A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Tavaly is és idén is 931-essel jöttem haza. Tavaly is zsúfolt volt, de viselhető, idén viszont az Astoriánál megtelt a busz és a Blahán még kb. fél busznyi tömeg akart felszállni. Hogy hol ürült ki a busz azt nem tudom, én Örsön szálltam le és akkor még nagy tömeg maradt.
Természetesen Vbusfannak ismét érdemes volt megszólalni, a kép 4.-én készült, amikor a tengelytörés volt a fogason. Fent, a vá.-n áll a busz egyébként.
A 2:39-es Deák téri indulású 950-esen csak egy-egy megállóban volt lemaradás az Üllői úton, amúgy mindenki felfért. Heringjárat volt Pestlőrincig, aztán elkezdtek szép lassan fogyni az emberek, de azért viszonylag sokan maradatak Pestimréig is. (Gondolom a 994-eshez ment a többségük).
Akkor én még egészen jól jártam a 0.04-es Boráros starttal, mert bár ülőhelyem nem volt (szokott lenni 99%-ban), de nem is tapostak a lábamon, olyan 70-75% körül jöhettünk.
Az éjszakaiak a korábbi években is ilyen zsúfoltak voltak, mint idén? Amit láttam: 914, 950, 979 masszív utaslemaradás, a 923-as, amelyikkel jöttem, ezekhez képest még egész szellős volt, csak 4-5 fő / lépcső szinten volt tele. :-)
Attól függ, melyik. Ami fixen müködik, az a hátsó. Oldalt hol beragad, hol nem, sztem akkor pont igen. Belül is: hol kiír vmit, hol nem, elöl meg ugye krix-krax.