Ennek ellenére a városvezetés az ezzel kapcsolatban beszedett pénzt sem fordítja az áldatlan állapotok felszámolására.
Ezért követeljük, hogy a közlekedéshez, járműveinkhez kapcsolódó adóforintjankat kötelezően, hatékonyan és ellenőrizhetően fordítsák útjaink karbantartására, új utak építésére, a lakosság ezzel kapcsolatos tevékenységének támogatására!
én nem foglak meggyőzni,mert valószínűleg sem kosztpénzt nem kell beosztanod,és a csekkeket sem igen neked kell feladnod a postán, illetve a gyereket sem te cügölöd a kezedben a sáros utcán.
Mondcsak tán nem a seggg szomszédja vagy véletlenűl,mert akkor értem, hogy meg kell győzzelek a választás fontosságáról.
Én nem akarok,sőtt egyáltalán szándékom sincs az önkormányzat hatalmaskodása közelébe sem kerülni,mert véleményem szerint nem fotográfus meg fogtechnikus-teniszedző stb. szakmai múlttal rendelkező egyéneknek kéne itt irányítani, hanem az azt tanult szakembereknek,akik nem bosszúból és mértéktelen haszonszerzésből kiindúlva teszik a dolgukat.
Ha meg sérti azt a mimóza lelkedet az, hogy leparasztozom a sok lapító kibicet, hát akkor azt mondom csak azt kapja vissza az elkeseredett szenvedőtől,amit 2010 őszén adott.
Szóval ha van eszed és gondolkodni is tudsz akkor nem igen hiszem, hogy meg kell győzzelek, ha meg nincs akkor kár minden szóért,nem foglak babusgatni. Minden tisztességes magyar embernek tudonia kell a kötelességét magadért és magyar embertársaidért, ha nem akkor nem való ebbe az országba.
Kedves ügyefogyottérdi! Ezzel a stilussal csak azt éred el, hogy aki ingadozó és kétségeket táplál az egész választás iránt, legfőként a választás utáni következményekről van rossz emléke, Téged olvasva hányingert is kap és lekapcsolja még a számitógépet is. Nem szeretném ha a hozzád hasonlók kapnának egy kicsike hatalmat is az önkormányzatban. Ne gorombáskodj és ironizálj, hanem győzzél meg arról hogy érdemes elmenni. Főleg az "érdi parasztokat"
Szerintem ki lesz cserélve a személyzet, mármint a vezetés, ez nyilvánvaló. Nem a kukásautón lógó emberektől függött a szolgáltatás minősége, hanem a vezetőségen. Azon, hogyan szervezték meg a munkát, lecseszték-e a lakossági panaszok után a vétkeseket stb. Hogy a te hasonlatodnál maradjak: itt a kurvák a vezetők voltak...
A legfrissebb Érdi Újságban, egy közleményt jelentetett meg, az új cég elérhetőségeivel együtt.
"Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál."
Sajnos annyi kis esze sincs az érdi népnek,mert aztat fogja megint mondani,hogy KIRE SZAVAZZAK a fideszre,vagy az mszmp-re.
Meg olyan nyilatkozatot is kimondanak, hogy nem megyek el szavazni,mert nincs ilyen,vagy olyan szervezetnek az indulója,pedig ez csak az az igazság ebből, hogy a lusta volt a parasztja elmenni szavazni.
Szóval a fidiszes helyi szavazó bázis akkor is el fog menni bármikor a 13-nak szavazni, ha cigángyerek hullik az égből,a többi lusta meg azt várja, hogy majd a másik megoldja helyette.
Út-ügyben egy igazi "polgári" javalattal élnék: állampolgári jogon kérjük, követeljük, hogy azt a pénzt, adót amit közlekedéshez, autóhoz köthetően az érdiektől beszednek -különös tekintettel gk-adó, átírás-, kötelezően fordítsák a helyi utak építésére, karbantartására.
Na, ki kezdi gyűjteni az utcabeli aláírásokat?!...
Már más fórum topicban is olvastan a most idézendő pár szót.
"tetszettek volna meggondolni 2010 októberében a választáskor"
Nos kezdem azt mondani, hogy most az egyszer ez igaz és Én tanutam a magam kárára. Nem voltam szavazni,de most fogom tudni,hogy kire nem,mert el fogok menni amikor lesz választás. Nagyon durva tanulópénzt fizettem én is,amikor lusta voltam 2010-ben.
Megnéztem az új társaság vezetőjének beszélgetését a szemétszállítás jövőjét illetően.
Tetszett, hogy Érden is megvalósítják a rendszeres zöldhulladék elszállítást, mert a kertekben folyamatosan gyűjteni, és csak évente kétszer elszállítani, az kevés.
Mosolyogtam viszont azon a részen, amikor az új vezető a „legélesebb változásnak” azt tartja, hogy a jövőben a dolgozók zöldszínű ruhában, és fehérszínű gépkocsikkal végzik a munkájukat.
Tök jó! Eddig azthittem hogy van az Érdkom és átveszi az ASA. Erre kiderül hogy az Érdkom az ASA alatt dolgozott. Mindegy, remélem elviszik a szemetet, és nem fog drágulni. Bár most azt mondják de kitudja?
Nem az ASA, ők eddig szállítottak. Egy önkormányzati cég alakult, az vette át az Érd-Komtól, mert törvény kötelezte. Érdi Hulladékkezelő vagy valami ehhez hasonló nevű, biztosan utána lehet nézni a nevének.
Ha megnézed a szemétszállítási díjat, az is magasabb 10 % al.
Ha lesz egyáltalán majd csökkentés, akkor, ott fogunk tartani, mint előtte. "
Nem tudja Valaki véletlenül,hogy holnaptól (04.01. Hétfőtől) ki és egyáltalán mikor szállítja a szemetet? Mindenhol csak azt látom,hogy az Érdkom már nem,de hogy akkor ki,arról hatalmas kuss van mindenhol...