyúr és a segédje csak annyit tesz megrándítja a vállát és azt mondja, hogy követeljék,meg kérjék és .......azt lehet. Ha azonban a papír alapú az idősek,meg az Érdre csak aludni járó itt lakók kezébe is bele lesz nyomva és aláírásukat is adják azon, na arra majd 2014-ben is ha újra felemlegetésre kerül a dolog emlékezni fognak. Ja és a petícióban aha nem teljesítik,akkor......kitételt is bele kell tenni,mert úgy komolyan is veszik ha sok ezren aláírjuk.

Ez már kényszer is lehet. ha kell a saját magunk érdekében zsarolás is.Már minden eszközt meg kell ragadni,az életünkért, a gyerekeinkért, a vagyonunkért.

Ha azonban a többség még mindíg csak tárgyalgat,akkor a nagyok addig a zsebüket tömik gátlástalanúl és amikor elköszönnek és csak az üres kincstárat hagyják,akkor vakarhatja majd a fejét a nép és döbben rá majd,hogy újra a saját zsebébe kell nyúlni, azok akik meg a kincstárat kiürítették röhögnek a markukba és azt fogják nyomni, hogy ti akartátok, hogy félre álljunk, tessék most tiétek a pálya.

Előzmény: ÖregMackó (12336)
ÖregMackó Creative Commons License 2013.04.08 0 0 12336
Előzmény: ÖregMackó (12335)
ÖregMackó Creative Commons License 2013.04.08 0 0 12335
Itt lehet petíciót aláírni. Igaz a meggyesek csinálták de van mikor az ember az ördöggel is szövetkezik saját érdekében. Terjesszétek, osszátok.http://www.peticiok.com/tiltakozunk_az_erdi_utak_allapota_miattÖregMackó
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.07 0 0 12334

Na itt látható egy fórumozó aki nem csak szájával ötletel, hanem le is tett valamit írásos formában.

Azonban ez csak akkor ér valamit, ha egy törvényesített gyakorlatban is megvalósítható kézzel személyek által sk. (érdi írni tudók által X jelzéssel is szignálható) aláírandó aláírásgyűjtő ívvé alakul át és úgy,mint a helyi megélhetési képviselők gyűjteni megy pár ember fizikálisan

Gondolom hasonlóan,mint a helyi 13-nak nekik sem kell majd az aláírásgyűjtés idejére közterületfoglalási engedély és természetesen a helyhasználat is ingyenes lesz.

Előzmény: NaLáÉr (12332)
nagydajab Creative Commons License 2013.04.06 0 0 12333

Egy kép az Érdi utakról:

NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.05 0 0 12332

ügyefogyottérdiválasz | vissza a topikba 2013.04.04 19:09:31 © (12326)

tessék szentesítetni az aláírási íveket,meg párat sokszorosítani és aztán megszervezhetjük.

Apropó a most feltörekvő jövő politikai helyi erőinek is itt volna ebben az ötletben is a lehetőség.

Előzmény: NaLáÉr (12324)

Tehát: volt egy ötletem, s látva a reagálást, megírtam amit alá lehetne írni

ÚTJAINKÉRT

Közismert Érd tarthatatlan  közlekedési-, lletve úthelyzete.

Ennek ellenére a városvezetés az ezzel kapcsolatban beszedett pénzt sem fordítja az áldatlan állapotok felszámolására.

Ezért követeljük, hogy a közlekedéshez, járműveinkhez kapcsolódó adóforintjankat kötelezően, hatékonyan és ellenőrizhetően fordítsák útjaink karbantartására, új utak építésére, a lakosság ezzel kapcsolatos tevékenységének támogatására!

NÉV                                     CÍM                                    ALÁÍRÁS

......................................      .........................................            .....................................

Előzmény: ügyefogyottérdi (12326)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.05 0 0 12331

Kedves vén medve(ugye gondolom ffi vagy?)

én nem foglak meggyőzni,mert valószínűleg sem kosztpénzt nem kell beosztanod,és a csekkeket sem igen neked kell feladnod a postán, illetve a gyereket sem te cügölöd a kezedben a sáros utcán.

Mondcsak tán nem a seggg szomszédja vagy véletlenűl,mert akkor értem, hogy meg kell győzzelek a választás fontosságáról.

Én nem akarok,sőtt egyáltalán szándékom sincs az önkormányzat hatalmaskodása közelébe sem kerülni,mert véleményem szerint nem fotográfus meg fogtechnikus-teniszedző stb. szakmai múlttal rendelkező egyéneknek kéne itt irányítani, hanem az azt tanult szakembereknek,akik nem bosszúból és mértéktelen haszonszerzésből kiindúlva teszik a dolgukat.

Ha meg sérti azt a mimóza lelkedet az, hogy leparasztozom a sok lapító kibicet, hát akkor azt mondom csak azt kapja vissza az elkeseredett szenvedőtől,amit 2010 őszén adott.

Szóval ha van eszed és gondolkodni is tudsz akkor nem igen hiszem, hogy meg kell győzzelek, ha meg nincs akkor kár minden szóért,nem foglak babusgatni. Minden  tisztességes magyar embernek tudonia kell a kötelességét magadért és magyar embertársaidért, ha nem akkor nem való ebbe az országba.

Előzmény: ÖregMackó (12330)
ÖregMackó Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12330

Kedves ügyefogyottérdi! Ezzel a stilussal csak azt éred el, hogy aki ingadozó és kétségeket táplál az egész választás iránt, legfőként a választás utáni következményekről van rossz emléke, Téged olvasva hányingert is kap és lekapcsolja még a számitógépet is. Nem szeretném ha a hozzád hasonlók kapnának egy kicsike hatalmat is az önkormányzatban. Ne gorombáskodj és ironizálj, hanem győzzél meg arról hogy érdemes elmenni. Főleg az "érdi parasztokat"

ÖregMackó

Előzmény: ügyefogyottérdi (12325)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12329

Ha ezen múlik, teszek az ügy érdekében..............és fogok is.

Eddig nem folt foganatja a dolognak. Ha valaki tett ez ügy érdekében, az én voltam.

Igaz......kezdek bele fáradni.

Az IGAZSÁG HAL MEG UTOLJÁRA!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12328

Sajnálom őket..................

Előzmény: ügyefogyottérdi (12325)
bugadoktor Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12327

Bocsánat az OFF-ért!

Néhány hete, a szemétszállító cégek váltásával kapcsolatban, ezt írtam:

bugadoktor

válasz | vissza a topikba

2013.03.09 08:06:35 © (12271)

Szóval, csak átfestik a cégtáblát? Mi fog a lakosok részére, változni ezen kívül?

Tudod, régen, ha nem ment egy kupi, akkor nem a cégtáblát változtatták meg, hanem kicserélték a személyzetet.

A Szerkesztő úr válasza, (kiemelés tőlem):

xy333

válasz | vissza a topikba

2013.03.09 08:10:55 © (12273)

Szerintem ki lesz cserélve a személyzet, mármint a vezetés, ez nyilvánvaló. Nem a kukásautón lógó emberektől függött a szolgáltatás minősége, hanem a vezetőségen. Azon, hogyan szervezték meg a munkát, lecseszték-e a lakossági panaszok után a vétkeseket stb. Hogy a te hasonlatodnál maradjak: itt a kurvák a vezetők voltak...

A legfrissebb Érdi Újságban, egy közleményt jelentetett meg, az új cég elérhetőségeivel együtt.

Az egyik illetékes közzétett e-mail címe: pato.simon@eth-erd.hu.

A nevezett úr az Érd-Kom Kft-nél is vezető volt.

Akkor?

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12326

tessék szentesítetni az aláírási íveket,meg párat sokszorosítani és aztán megszervezhetjük.

Apropó a most feltörekvő jövő politikai helyi erőinek is itt volna ebben az ötletben is a lehetőség.

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12325

"Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál."

Sajnos annyi kis esze sincs az érdi népnek,mert aztat fogja megint mondani,hogy KIRE SZAVAZZAK a fideszre,vagy az mszmp-re.

Meg olyan nyilatkozatot is kimondanak, hogy nem megyek el szavazni,mert nincs ilyen,vagy olyan szervezetnek az indulója,pedig ez csak az az igazság ebből, hogy a lusta volt a parasztja elmenni szavazni.

Szóval a fidiszes helyi szavazó bázis akkor is el fog menni bármikor a 13-nak szavazni, ha cigángyerek hullik az égből,a többi lusta meg azt várja, hogy majd a másik megoldja helyette.

Előzmény: Törölt nick (12323)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12324

Polgártársak!

Út-ügyben egy igazi "polgári" javalattal élnék: állampolgári jogon kérjük, követeljük, hogy azt a pénzt, adót amit közlekedéshez, autóhoz köthetően az érdiektől beszednek -különös tekintettel gk-adó, átírás-, kötelezően fordítsák a helyi utak építésére, karbantartására.

Na, ki kezdi gyűjteni az utcabeli aláírásokat?!...

Vagy ennyit nem ér az egész?!

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12323

Teljesen mindegy, fő, avagy mellék út......egyik rosszabb, mint a másik.

Kíváncsi volnék, ha ne adj ég baleset történne ez okból kifolyólag, akkor ki-kire mutogatna?

Városvezetőink urai a helyzetnek.....semmittevésből és hazugságokból jelesre vizsgáztak.

Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál.

Kevés embere elégedett, az itt uralkodó állapotok miatt.

Előzmény: tomsojer (12322)
tomsojer Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12322

Felajánlhatnánk érdet idén a Párizs-Dakar rallye új színhelyeként.

Nem kellene átvinni a sok európainak a "nagyvizen" a sportszerét, csak letérnek

az M7-ről és pariban a mellék-,  (vagy akár némelyik fő-) utcában elindulnának délnek

és Bagoly-Pacsirta-Páva utcán ki, majd vissza északnak a Szajkó utcán:)

(viccként írtam, de sajnos van mögötte igazság) 

Előzmény: X ANTI (12318)
riminyák Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12321

A magyar forradalmár csapat faragja a fát, hagyjuk szegény székelyeket, oszt készül belőle valami...

Előbb még karót sejtet, oszt ahogy csapkodják a fejszét nő a forgács bameg ez sem sikerült...

Méghogy nem! Pont ezt akartuk csinálni, sikertörténet már megint...mint mindig...

riminyák Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12320

Egyre jobban érdekel(ne) milyen tervek alapján készül a csatornázás. A tervek, a költségvetés meg hasolók...

Soha nem fogjuk megtudni!

Vannak elképzeléseim...letagadnák!

ÖregMackó Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12319
Nem ide tartozik de egyszer szeretném megérni, hogy legyen kire és ne "kire nem" kelljen szavazni. Vagy hiú álom?ÖregMackó
Előzmény: ügyefogyottérdi (12316)
X ANTI Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12318

Vagy otthon kalandtúra szervezéssel foglalkozik. Ott kiűzik őket elhagyatott külszini fejtésekhez. Itt városi "terepen" tudnának csapatni élesben.

Előzmény: Törölt nick (12317)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12317

Hirdetik Érd jó hírét!

Következtetek abból, hogy ma egy angol rendszámú autóból kiszálló idős úriember fotózta a Szovátai úton lévő gödröket.

Valószínű még nem találkozott  hasonló utakkal, mint itt vannak.

Gratulálunk azért, hogy itt tartunk!

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12316

Már más fórum topicban is olvastan a most idézendő pár szót.

"tetszettek volna meggondolni 2010 októberében a választáskor"

Nos kezdem azt mondani, hogy most az egyszer ez igaz és Én tanutam a magam kárára. Nem voltam szavazni,de most fogom tudni,hogy kire nem,mert el fogok menni amikor lesz választás. Nagyon durva tanulópénzt fizettem én is,amikor lusta voltam 2010-ben.

Javaslom a sorstársaimnak is tegyék majd ezt.

Előzmény: Törölt nick (12315)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12315

No igen.....meg közpénzből terepjáró, mert nekünk jár az.

Ingyen üzemanyag, biztosítás, javítás, gépjármű adó....stb....Mit számít az, milyen az út.

Várhatóan 53.700 ft-ot fizetek ki a héten futómű felújításra.  Ha valaki lassan közlekedik, az én vagyok, de így is tönkremegy idővel.

Kátyúból ki, kátyúba be, függetlenül attól, hol közlekedsz.

Most nincs autóm így sétálok ami egészséges, csak éppen bokáig sárosan érek a buszhoz.

Elszomorító ez az egész és egy kis remény sincs arra, hogy valami változzon jó irányba.

De virágzik........

Szánalmas!

Előzmény: X ANTI (12314)
X ANTI Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12314

Hummer vagy PSZH kell és más színben látszik az érdi úthelyzet. Vagy olyan soklábú, mint amivel a TEK jaszkarizik.

Előzmény: Törölt nick (12312)
riminyák Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12313

Aszongya, az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni. 

Magyarul legyen  kiskocsink oszt kapjuk fel a vállunkra, aztán gyí!

Előzmény: Törölt nick (12312)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12312

Egy a sok közül, amin nem lehet közlekedni.

A Bajcsyról már nincs egy normális út, ami átvezetne a Lőcsire, Szovátaira.

A Daróci egy nagy rakás kaki, a Tárnoki szintén, a Sóskútin ugyan nem csatornáztak, de az már évek óta járhatalan.

Kátyú- kátyú hátán.

A Szovátai úton, lefelé vezető szakaszán szinte az összes cstornabekötésnél megsüllyedt az aszfalt. Balesetveszélyes!

A mellékutcákról ne is beszéljünk.

Előzmény: mennyország (12311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!