"Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál."
Sajnos annyi kis esze sincs az érdi népnek,mert aztat fogja megint mondani,hogy KIRE SZAVAZZAK a fideszre,vagy az mszmp-re.
Meg olyan nyilatkozatot is kimondanak, hogy nem megyek el szavazni,mert nincs ilyen,vagy olyan szervezetnek az indulója,pedig ez csak az az igazság ebből, hogy a lusta volt a parasztja elmenni szavazni.
Szóval a fidiszes helyi szavazó bázis akkor is el fog menni bármikor a 13-nak szavazni, ha cigángyerek hullik az égből,a többi lusta meg azt várja, hogy majd a másik megoldja helyette.
Út-ügyben egy igazi "polgári" javalattal élnék: állampolgári jogon kérjük, követeljük, hogy azt a pénzt, adót amit közlekedéshez, autóhoz köthetően az érdiektől beszednek -különös tekintettel gk-adó, átírás-, kötelezően fordítsák a helyi utak építésére, karbantartására.
Na, ki kezdi gyűjteni az utcabeli aláírásokat?!...
Már más fórum topicban is olvastan a most idézendő pár szót.
"tetszettek volna meggondolni 2010 októberében a választáskor"
Nos kezdem azt mondani, hogy most az egyszer ez igaz és Én tanutam a magam kárára. Nem voltam szavazni,de most fogom tudni,hogy kire nem,mert el fogok menni amikor lesz választás. Nagyon durva tanulópénzt fizettem én is,amikor lusta voltam 2010-ben.
Megnéztem az új társaság vezetőjének beszélgetését a szemétszállítás jövőjét illetően.
Tetszett, hogy Érden is megvalósítják a rendszeres zöldhulladék elszállítást, mert a kertekben folyamatosan gyűjteni, és csak évente kétszer elszállítani, az kevés.
Mosolyogtam viszont azon a részen, amikor az új vezető a „legélesebb változásnak” azt tartja, hogy a jövőben a dolgozók zöldszínű ruhában, és fehérszínű gépkocsikkal végzik a munkájukat.
Tök jó! Eddig azthittem hogy van az Érdkom és átveszi az ASA. Erre kiderül hogy az Érdkom az ASA alatt dolgozott. Mindegy, remélem elviszik a szemetet, és nem fog drágulni. Bár most azt mondják de kitudja?
Nem az ASA, ők eddig szállítottak. Egy önkormányzati cég alakult, az vette át az Érd-Komtól, mert törvény kötelezte. Érdi Hulladékkezelő vagy valami ehhez hasonló nevű, biztosan utána lehet nézni a nevének.
Ha megnézed a szemétszállítási díjat, az is magasabb 10 % al.
Ha lesz egyáltalán majd csökkentés, akkor, ott fogunk tartani, mint előtte. "
Nem tudja Valaki véletlenül,hogy holnaptól (04.01. Hétfőtől) ki és egyáltalán mikor szállítja a szemetet? Mindenhol csak azt látom,hogy az Érdkom már nem,de hogy akkor ki,arról hatalmas kuss van mindenhol...
Érdioldal. hu-n találtam, erre mondják minden rosszban van valami jó..... valakinek:
A kiváló érdi utakra-motorvédő lemezek szinte minden autótípusra!2013. 02. 19. 20:03 — herrwolfTelepülés: ÉrdIdőtartam kezdete: 2013. 02. 19Időtartam vége: 2014. 02. 19Leírás:
A csodálatos érdi utakon megvédheti autója motorját, váltóját vagy diferenciál művét a katasztrófális utak okozta ütődéses sérülésektől. Nem utolsó sorban a hatalmas tócsákba belehajtva a sártól, víztől amik több tízezer vagy akár százezres nagyságrendű kárt is okozhatnak autójában! Terepjárókra is! 2mm-es, szinterezett komoly anyagból, eléhető áron!