-sanatorium altrosa 999 példányra limitált 44 oldal digibook cd -songs from the inverted womb cd -les fleurs du mal 2 lemezes limitált bakelit (poszter nélkül) -2db poster 94x63cm üveges fekete műanyag keretben (a les fleursból, csak kerettel együtt eladó)
Minden új állapotban van, a bakelit nem volt lejátszva (nincs is lemezjátszóm), a cd-k karcmentesek!
Az összes együtt 20.000Ft Külön is tárgyalható de úgy drágább!
Kérésre küldök fotókat!
érdeklődni emailben vagy telefonon lehet: kerteesz_gabor@msn.com 06705446508
Szomorú vagyok, de cseppet sem lep meg a hír. Ez Magyarország. Kulturális, szellemi gettó. Több mint 9 millió dobozba zárt ValóVilág-néző országa. Nincs min csodálkozni, nem véletlen, hogy az igazán érdekes, különleges zenekarok inkább Pozsony, Bécs, Prága felé veszik az irányt. Ég az arcom, de tényleg. Rendben, a Clan of Xymox szubkulturális műfaj, de akkor is szánalmas, hogy 2011-ben csak száz ember tud és akar áldozni. Amúgy nem horribilis összeget. Persze ennek oka lehet a pocsék reklám is, mindazonáltal akit érdekel a műfaj, ahhoz eljut a mém. Mindegy. A CoX helyében Budapestre egy jó Gundel palacsinta és az esti Várból való panoráma kedvéért jönnék el, de fellépni immár soha.
Van egy pár ruhadarabom, amit e fórum olvasói örömmel hordhatnának (ha megveszik tőlem)...
pl. elsőnek egy férfiszoknya a Aderlass cégtől XL méretben (nekem kicsit szűk, de azért csak flangáltam benne egyet a Blahán. Egy biztos, tutitra észrevették... (volt aki megkérdezte, hogy hentes vagyok vagy szakács?, hogy férfi létemre szoknyában vagyok.)
A szegecsei nem látszanak a fotókon, de ezek kicsit a szöggel kivert bőrcuccokéra emlékeztetnek...
Aztán itt van egy Tripp márkájú gatyó ez olyan M-es (5-ös méret van beleírva) ezen is vannak olyan szöges szegecsek, meg sok lánc, meg zipzár is... Egyetlen hibája, hogy a gombja leszakadt (könyen javítható, de én nem akartam foglalkozni vele.) Férfiszabásúnak tűnik, de ez inkább unisex. Teljesen fekete és piros díszítéssel, csak a fotógépem csak egy teló...
A szoknya 6 rugó, a gatyó 3, a kettő együtt 8. (az új árát csak a szoknyának tudom, valahol 25-30ezer Ft körül)
Sajnálattal értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a május 21-re a Dürer Kertbe tervezett MESH – CLAN OF XYMOX koncert elhalasztásra kerül.
A rendezvény várhatóan szeptember vége, október eleje környékén lesz megtartva.
A halasztás egyetlen oka az esemény iránti visszafogott érdeklődés. A nagyságrendileg száz elővételben eladott jegy nem elegendő egy ilyen rendezvény megtartásához, sem anyagi, sem pedig erkölcsi értelemben. Mindkét csapat több évtizedes múltra tekint vissza, hírnevük és az életművük ennél nagyobb érdeklődésre tarthat számot.
Azoknak a kedves rajongóknak akik már megvették a jegyeiket, kiemelten köszönjük támogatásukat!
Természetesen ezek a jegyek a később megrendezésre kerülő koncertre is érvényesek lesznek.
Aki pedig sajnálattal jegye visszaváltása mellett dönt, azt a váltás helyén megteheti.
Bízunk abban, hogy az előttünk álló négy hónap elegendő ahhoz, hogy a koncert híre minden érdeklődőhöz eljusson.
A koncert új időpontjáról hamarosan közleményben tájékoztatást adunk!
Május 21-én sem marad senki szórakozás nélkül, hiszen a 101-es Klub Depeche Mode bulija így már este 9 kor elkezdődik!!!
Igen, meggyőztél. A hallal kapcsolatban meg különösen. Az egykori Marco azért jó hely volt, több jó koncerten vettem részt. (Persze lehet, hogy csak fiatalabb voltam és kevésbé kritikus, fene tudja.)
Hát azért az After az nagyon kicsi, én nem nyomorítottam volna oda be a Legendary Pink Dots-t (NL) sem anno, talán ha 100 ember befér a nézőtérre, több aligha. Az pont arra jó, amire kitalálták: hogy a youth hostelben megszálló külföldi hátizsákos fiatal turisták lemenjenek egy sörre.
(A halat meg aki kitalálta, oda rakni az akváriumba, ahol volt, azzal ugyanazt csinálnám én is, egy parányi üvegbúrában elkonzerválnám egy bömbölő hammer színpad közelében, a barom!)
Hiszek Neked is... Ha már ketten mondjátok, tényleg sajnálom, hogy nem a Szikra ad helyet a holland kedvenceim hazai debütálásának. Sebaj, a lényeg, hogy végre eljönnek ide a világ és a Városliget végére is. Nem voltam a Dürerben (sem), csak kívülről tűnik megnyerőnek, de nyilván belül van a lényeg.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs már Kultiplex (sem). Kb. 2 éve erre tévedt az ausztrál Ikon, az After Music Clubban léptek fel, szerintem rendben volt. Az After elég jó kompromisszum, bár nekem ugyanazon a címen a Marco Polo marad a favorit, az még jobb/hangulatosabb hely volt...
Én nemrég voltam a Szikrában Covenant+De/Vision koncerten, és túlzás nélkül állíthatom, hogy a legszebb fellépőhely a városban. Nekem amúgy a Dürer-rel sincs semmi bajom, bár a Szikránál hatszor szakadtabb, meg nagyon hülyén van kijelölve a dohányzóhely (gyakorlatilag a ruhatár - jegyellenőrzés után mindenkinek végig kell menni ezen a füstös folyosón, hogy bejusson a koncertterembe), de legalább van elég ülőhely, ami úgy általában hiánycikk a szórakozóhelyeken. És nyilván sokkal olcsóbban megkapták a szervezők.
E szubkultúra rajongóinak ajánlom a német ALSO zenekar munkásságát. Minden albumuk erősen ajánlott és ez nem túlzás.
Diszkográfia:
Sisyphos (1990, self-selling) Elegie (1991, self-selling) Enter The Subway (1991, self-selling) George (1992, self-selling) Wonderful Day (1992, NO control Torture) The Void Is Calling (1993, NO control Torture) Tonight (1993, self-selling) Vahr (1993, self-selling) Cold Rooms (1994, NO control Torture; Amoeba sound) Vincent Price´s Favourite Torture Song (1995, amoeba sound) Wraiths (1997) Twelve Hours One Night (ep, 2001) Fragments and Illusions (2001)
Forrás: We have just been informed that the show scheduled for Jan 28th in Budapest has been cancelled by the promoter due to a serious incident at the venue this weekend. All tickets will be refunded from source. - http://www.facebook.com/FieldsOfTheNephilim
Bár a sötétség erői inkább a háttérben munkálkodnak, néha azért előmerészkednek, csak azért, hogy feketelelkű követeikkel egyre több és több tagot gyűjtsenek soraikba. Feketemise a hajó gyomrában...
After the successful shows of this year, Deine Lakaien will not only present the postponed concerts but will go for a second Indicator-Tour in 2011.
During the last five years since their last studio album release, Alexander Veljanov and Ernst Horn have worked on imaginative performances of their characteristic Deine Lakaien sound. The duo created not only acoustic and electronic versions, they even rearranged their songs for an orchestra tour. The upcoming tour they will perform as quintet. Beside Alexander Veljanov and Ernst Horn as steady companions: Tobias „B. Deutung“ Unterberg (Cello), Robert Wilcocks (Guitar) and Ivonne „Ivee Leon“ Fechner (Violin). Vic Anselmo will perform as support act.
INDICATOR TOUR 2011
Presented by Sonic Seducer, Piranha and Kulturnews.